Opet mi BUG-ov CD ne radi. I opet necu kupovati BUG jedno desetljece.
Mozda zato jer to nije CD nego DVD?
Naletio sam na Microline-ovu reklamu o nekoj konfiguraciji... Ispod navedenih komponenata pise - Made in Croatia. Htio bih da se razjasni kaj je to napravljeno u HR ? Mislim, u trgovinama na cackalicama pise da nisu iz HR... :/
odličan broj bug svaka čast čitao sam ga od 16 do 18 sati i baš mi je bilo lijepo :D
može neko napisat o kojoj links-ovoj konfi se radi?
CPU:i7-875k
MBO: Intel Desktop Board DP55KG
RAM: 4GB
DISKOVLJE: 60gb SSD i 1tb HDD
BD-ROM
GPU:HD6850
Sorry, dogodi se da se ošteti u distribuciji. Pošalji adresu na pretplata@bug.hr i odmah šaljemo novi DVD koji isprobano radi.
Aron Paulić
direktor
Bug
CPU:i7-875k
MBO: Intel Desktop Board DP55KG
RAM: 4GB
DISKOVLJE: 60gb SSD i 1tb HDD
BD-ROM
GPU:HD6850
Da je meni to dobit ova moja konfa sranje.
Geek 54% :-(
240 stranica, prolistao sam za čak 10min. Super je onaj video koji je bio uz BUG TV, gdje Petrić ide po Zagrebu i pita ljude dali su čuli za BUG.
Ak se dobro sjećam jedan stariji čovjek nije znao šta je to, a Petrić mu je rekao da je to erotski časopis ili tak nešt.
Prilično dobar broj! Još jedan broj i bit će 3 godine otkako ga kupujem (2008, 2009,2010)
11x3x35 = 1155 potrošenih kuna za oko 4700 stranica
Ali, bemu, sad je i otezao... ko ce to nosit... :)
Mozda da izbacite one reklame sto su na 50% Buga? :D
Sala, lijepo stivo, ono o Lenovu i Gigabyteu :)

Sorry, dogodi se da se ošteti u distribuciji. Pošalji adresu na pretplata@bug.hr i odmah šaljemo novi DVD koji isprobano radi.
Aron Paulić
direktor
Bug
Da, izgleda da je ostecen. Probao sam vise puta, ali ne ide. Saljem adresu. Hvala, pozdrav.
rekoh da neću nikad više kupiti BUG, ali ovaj je možda i vrijedan toga. na prvu djeluje dobro...
Nažalost bug kao i sve druge novine mogu biti interesantne nekome tko nema internet. Svatko tko ima net već je sve ono što bug nudi davno pročitao. Godinama sam kupovao bug a sada sam prestao jer više nema smisla.
Niti na wc-eu ne sjedim tako dugo da bi imao bilo kakvu isplativost... jednostavno brzina neta je pojela štampu... pogotovo ovu kaj izlazi jednom mjesečno ..
eh, da mi je znati kako ste uzimali screenshotove u onoj recenziji Dooma :D
Da li treba bit pretplatnik da bi se mogo zalit na cd ako ne radi????'Ja sam se vise puta zalio ni na mail mi nisu odgovorili...
Da li treba bit pretplatnik da bi se mogo zalit na cd ako ne radi????'Ja sam se vise puta zalio ni na mail mi nisu odgovorili...
Netreba. Ja sam se jednom prije žalio dok nisam bio pretplatnik, pa su mi uvažili žalbu.
Ovomjesečni dvd mi isto ne radi , pa sam im se sad javio
rekoh da neću nikad više kupiti BUG, ali ovaj je možda i vrijedan toga. na prvu djeluje dobro...
Nažalost bug kao i sve druge novine mogu biti interesantne nekome tko nema internet. Svatko tko ima net već je sve ono što bug nudi davno pročitao. Godinama sam kupovao bug a sada sam prestao jer više nema smisla.
Niti na wc-eu ne sjedim tako dugo da bi imao bilo kakvu isplativost... jednostavno brzina neta je pojela štampu... pogotovo ovu kaj izlazi jednom mjesečno ..
Možemo očekivat online izdanje BUG-a čiji ćemo sadržaj plaćat :) , sve u svem mislim da bi to bilo OK.
bug kupljen jucer, danas citanje punom parom...
zbiilja ogroman BUG , ima zanimljive teme, retrovizor je pun pogodak, kad to sad citam imam osjecaj da je to bilo prije vise desetaka godina, a ustvari za vecinu stvari nije proslo deseljece, eto primjera kako se tehnologija razvija strelovitom brzinom...
Geek kviz sam rijesio bez virenja po internetu i zivo me zanimaju rezultati...
DVD je odlican, BUG TV sa top prilozima je odlicna zamisao, Petric mi je strasan kao bussinesman, zaista vjerno prikazuje evoluciju poslovnog covjeka kroz godine....
samo tako nastavite...
haha, eto 42% geek, u redu je , jos sam napola normalan covjek...
jos sam napola normalan covjek...
Zanimljiv pogled.
ah dobri stari bug časopis baren če mi vrime na wc ugodno proletit kao i uvjek
kupujen bug od više ni neznan 98 ili 99 2000g iman i tih starih brojeva moraču s njih prašinu obrisat baren a uvjek je dobro prolistat stare brojeve pa se prisjetit starih dobrih mašina i u ono doba močnih grafa od 64 mb rama a novaca san dosad potrošija ma koče to zbrojit jedino mogu reč da mi nijedan cd ili dvd do sada nisu štekali tako da na to nema primjedbi samo nastavite i dalje tako ima na aljasci dovoljno šume za još milion brojeva bugiča
a sad reklame da nije tih reklama vjerujte u ovo moderno doba da nije reklama nebi bilo ni časopisa (modovi ispravite me ako san u krivu )
Ja ga danas dobio... prelistao ga na WC-u, imat cu sta citat iducih tjedana.
Nego Miro, moze jedna zamolba? Jel mozete vratit onu prvu duplu stranicu A3 formata sa reklamom kako je bilo i prije jer mi je ono bilo super za oznacit di sam stao citat. Fali mi otkad ste je ukinuli, a i vi bi imali mjesta za jednu veliku reklamu :)
Provest ćeš puno vremena na WC-u u idučih tjedan dana i namirisati svkakvih mirisa xD
Provest ćeš puno vremena na WC-u udićih tjedan dana i namirisati svkakvih mirisa xD
WC i u krevetu prije spavanja. To su dva mjesta gdje citam Bug :) S jedne strane omamljen od miomirisa, a sa druge umrtvljen od umora :)
A što kad ti ponestane wc papira, a imaš samo bug u ruci?
Dal onda rađe trčiš neobrisan u dučan ili ode jedna stranica reklama s buga?
Pobrinem se da uvijek ima rezerve.
ha evo ekipe i glavni krivci bug časopisa i online foruma za one koji neče moč kupit novi Bug desetlječa pozdrav bugovcima
zaomi je ali slike se neče uplodati
Pobrinem se da uvijek ima rezerve.
Ima viška reklama, hvala bogu... U ovom broju ih ne fali :)
Ali, da, pa prvo što provjeriš kad ideš na WC je da li ima papira... :)
Ni lud ne ulazim u wc ako nema osim nacete role jos jedna rola :)
A ako nema rola, ni rezervnih, a načeta je pri kraju? A baš je sila...? Ne stigneš do dućana? Ja odma u kuhinju po salvete :D, jbg, treba se snaći. Kak se ono veli, snalažljiv ni u WC-u nije gladan...
BUG još nisam nabavio, ali uskoro budem.
Geek 54% :-(
240 stranica, prolistao sam za čak 10min. Super je onaj video koji je bio uz BUG TV, gdje Petrić ide po Zagrebu i pita ljude dali su čuli za BUG.
Ak se dobro sjećam jedan stariji čovjek nije znao šta je to, a Petrić mu je rekao da je to erotski časopis ili tak nešt.
Prilično dobar broj! Još jedan broj i bit će 3 godine otkako ga kupujem (2008, 2009,2010)
11x3x35 = 1155 potrošenih kuna za oko 4700 stranica
Petric se zove (tj. preziva).