HT počeo nuditi usluge putem optike

poruka: 165
|
čitano: 48.886
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT počeo nuditi usluge putem optike".
14 godina
neaktivan
Re: HT počeo nuditi usluge putem optike
power_user kaže...

Aktivirao sam ovih 10mbps(do sad sa imao 4), zna li netko kada to aktiviraju? U ponoć, kao i za promet, ili tek na kraju mjeseca?

Evo meni u roku od 10min uključili. Milina :D

16 godina
neaktivan

Mislim kad bi svi pametniji korisnici koji imaju alternativu odustali od t-com usluga i prešli na drugog operatera t-com bi propao. Njih hrani ljudska glupost, ima hrpa ljudi koji su stariji ili se ne razumiju dovoljno (roditelji) u internet. Lako je takvim ljudima podvalit ovakve cijene. Žao mi je korsinika koji su u XYZ selima i dostupan im je samo t-com i nemaju drugog izbora. Nadam se da će nakon 1.7 porasti konkurentnost na tržištu pa će valjda pasti cijene.

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Di je tu 50/15 opcija? Jesam ja čorav?

30/15 i 50/15 uz nadoplatu 187,50kn tj 312,50kn mjesečno... {#}

dasHHa
17 godina
zeroname kaže...

Mislim kad bi svi pametniji korisnici koji imaju alternativu odustali od t-com usluga i prešli na drugog operatera t-com bi propao. Njih hrani ljudska glupost, ima hrpa ljudi koji su stariji ili se ne razumiju dovoljno (roditelji) u internet. Lako je takvim ljudima podvalit ovakve cijene. Žao mi je korsinika koji su u XYZ selima i dostupan im je samo t-com i nemaju drugog izbora. Nadam se da će nakon 1.7 porasti konkurentnost na tržištu pa će valjda pasti cijene.

Problem je što ti ostali operateri to ne mogu izvesti, a i da mogu generirali bi dovoljno prihoda T-comu.

Telekom danas nije previše profitabilan posao, dapače.

15 godina
neaktivan
megan2711 kaže...
power_user kaže...

Aktivirao sam ovih 10mbps(do sad sa imao 4), zna li netko kada to aktiviraju? U ponoć, kao i za promet, ili tek na kraju mjeseca?

Milina je 2 mjeseca, nakon toga se placa 180kn/mj, + flat = 280kn/mj internet. Znam jer sam provjerio ponudu u HT-u. Par forumasa se pravi pametno i bez veze ljude zbunjuju.

Znaci 2mj. 110kn/mj, bez ugovorne obveze, tak da sam si i ja uzeo te cu ugasit nakon toga.

14 godina
zeroname kaže...

E vidiš ja imam alternative poput Optime i Iskona,ali stvar je ta da mi nude ili lošiju uslugu za manje novca(Iskon jer ide preko T-comove infrastrukture) ili malo lošiju za nedovoljno manje novca(Optima)

A s Tcomom zasad samo dobra iskustva,kada je bilo problema bili su rješeni unutar 24 sata

robimarko@gmail.com
16 godina
sliver kaže...
megan2711 kaže...
power_user kaže...

Milina je 2 mjeseca, nakon toga se placa 180kn/mj, + flat = 280kn/mj internet. Znam jer sam provjerio ponudu u HT-u. Par forumasa se pravi pametno i bez veze ljude zbunjuju.

Znaci 2mj. 110kn/mj, bez ugovorne obveze, tak da sam si i ja uzeo te cu ugasit nakon toga.

Nije, 2 mjeseca je 80kn, kasnije 110, zvao sam SZK i rekli su da je tako. Inače, još mi nisu aktivirali, a prošlo je 3-4h. Valjda će biti nakon ponoći

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan

T-com više nikada. Zagreb zapad, stambena zgrada (15 po ulazu stanova) gotovo svi na b.netu.

Za 160 kn = 10/1,25 Mbps + flat telefon

Nema problema sa brzinom (konstantna), nema prekida. 

3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
QuadroZG kaže...

T-com više nikada. Zagreb zapad, stambena zgrada (15 po ulazu stanova) gotovo svi na b.netu.

Za 160 kn = 10/1,25 Mbps + flat telefon

Nema problema sa brzinom (konstantna), nema prekida. 

Da mogu odmah bi presao na b.net ili amis, ali posto sam u ri nista od toga!! Cak imam i optiku provedenu u kvartu i stanu pa vjerojatno zbog toga ili ne znam cega nema drugih operatera osim t-coma!!

14 godina
sliver kaže...
megan2711 kaže...
power_user kaže...

Eto opet nije tocno, nazoves pitas i nerazumijes i usput zbunjavas druge. O 280 kn nemoj ni razmisljati. Zbroji ljepo poslje ta dva promotivna mjeseca 160kn + 30 kn =  uvjerit ces se sam da ne duljim

16 godina
neaktivan

U svakom slučaju čim mi optika postane dostupna odmah ću priključiti jer mi je pun kufer sporog neta .. Meni je iskreno dovoljno tih 250Gb, možda neće biti uvijek ali eto .. 

GL&HF
15 godina
sliver kaže...
megan2711 kaže...
power_user kaže...

Joooj koliko puta objašnjavati... potvrdili su i na facebook stranici HT-a ovo šta ću ti reći:

Sada ako imaš 4 Mbps plaćaš 81kn brzina + 101kn flat (ili 80kn ako imaš na 12 mjeseci kao ja) = 182kn (161kn)

Brzina za 10 Mbps je 111kn (zaokruženo na gore) + 101kn (80kn) flat = 212kn (191kn)

Brzina za 20 Mbps je 184kn + 101kn (80kn) = 285kn (264kn)

To su nove cijene i nemaju veze sa ovom akcijom od 2 mjeseca niti će se mijenjati nakon 2 mjeseca.

Iduće dolazi ta akcija: istina kao što si rekao bez ugovorne obaveze tj. brzina nema ugovornu obavezu (koliko se sjećam možeš je jednom u mjesecu promijeniti), promet može i nemora imati ugovornu obavezu - neovisan je o brzini.

Ako imaš trenutno 4 Mbps možeš za iste novce (182kn ili 161kn ukupno za flat) imati tijekom 2 mjeseca brzinu 10 Mbps.

Prije nego što ti isteknu ta 2 mjeseca (ja bih to napravio 2 dana prije isteka jer treba do 24h za promjenu brzine) vratiš brzinu nazad na 4 Mbps i dalje ćeš plaćati istu cijenu, dakle i prije i tijekom i poslije ćeš plaćati 182kn (161kn).

Ako ne promijeniš nazad na 4 Mbps onda nakon 2 mjeseca ti ide račun od 212kn (191kn) i zadržavaš 10 Mbps, prije i tijekom 2 mjeseca plaćaš 182kn (161kn), ali ako nakon isteka nisi vratio onda se smatra da želiš nastaviti koristiti 10 Mbps i plaćaš 30kn više.

Ti možeš čak i nakon 2 mjeseca vratiti na 4 Mbps jer kao što rekoh nema ugovorne obaveze i možeš jednom mjesečno mijenjati brzinu, ali tada koliko ja znam se plaća razmjerno danima koliko si koristio višu brzinu dio njene cijene a ostatak mjeseca od ove druge koju si izabrao.

To je to, sada bi sve trebalo biti jasno.

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
14 godina

Da li pošalju obavijest kad su obavili povećanje brzine ili sami moramo provjeriti?

0 0 hvala 0
16 godina
jumboY kaže...
Bono kaže...

Bolje da si nazvao Amis,  ove godine ce u potpunosti pokriti tvoj kvart s optikom, 20/10Mbita te ispadne na Amisu 200kn (telefon + Internet).

Nece. Samo Vrbani 3 i dio Vrbana 2. Do mene na zalost nece doci :(

Ozbiljno?

Ja sam u Vrbanima 3 i potpisao sam ugovor sa Bnetom na 2 godine prije dva mjeseca.

Nadam se da će i oni nekaj ponudit. 

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
16 godina
neaktivan

BuhaBT kaže...

BTnet kabelsko/opticka firma iz Zagreba. Nemaju bas cijeli grad pokriven, ali imaju dosta. Koristim njihove usluge od Bozica 2011 i za sad nikakvih problema.

-meh
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 0:54 (Evildoer).
17 godina
NEW_MAN kaže...

LOL
Ne znam ako gdi jos na svijetu postoji naknada za promet. Uzmes internet prikljucak i imas flat u cijeni.
Ovo je pljacka i omalovazavanje naroda.
Cisto usporedbe radi, kod mene u Austriji su cijene kod UPC-a od 25 eura na vise.
Za 25 dobijete FLAT internet pri brzini od 50/5. Pri cijeni od 187,5 kn oni daju 50 megabita download i 5 upload. To je tocno u pola cijene 2,5 veca brzina interneta.
100/10 kaj znaci 100 megabita download i 10 upload kosta 50 eura ili 375kn.
Znaci za 6kn vise nego kaj naplacuje Hrvatski Telekom = Njemacki Telekom ja dobivam 100 megabita a vi dobivate 20!!!!!!!!!!!!!!!!
Ono sad odma bi trebalo sve politicare skupit na Markovom Trgu, polijat s benzinom i zapalit a Hrvatski Telekom nacionalizirat.

Ko je tu lud?!?!?

A čuj pa nije naša bivša korumpirana vlast,Izlanuo se prodala HT Njemcima zato da Hrvatima bude bolje več su to prodali da namaknu lovu a usput su i odradili  privatizaciju jel.Eto para za pokrit kaj se več mora dugovi te kamate itd, a ostalo šta ostane ili višak budemo rasprčkali ovisno kak nam se sprdne. A hrvatske korisnike ko šljivi neka ih T-Šrot guli kak može, mi smo sebe osigurali s nagradama ispod stola vezano za prodaju HT-a(INA je ista priča) i nema frke tak se to radi.{#}Nevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
protjeran
8ax kaže...
jumboY kaže...
Bono kaže...

Bolje da si nazvao Amis,  ove godine ce u potpunosti pokriti tvoj kvart s optikom, 20/10Mbita te ispadne na Amisu 200kn (telefon + Internet).

Nece. Samo Vrbani 3 i dio Vrbana 2. Do mene na zalost nece doci :(

Ozbiljno?

Ja sam u Vrbanima 3 i potpisao sam ugovor sa Bnetom na 2 godine prije dva mjeseca.

Nadam se da će i oni nekaj ponudit.

http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2012/komunikacijske_mreze/20121224%20-%20objava%20namjere%20gradnje%20FTTH%20Vrbani%20podrucje%201-5000.pdf

Eto ti karta pokrivenosti. Do kraja ljeta najkasnije su vjerojatno gotovi.

16 godina
odjavljen

pobrisali mi komentar na face stranici.... užas od cijene

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da li mi koji imamo 10/512 do sada automatski dobijemo 20Mbps?

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde makar su krenili nudit optiku po normalnim cijenama a ne da moraš platit 1000 kuna ali pričekat ću malo da se još usluga poboljša 

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako pod Ri misliš na Rijeku, b.net ti je dostupan u gotovo cijelom gradu. Kod mene nije bio dostupan i poslao sam mail, došao je predstavnik bneta u zgradu i rekao da mu samo treba potpis predstavnika stanara i oni će u vlastitom trošku uvesti ga u zgradu. 3 tjedna nakon potpisa došli su i provukli kablove a svi smo dobili i tri mjeseca za 1kn. Tako da su svi u zgradi prešli na bnet. Usluga je dobra i za sada nemam nekih prituzbi.

http://www.rabbits-clan.com
17 godina

Normalno da je usluga bneta dobra kad je vlasnik vipnet...

1 0 hvala 1
14 godina

Toliko iščekivan 4G - toliko unakažena ponuda.

Toliko iščekivana optika - toliko unakažena ponuda.

Bolje da ne nude ništa, nego ovo po ovako pristupačnim cijenama.
I sad će nas bombardirati svojim ultra glupim reklamama kako su najbrži.

P.s. mala digresija:
Ljudi moji, se*e mi se od Mudrinića i te rozne bagre.

U Osijeku, na 3G sticku u večernjim terminama je nemoguće surfati. 

Brzina je bolja bila na CarNET-u. {#}

21. st. - mo'š mislit.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Dobio sam odgovor od oktv-a, iako sam zapadni dio grada zagreba, njihove usluge mi nisu dostupne. Toliko o tome....
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
protjeran

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink/pachete

Rumunji zapravo imaju 50Mbita za 20-ak kn, a 100Mbita za 30kn. A nas tscum cijedi do zadnje kune.

Ovi paketi vrijeđaju razum.

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bameg kaže...

Rumunji zapravo imaju 50Mbita za 20-ak kn, a 100Mbita za 30kn. A nas tscum cijedi do zadnje kune.

Zato rumunji nece nahrlit u hrvatsku poslije 1.VII. {#}

dasHHa
16 godina

Čini se da onda ništa za mene pošto sam s druge strane Hrvatskog Sokola.

EDIT: Čini mi se da nije pokrivena ni većina Vrbana 3, WTF?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 16:44 (8ax).
17 godina
neaktivan
dasHHa kaže...
bameg kaže...

Zato rumunji nece nahrlit u hrvatsku poslije 1.VII. {#}

Čist normalno. Nemaju oni Mudrinića i ove niškoristi iz Hakoma!

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
14 godina
neaktivan

Cijene interneta u Rumunjskoj, koje tu lud?! Nešto slično je u Bugarskoj i Latviji.

• 10 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload for €4/month
  • 20 Mbit/s download, 3 Mbit/s upload for €7/month
  • 60 Mbit/s download, 4 Mbit/s upload for €12/month
  • 120 Mbit/s download, 6 Mbit/s upload for €17/month

0 0 hvala 0
17 godina
zEn1 kaže...

Cijene interneta u Rumunjskoj, koje tu lud?! Nešto slično je u Bugarskoj i Latviji.

• 10 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload for €4/month
  • 20 Mbit/s download, 3 Mbit/s upload for €7/month
  • 60 Mbit/s download, 4 Mbit/s upload for €12/month
  • 120 Mbit/s download, 6 Mbit/s upload for €17/month

"Mali" je problem raširenost. Ali da bi voljeli imati takve cijene, bi. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice