Imamo Bug desetljeća!

poruka: 121
|
čitano: 22.641
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imamo Bug desetljeća!".
16 godina
Imamo Bug desetljeća!

Opet mi BUG-ov CD ne radi. I opet necu kupovati BUG jedno desetljece.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Mozda zato jer to nije CD nego DVD?

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Imamo Bug desetljeća!

Naletio sam na Microline-ovu reklamu o nekoj konfiguraciji... Ispod navedenih komponenata pise - Made in Croatia. Htio bih da se razjasni kaj je to napravljeno u HR ? Mislim, u trgovinama na cackalicama pise da nisu iz HR... :/

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

odličan broj bug svaka čast čitao sam ga od 16 do 18 sati i baš mi je bilo lijepo :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Imamo Bug desetljeća!

može neko napisat o kojoj links-ovoj konfi se radi?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

CPU:i7-875k

MBO: Intel Desktop Board DP55KG

RAM: 4GB

DISKOVLJE: 60gb SSD i 1tb HDD

BD-ROM

GPU:HD6850

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
zzib kaže...

Sorry, dogodi se da se ošteti u distribuciji. Pošalji adresu na pretplata@bug.hr i odmah šaljemo novi DVD koji isprobano radi.

Aron Paulić

direktor

Bug

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

CPU:i7-875k

MBO: Intel Desktop Board DP55KG

RAM: 4GB

DISKOVLJE: 60gb SSD i 1tb HDD

BD-ROM

GPU:HD6850

Da je meni to dobit ova moja konfa sranje.

17 godina
Imamo Bug desetljeća!

Geek 54% :-(

240 stranica, prolistao sam za čak 10min. Super je onaj video koji je bio uz BUG TV, gdje Petrić ide po Zagrebu i pita ljude dali su čuli za BUG.

Ak se dobro sjećam jedan stariji čovjek nije znao šta je to, a Petrić mu je rekao da je to erotski časopis ili tak nešt.

Prilično dobar broj! Još jedan broj i bit će 3 godine otkako ga kupujem (2008, 2009,2010)

11x3x35 = 1155 potrošenih kuna za oko 4700 stranica

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 22:51 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovi stari tekstovi su super! Vidim, sad ima i novi dio, o konzolama, sto je isto super

Ali, bemu, sad je i otezao... ko ce to nosit... :)

Mozda da izbacite one reklame sto su na 50% Buga? :D

Sala, lijepo stivo, ono o Lenovu i Gigabyteu :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
Aron kaže...
zzib kaže...

Sorry, dogodi se da se ošteti u distribuciji. Pošalji adresu na pretplata@bug.hr i odmah šaljemo novi DVD koji isprobano radi.

Aron Paulić

direktor

Bug

Da, izgleda da je ostecen. Probao sam vise puta, ali ne ide. Saljem adresu. Hvala, pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:01 (zzib).
17 godina
RaNzO kaže...

rekoh da neću nikad više kupiti BUG, ali ovaj je možda i vrijedan toga. na prvu djeluje dobro...

Nažalost bug kao i sve druge novine mogu biti interesantne nekome tko nema internet. Svatko tko ima net već je sve ono što bug nudi davno pročitao. Godinama sam kupovao bug a sada sam prestao jer više nema smisla.

Niti na wc-eu ne sjedim tako dugo da bi imao bilo kakvu isplativost... jednostavno brzina neta je pojela štampu... pogotovo ovu kaj izlazi jednom mjesečno ..

14 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

eh, da mi je znati kako ste uzimali screenshotove u onoj recenziji Dooma :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

Da li treba bit pretplatnik da bi se mogo zalit na cd ako ne radi????'Ja sam se vise puta zalio ni na mail mi nisu odgovorili...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Da li treba bit pretplatnik da bi se mogo zalit na cd ako ne radi????'Ja sam se vise puta zalio ni na mail mi nisu odgovorili...{#}

Netreba. Ja sam se jednom prije žalio dok nisam bio pretplatnik, pa su mi uvažili žalbu.

Ovomjesečni dvd mi isto ne radi {#}, pa sam im se sad javio

15 godina
neaktivan
movie kaže...
RaNzO kaže...

rekoh da neću nikad više kupiti BUG, ali ovaj je možda i vrijedan toga. na prvu djeluje dobro...

Nažalost bug kao i sve druge novine mogu biti interesantne nekome tko nema internet. Svatko tko ima net već je sve ono što bug nudi davno pročitao. Godinama sam kupovao bug a sada sam prestao jer više nema smisla.

Niti na wc-eu ne sjedim tako dugo da bi imao bilo kakvu isplativost... jednostavno brzina neta je pojela štampu... pogotovo ovu kaj izlazi jednom mjesečno ..

Možemo očekivat online izdanje BUG-a čiji ćemo sadržaj plaćat :) , sve u svem mislim da bi to bilo OK.

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

bug kupljen jucer, danas  citanje  punom parom...

zbiilja ogroman BUG ,  ima zanimljive teme, retrovizor je pun pogodak, kad to sad citam imam osjecaj da je to  bilo prije vise desetaka godina,  a ustvari za vecinu stvari nije proslo deseljece, eto primjera kako se tehnologija razvija strelovitom brzinom...

Geek kviz sam rijesio bez virenja po internetu i zivo me zanimaju rezultati...

DVD je odlican, BUG TV sa top prilozima je odlicna zamisao, Petric mi je strasan kao bussinesman, zaista vjerno prikazuje evoluciju poslovnog covjeka kroz godine....

samo tako nastavite...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

haha, eto 42% geek, u redu je , jos sam napola normalan covjek...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer2 kaže...

jos sam napola normalan covjek...

Zanimljiv pogled.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
16 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

ah dobri stari bug časopis baren če mi vrime na wc ugodno proletit kao i uvjek

kupujen bug od više ni neznan 98 ili 99 2000g iman i tih starih brojeva moraču s njih prašinu obrisat baren a uvjek je dobro prolistat stare brojeve pa se prisjetit starih dobrih mašina i u ono doba močnih grafa od 64 mb  rama a novaca  san dosad potrošija ma koče to zbrojit jedino mogu reč da mi nijedan cd ili dvd do sada nisu štekali tako da na to nema primjedbi samo nastavite i dalje tako ima na aljasci dovoljno šume za još milion brojeva bugiča

a sad reklame da nije tih reklama vjerujte u ovo moderno doba da nije reklama nebi bilo ni časopisa (modovi ispravite me ako san u krivu )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Imamo Bug desetljeća!

Ja ga danas dobio... prelistao ga na WC-u, imat cu sta citat iducih tjedana.

Nego Miro, moze jedna zamolba? Jel mozete vratit onu prvu duplu stranicu A3 formata sa reklamom kako je bilo i prije jer mi je ono bilo super za oznacit di sam stao citat. Fali mi otkad ste je ukinuli, a i vi bi imali mjesta za jednu veliku reklamu :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

2 2 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Provest ćeš puno vremena na WC-u u idučih tjedan dana i namirisati svkakvih mirisa xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 0:20 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
tnakir kaže...

Provest ćeš puno vremena na WC-u udićih tjedan dana i namirisati svkakvih mirisa xD

WC i u krevetu prije spavanja. To su dva mjesta gdje citam Bug :) S jedne strane omamljen od miomirisa, a sa druge umrtvljen od umora :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
Imamo Bug desetljeća!

A što kad ti ponestane wc papira, a imaš samo bug u ruci?{#}

Dal onda rađe trčiš neobrisan u dučan ili ode jedna stranica reklama s buga?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 0:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pobrinem se da uvijek ima rezerve. 

16 godina
protjeran
Imamo Bug desetljeća!

ha evo ekipe i glavni krivci bug časopisa i  online foruma za one koji neče moč kupit novi Bug desetlječa pozdrav bugovcima

zaomi je ali slike se neče uplodati

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 13:53 (giga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pobrinem se da uvijek ima rezerve. 

Ima viška reklama, hvala bogu... U ovom broju ih ne fali :)

Ali, da, pa prvo što provjeriš kad ideš na WC je da li ima papira... :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
Šef kaže...
tnakir kaže...
Ali, da, pa prvo što provjeriš kad ideš na WC je da li ima papira... :)

Ni lud ne ulazim u wc ako nema osim nacete role jos jedna rola :)

17 godina
neaktivan
Imamo Bug desetljeća!

A ako nema rola, ni rezervnih, a načeta je pri kraju? A baš je sila...? Ne stigneš do dućana? Ja odma u kuhinju po salvete :D, jbg, treba se snaći. Kak se ono veli, snalažljiv ni u WC-u nije gladan... {#}

BUG još nisam nabavio, ali uskoro budem.

Q: "a kako se to linux ponasa kad crkne hdd?" A: "zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se"

0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Geek 54% :-(

240 stranica, prolistao sam za čak 10min. Super je onaj video koji je bio uz BUG TV, gdje Petrić ide po Zagrebu i pita ljude dali su čuli za BUG.

Ak se dobro sjećam jedan stariji čovjek nije znao šta je to, a Petrić mu je rekao da je to erotski časopis ili tak nešt.

Prilično dobar broj! Još jedan broj i bit će 3 godine otkako ga kupujem (2008, 2009,2010)

11x3x35 = 1155 potrošenih kuna za oko 4700 stranica

Petric se zove (tj. preziva).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice