ja da kupim apsolutno sve bugove, mislim da bi onda dobio nagradu postar koji je maznuo 3 komada iz kombija...hahhaha
a jadna li si majko...xD
ja da kupim apsolutno sve bugove, mislim da bi onda dobio nagradu postar koji je maznuo 3 komada iz kombija...hahhaha
a jadna li si majko...xD
Živim u nadi za HTC al zna se šta se kaže. Nada je kur*a.
A šta nijedna žena nije ništa osvojila ?
par rijeci od mene.....****** **** *******!!!!!!!! sad se samo nadam da ce to taj sretnik i znati iskoristiti, jer vecinom prave kompove imaju ljudi koji nit nisu svjesni toga sto imaju.....umjesto da ga ja dobim,kojem bi i 12 jezgri premalo bilo....a kamoli 4. Heh takav je zivot ;)
par rijeci od mene.....****** **** *******!!!!!!!! sad se samo nadam da ce to taj sretnik i znati iskoristiti, jer vecinom prave kompove imaju ljudi koji nit nisu svjesni toga sto imaju.....umjesto da ga ja dobim,kojem bi i 12 jezgri premalo bilo....a kamoli 4. Heh takav je zivot ;)
Znam da je off-topic, ali.
Simulacija dinamike fluida?
Mrzim vas...ooo kako vas mrzim
Ni u jednoj igri do sada ama baš ništa.
Ali nema veze. Stisnuti će i vas recesija i kriza kucati na vrata redakcije. (sretna nova)
P.S
Mrzim vas
Igore jel ti treba HTC?
Evo da sam igro dobio bi 100%,osječam to oovaj novi bug kupujem i igram , hhhtttcccc čekaaj meee
Ali nema veze. Stisnuti će i vas recesija i kriza kucati na vrata redakcije. (sretna nova)
P.S
Mrzim vas
uhvati se ti sine motike i zaradi za računalo.
P.S
Mrzim vas
Ti si se već uhvatio motike?
P.S
Mrzim vas
Ti si se već uhvatio motike?
itekako!. svoje prvo računalo sam zaradio sa -14!
Cestitam dobitnicima, sigurno vas je razveselio bilo kakav dobitak.
Odlicna uvertira za novu godinu.
Pozz
Stara narodna:
Bolje se rodit bez k . . ca nego bez sreće,
jer ako imaš sreće i k . . . c će ti narasti!!!
Čestitke dobitnicima!
Čestitke dobitnicima, eh da mi je neko uplatio kotizaciju na onaj post u bircu sad bih se obogatio za par sto kn.
Kao što sam znao, opet niko sa foruma, katastrofa !
Bas, "Bug nagradna igra u kojoj pobjeduju uvijek i iskljucivo muskarci" bi se trebala zvat
btw bugovci ovaj seksizam vam je tesko kazeno dijelo
Trebalo bi kazneno djelo postati davanje informaticke robe zenama...
Svaka čast iznimkama, ali da, 95% njih koristi računalo za facebook sasrani, te uređivanje slika u fotoskejpu ili još gore online uređivačima slika.
Eto ja ga uopće ne koristim za to niti sam ikad neku svoju sliku prebacila u kompjuter. Ja ga koristim za ono za što kompjuteri služe - za zabavu Al i meni idu na živce one koje uređuju slike u photoscape-u pa im se onda njihovi "frendovi" dive kako su lijepe...
P.S. Čestitke dobitnicima!
čestitke dobitnicima. Ja nisam ni sudjelovao, tako da ne mogu reći da sam izgubio
ma toj je namjestaljka HAHA ja neam srece nikada necu nista dobiti . . . hmmm mozda ima koja caka da odma dobiemo ??? treba nabaviti program i viditi na kojem principu sve radi haha jer ako radi da sam onako bira ime prezime a ne po broju haah onda je to mutavo ..... neda mi se razduljiti
ma toj je namjestaljka HAHA ja neam srece nikada necu nista dobiti . . . hmmm mozda ima koja caka da odma dobiemo ??? treba nabaviti program i viditi na kojem principu sve radi haha jer ako radi da sam onako bira ime prezime a ne po broju haah onda je to mutavo ..... neda mi se razduljiti
aj ne lupetaj gluposti...radi se na sistem slučajnog odabira i program izbaci neku kombinaciju koja je unešena u sustav
a to što je namješteno....nije, moj frend je dobio web kameru pa sad ti reci jel to namješteno ili nije
ja sam dobio Logitech C200 - web kameru...dali ću je dobiti poštom ili što već?
zbog ovako glupih pitanja u upisu za nagradnu igru postoji rubrika
BROJ TELEFONA
Hvala
zar nisi upisa adresu prilikom prijave? Ako nisi slobodno im kaži moju adresu
ma koja namještaljka haha, bug se mora pridržavat zakonskih pravila o nagradnim igrama haha.. Ko zna kako oni izvlače, ali bugu sigurno nije u cilju prevarit svoje korisnike/preplatnike/kupce
Znam da je off-topic, ali.
Simulacija dinamike fluida?
;) fasciniran sam s CGI. Samo za to treba snage, a gdje je jos onda neka animacija malo dulja u pristojnoj rezoluciji :)
Sve je to igra, ja isto ništa nisam dobio nit na jednoj igri, pa kaj kad se sjetim i imam BUG u ruci odtipkam to što traže za nagradnu igru, pa ako bude bude.
P.S
Mrzim vas
Zašto se i na najobičniju zahebanciju uvijek javi neki pametnjaković kao ti i popuje?
Da toliko mrzim BUG sigurno ne bi navračao 2 godine ine bi kupovao časopis, a što se tiče motike i zarade...ma tko si ti da mi govoriš što da ja radim?
Samo za tvoju informaciju iako smatram bedastočom opravdavati se nekom biseru po forumima... imam 43 godine, naradio sam se svašta, završio škole... i imam dobro plaćen posao sa plaćom kud i kamo većom od većine hrvata.
I pod "zaradi za računalo" na koje si mislio? Moje, sinovo, kćerino ili na dva notebooka?
btw. i tebi sretna nova
lol
Pročitao sam negdje da muškarci u 40-tim godinama ulaze u drugi pubertet.
Mislim da smo dobili i dokaz za to.....
p.s. nisam ni sam daleko od toga
SRETNA NOVA
Nisam niti ja dobio ništa u ovoj nagradnoj igri. Čestitam sretnim dobitnicima. Isto tako bilo bi lijepo kad bi se neki forumaši ispričali ženama i redakciji Bug-a zbog neprihvatljivih riječi izrečenih na njihov račun.
P.S
Mrzim vas
Iskreno to je ovdje puno lakše reći nego napraviti.
Naime pokušavam zaraditi za novo računalo, i evo sada preko praznika vidio sam priliku da zaradim koju kunu.
Sve sam obiša.Mislite da sam našao posao? Na samo dva mjesta primali su radnike.Na jednom se plaća 8 kn/sat (i tu su mi rekli da dođem nagodinu), a na drugom 18-23 kn/sat, ali dug je red čekanja pa mi se nisu ni javili(govorim o radu preko student servisa). Na kraju sam ipak uspio srediti nešto i uskoro idem na intervju, ali sad Vi meni raciti što je s ovima koji moraju raditi 8kn/sat da bi zaradili nešto za sebe?
To je bilo nekad da si mogao zaraditi radom. Sada mi se čini da se nerad više plaća.
P.S
Mrzim vas
Zašto se i na najobičniju zahebanciju uvijek javi neki pametnjaković kao ti i popuje?
Da toliko mrzim BUG sigurno ne bi navračao 2 godine ine bi kupovao časopis, a što se tiče motike i zarade...ma tko si ti da mi govoriš što da ja radim?
Samo za tvoju informaciju iako smatram bedastočom opravdavati se nekom biseru po forumima... imam 43 godine, naradio sam se svašta, završio škole... i imam dobro plaćen posao sa plaćom kud i kamo većom od većine hrvata.
I pod "zaradi za računalo" na koje si mislio? Moje, sinovo, kćerino ili na dva notebooka?
btw. i tebi sretna nova
nije neka zajebancija ako ju nitko ne shvati zar ne?!
kad več imaš tolko godina, onda se i ponašaj u skladu s njima, da te netko nebi zamijenio za dvanaestogodišnjaka ili barem dopuni informacijama u svom profilu.
i ne!... Sretna TEBI Nova!
Čestitke dobitnicima! Lijepi su to pokloni za početak nove godine