Upravo sam zvao sluzbu za korisnike. I mogu se samo nasmijati.
Korisnik sam Amisa, nikad nije moj fixni broj bio pod ht-om. Javila se ljubazna cura. Nakon sto sam joj objasnio da zelim provjeriti dostupnost optike kod sebe (ZG-vrbani), ona je priznala da ne zna o cemu pricam, pa me zamolila da se strpim 2-3min dok ne provjeri sve. Nakon cca 2min javlja se ona ponovno. I kaze da je to 'legitimna ponuda' (citiram nju), no da ne moze provjeriti dal je meni ta ponuda dostupna ili nije.
U cudu ju pitam kako je to moguce?
Kaze niste nikad bili nas korisnik, morali bi se prebaciti na max2 ili max3 (kako li se vec zovu) pakete i tek onda mozemo provjeriti dal imate opciju otpike ili ne. Naravno, pozeljno je ugovor potpisati, jer eto tako me izadje jeftinije nego bez ugovora.
Unatoc visokoj cijeni, platio bih tu famoznu optiku. Meni je potrebna radi posla, od toga zivim. I nije mi problem ni platiti.
No da bih uopce provjerio mogu li dobiti istu morao bih se prebaciti sa meni odlicnog i osjetno jeftinijeg Amisa na THT, pa ce mi tek onda javiti dal mogu uopce dobiti optiku.
Tko je tu lud?
THT hvala, ali ne hvala.
Bolje da si nazvao Amis, ove godine ce u potpunosti pokriti tvoj kvart s optikom, 20/10Mbita te ispadne na Amisu 200kn (telefon + Internet).