Dosadašnje verzije IE sam godinama koristio kao default i nemam većih zamjerki na taj browser osim onih koje sam nabrojao. Update radim redovito sa Microsoftove stranice (Ne SP1). Ali ne znam zbog čega mi se IE toliko usporio pa sam ga morao zamijeniti na desk PC-u (Win 7). Na laptopu imam XP, isto stalno radim update i nema takvih problema tako da mi je na XP-u ostao IE ostao default (verzija 8). Ali Firefox mi za sada izgleda bolji mada nisam podložan mijenjati navike. I obično izbjegavam beta verzije.
poštujem sve što kažeš i ne mislim da lažeš, ali ja stvarno pojma nemam o kakvim ti usporavanjima govoriš kad je IE 9beta u pitanju. probao sam GC portable i po brzini IE 9 mu može biti konkurencija.
što se tiče FF o njemu sam dovoljno rekao na prethodnoj stranici zato za surfanje po bug forumu koristim minefield to je jedini forum koji nije do kraja kompatibilan s IE 9beta. sve ostale stranice i forumi koje sam posjetio s IE 9b su ok.
daj ss da vidim o čemu se točno radi ako ti nije problem
daj ss da usporedimo ako ti nije teško.
Hardverska akceleracija.
http://support.microsoft.com/?kbid=2454826
Možda ti taj hotfix pomogne, a i noviji drajveri za grafičku.
ne vidi se nikako, sad cu uploadat druge :/
možda sam oćoravio...
možda sam oćoravio...
Rješenje ti je pred očima :)
@Almin94
Meni je isto bilo zamućeno kod IE9 Beta kad sam je koristio.
Već sam zaboravio ali mislim da sam to riješio na jedan od načina:
Internet Options->Advanced, pod Browsing makni kvačicu s "Use smoth scrolling" i(li) pod Multimedia stavi kvačicu na "Always use ClearType for HTML".
Nakon toga restartaj IE pa vidi da li je pomoglo.
sad kad sam otvorio one velike slike na tinypic vidi se razlika u oštrini slova. mala.
ja sam gledao one ss u postu.
@Almin94
Internet Options->Advanced, pod Browsing makni kvačicu s "Use smoth scrolling" i(li) pod Multimedia stavi kvačicu na "Always use ClearType for HTML".
opet isto :/ , ali hvala u svakom slucaju ;)
@Almin94
opet isto :/ , ali hvala u svakom slucaju ;)
Use software rendering instead of GPU.
Use software rendering instead of GPU.
?
e dal je i vama isto u ie9 na net.hr-u kad idete kliknut na neku vijest desim mišem da birate da otvori u novom tabu, da morate kliknut na sliku od vijesti, jer ja dok kliknem na naslov vijesti ne pokazuje mi opciju da mogu otvorit u novom tabu, već mi to pokazuje samo kad kliknem desnim klikom na sliku
također i one videe, koje svaki dan imaju tri nova ne mogu na njih napravit desni klik i da mogu birat da mi otvori u novom tabu, otvori mi izbornik al nema mi te opcije
je tako i vama i dal se to može kak riješit u postavkama internet explorera to...
edit: riješeno - compability mode
internet explorer 9 will be availiable on March 14 at 9:00 PM
znači danas oko podne, 16 ili 17 h bi trebao biti, možda i ranije...
ispravite me ako griješim
:)
Kod nas sutra ujutro u 5.
Kod nas sutra ujutro u 5.
zahvaljujem
:D