HZZO nagrađuje programere sa 6.000 kuna

poruka: 13
|
čitano: 2.463
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HZZO nagrađuje programere sa 6.000 kuna".
17 godina

Zgodan event, no ne bi škodilo da su fond nagrada malo podebljali.

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prilično mršava nagrada s obzirom da treba nešto konkretno napraviti i uz to biti najbolji.

14 0 hvala 0
16 godina

Ajme, pa na crowdsource sajtovima nude daleko više para za ovakvo što.

A ovu nagradu još treba podijeliti na tri dijela. :) Stvarno su mogli malo podebljati.

K
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za gluposti budeš stalno uposlen i plaćen 100 000 Kn godišnje,

a za programiranje koji će imati svi korisnici koristi pa sam i HZZO, stvarno mizerija....... neka sami isprogramiraju program.

Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina

Privlačne li nagrade. Imaju li oni blage veze kakav je posao programiranje? Da im se barem nitko ne javi.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je ko da ti neko da sladoled nakon sto si mu cili dan pomaga na baušteli (s tim ako budeš među boljima).

Pa ko normalan bi očekivao da će dobit suvisli uradak?

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bezobrazno malo (a tek ako od toga oduzmu porez!). predlažem bojkot pa nek si plaču mami doma kak im nitko neće za 6000 radit punih 24 sata. jasno, ako dodaju barem jednu nulu na cifru (i neoporezivo!), e onda ... {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: HZZO nagrađuje programere sa 6.000 kuna

Mislim da im nedostaje jedna nula i da bude barem 60.000 kn ako ne i Eura. Radiš za HZZO što će biti od koristi velikom broju ljudi i to da radim za 6.000kn {#}

17 godina
neaktivan

Sad mi je jasno zasto e-Zdrastveno ima onako fantasticnu aplikaciju!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uvijek ima mladih snaga željnih dokazivanja koji rade za
kikiriki. Na takve se ovdje računa.

3 0 hvala 0
15 godina

Meni je smješno to što će raditi cjeli tim, znači svaki dobi najviše 500kn, s tim da je cjeli dan na kompu. S tim parama si guzicu obrišeš.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tamo je neki briljantni neradnik koji se ovog sitija. Lijepo cemo ponudit malo para od poreznih obveznika (koje ionako nismo zaradili) da se natjecatelji 'potuku' da dobiju tu vele mizernu nagradu. A mi cemo od svega toga imat lijep set uradaka od kojih cemo brat ideje i implementaciju i opet necemo nista radit. Zasto bi, kad smo spojeni na drzavnu cicu.

Svaka cast HZZO, to pokazujete koliko uopce ulazete u razvoj i koliko cijenite inzinjerski rad.

Ja cu ponudit vama 6000 kn da mi pocistite sikaru na selu, al samo nekoliko najboljih ce dijelit nagradu. Ajde potucite se ko ce bit bolji...... neradnici jedni... ne da ne poštujete rad i struku... nego nemate pojma koliko ste bezobrazni!

Zbog ovakvih 'umjetnika' nam i je ovako stanje u drzavi...

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

HZZO ima programere zaposlene na neodređeno vrijeme.

Koji oni k**** rade ?!

★OMG! 了不起 NISPE !

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice