a ima ratnu mornaricu.
a ima ratnu mornaricu.
Ja imam optiku doma, MaxTV je preko nje (što se toga tiče sve 5 stabilno i bez najmanjeg problema od kad je uvedeno), ali s ovakvim cijenama tj. ograničenjem prometa za internet se ne isplati prelaziti.
Da je to prije par godina još možda ali danas kad velik broj kućanstava ima po par računala, laptopa, svaki član po smartphone i svi nešto žele gledati, skidati, limit se lako premaši. Danas je normalna stvar upaliti youtube i pogledati spot tj. pustiti nek svira playlista s youtubea, pa još ako je podešeno da skida 1080 video...
Imam optiku već godinu dana, al fora je što je u stan povučena optika, imam ONT (Optical Network Terminal) koji se onda spaja na klasicni router koji djeli T-com i dalje je Internet klasika MaxADSL. Znači brzina i sve isto ko i kod ADSLa (imam 10/512 paket), nisam sad doma ali brzina je oko 10/0,52Mb i ping 10ms. Prednost od prije je da mi brzina ne varira više kao kad sam samo ADSL imao i MaxTV je super stabilan (btw. imam HD paket i dodatni Max TV).
Prednost je i ping!
I kod mene pokazuje na speedtestu ping 10 ms prema Zagrebu (blizu Splita živim) a nemam optiku u kući.
Vjerojatno prolazi blizu ulice optički vod, kopali su i stavljali neke kabele prošle godine kada su uređivali cestu u blizini ovdje u Kaštelima.
Svakako!!
Živiš odmah do servera? :D LOL
U kvartu Amis provodi optiku .... i u mojoj zgradi razvlače kablove ... predao sam jučer zahtjev za trio total uslugu na 24 mjeseca paket me mjesečno košta 190 kn, brzina 20/10, telefon free i oko 80 kanala .... ili više ne znam točno ... a najviše me zanima onaj njov multimedijalni centar da si mogu vrtit mkv filmove .... inače prelazim s bneta koji me sada košta 270 kn ...
U kvartu Amis provodi optiku .... i u mojoj zgradi razvlače kablove ... predao sam jučer zahtjev za trio total uslugu na 24 mjeseca paket me mjesečno košta 190 kn, brzina 20/10, telefon free i oko 80 kanala .... ili više ne znam točno ... a najviše me zanima onaj njov multimedijalni centar da si mogu vrtit mkv filmove .... inače prelazim s bneta koji me sada košta 270 kn ...
Najjeftinija Amis 3u1 usluga je 219,00Kn mjesečno i to MINI.
gdje si iskopao 20/10, s flat telefonom i 80 kanala za 190Kn??
Osim toga usluga "TOTAL" se nudi samo poslovnim korisnicima, nije ni blizu tvojih 190Kn ni po cijeni ni po specifikacijama (piše 349,00kn + PDV)
Vidjet će to tek kad mu stigne račun :)
Najjeftinija Amis 3u1 usluga je 219,00Kn mjesečno i to MINI.
gdje si iskopao 20/10, s flat telefonom i 80 kanala za 190Kn??
Osim toga usluga "TOTAL" se nudi samo poslovnim korisnicima, nije ni blizu tvojih 190Kn ni po cijeni ni po specifikacijama (piše 349,00kn + PDV)
Total je dostupan privatnim korisnicima. Cijena je 260kn, s popustom nesto ispod 190kn. Provjeri:
Total je dostupan privatnim korisnicima. Cijena je 260kn, s popustom nesto ispod 190kn. Provjeri:
Molim link na Amisove stranice ako imaš? hvala
Ne, nemam. Ovo sam nasao preko forum.pceksperta. I na google grupama mozes naci istu stvar + korisnike te optike. Gdje si ti iskopao cijene o kojima pricas?
Ne, nemam. Ovo sam nasao preko forum.pceksperta. I na google grupama mozes naci istu stvar + korisnike te optike. Gdje si ti iskopao cijene o kojima pricas?
Ja klasično odem na www.amis.hr i onda privatni korisnici > 3u1
nikakva optika se tamo ne spominje ili "mogućnost" ako se nalaziš u kvartu gdje je nude...
Spominje se onima koji zive u tom i tom kvartu. Primjera radi mojoj sogorici koja je dobila u svojoj posti obavijest od Amisa i vec sklopila ugovor za istu. Ako se stvarno ne nalazi na njihovoj stranici, nemam pojma zasto je tako, jer nisam zaposlen u Amisu, niti poznam ikog zaposlenog u Amisu. No na njihovoj stranici imas broj SZK, besplatan je.
Moram priznati da mi je sustav skrivanja mogućnosti i usluga itekako nov poslovni model. Tko zna koju grupu potencijalnih korisnika ciljaju na taj način?
Spominje se onima koji zive u tom i tom kvartu. Primjera radi mojoj sogorici koja je dobila u svojoj posti obavijest od Amisa i vec sklopila ugovor za istu. Ako se stvarno ne nalazi na njihovoj stranici, nemam pojma zasto je tako, jer nisam zaposlen u Amisu, niti poznam ikog zaposlenog u Amisu. No na njihovoj stranici imas broj SZK, besplatan je.
Spominje se jedino ADSL2. A ti uslikaj kod šogorice pa nas razuvjeri.
Imaju oni optiku. link
Inače da, zovu oni sve koji su na njihovoj infrastrukturi, ja sam na bnetu-u pa su zvali i mene. Bila je još i akcija dovedi korisnika pa dobiješ i još nekakav popust po korisniku...
Optika. Ne ADSL2. Optika. Recimo na Vrbane III dolazi sredinom ili krajem ljeta. A obavijest za stanovnike tog kvarta je prosljedjena istima. Pa i mojoj sogorici. Uslikam cim dobije svoju optiku, dobit ces i PM od mene ako te to vec toliko veseli.
Nije ni meni jasno zasto mogucnost optike nisu istaknuli na svojoj stranici. No napisao sam vec jednom, pa cu evo kao papagaj jos jednom ponoviti: nisam zaposlen u Amisu, niti imam ikakve veze sa istim, osim sto sam njihov korisnik. Na zalost ne optike, jer moj kvart nije pokriven.
I da ponovim, nije mi jasno zasto to nemaju na stranici. No jednako tako mi ni ti ni tocni niste jasni. Imate www.amis.hr, tamo je...pazi sad ovo... BESPLATAN broj na koji mozete dobiti njihovu SZK. Evo vam broja da se ne mucite: 0800 50 10
I onda umjesto baljezganja po forumu jednostavno nazovete taj broj i upitate same zaposlenike Amisa zasto tih informacija nema na njihovim stranicama. Garantiram vam da cete prije dobiti odgovor od njih, nego od mene.
Optika. Ne ADSL2. Optika.
A jeli?!
Da ,i?!
''g. planirani početak gradnje: 29.05.2013. godine
h. planirani datum završetka gradnje: 31.12.2013. godine''
Planirani početak gradnje .... bla ,bla ,bla .....
A jeli?!
Da ,i?!
I nista. Par poruka gore kazete da se optika ne spominje na njihovim stranicama, a kad tamo ipak se spominje... A i datumi koji su bla blsa bla nisu bas u nekoj dalekoj buducnosti....
A jeli?!
Da ,i?!
Što želiš time reći? Da si malo bacio pogled dolje vidio bi da su Utrine i Travno već završeni s radovima, vrbani će biti gotovi za manje od mjesec i idu dalje. Ili možda očekuješ da se optika postavlja kao što gljive rastu poslije kiše?
Optika na Vrbanima III se vec uvodi, dakle radovi nisu u planu, vec su krenuli.
cjenik Amisove optike
Pa ovo su fenomenalne cijene! Steta samo sto nema nogometa na Amisu kao sto ga ima na MaxTV-u (Arene). Mozda bi HAKOM trebao pritisnuti Arenu da da normalne cijene i ostalima, a ne samo T-comu.
Koliko ja znam, nije. Oni službeno nisu povezani, ali neslužbeno jesu.
A jeli?!
Da ,i?!
I? Maca papal jezik?