smijesni muslimani a jos smijesnija njihova vjera...
Evo ljudi o čemu ja pričam cijelo vrijeme! Živi dokaz...
zivi dokaz cega?
Vrijeđanja. Sjećam se teme gdje si vrijeđao Katoličanstvo ničim izazvan (redneck - pa su samnom na "drugu stranu" došli i muslimani).
Bez obzira što ti mislio o nečem to je tvoje mišljenje i NEMAŠ pravo vrijeđati nečiji religijski odabir. Moral, bonton... mislim da si zaboravio progooglati te riječi.
pa ne znam cime sam te mogao uvrijedit, mozda istinom. znas, nije lako prihvatit istinu. mlacenje prazne slame je jedno, a cinjenicno stanje drugo. sve to na papiru izgleda super. zato ti savjetujem da prozivis par godina u hardcore islamskoj zemlji pa se javi, a ne iz sigurnosti balkana solit pamet drugim ljudima
a to sto se tice religijskog odabira... samo da te pitam; jesi ti nakon navrsenih 18 godina izabravo islam kao vjeru ili pod vjerski odabirom smatras onaj dan kad si roden? brkas pojmove sinko.
Točno nije lako prihvatit istinu. A kad ne možeš prihvatit istinu onda vrijeđaš (piše u nečijem komentaru gore) i to je upravo što ti radiš.
Jesam igdje odobrio ponašanje muslimana iz npr. Pakistana? Nisam i nemoj generalizirat sve ljude muslimanska vjeroispovjesti i gurati ih pod ekstramiste. Nisam ja biskup pa nisu ni oni ekstremisti.
Također ne znam kako ti ali ja nisam na balkanu.
Ja sam Rimokatolik. Moji prijatelji su Rimokatolici, Grkokatolici, Baptisti, Muslimani, Židova na žalost nemam. I bez obzira na religijske razlike i dogme imamo slična uvjerenja o tome što je etično, za razliku od ateista koji iako su mi prijatelji znaju jako vrijeđati što se tiče vjerskih pogleda.
Iiiii... nemoj mi govorit sinko jer mi se bljuje od toga, nisam tebi nikakav sinko ni ti mi to možeš govoriti preko interneta. Nije pristojno.