Galaxy S5 Plus

poruka: 11
|
čitano: 3.003
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S5 Plus".
10 godina
protjeran
Galaxy S5 Plus

ovo ce biti najbolji smartphone poderat ce sve ostale androide Windovse i ostale igracke iphonove itd..Kupujem cim dodje.

3 30 hvala 1
15 godina
Galaxy S5 Plus
mislim da nema tog procesora kojeg lagwizz nemere ugutit.
Moj PC  
17 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Galaxy S5 Plus

Vjerojatno su instalirali na njega šleper kojekakvog bloatware-a da ne bi bio prebrz! {#}

Freak Show Inc.

14 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Galaxy S5 Plus
Friday kaže...

Vjerojatno su instalirali na njega šleper kojekakvog bloatware-a da ne bi bio prebrz! {#}

Pa ipak S6 mora biti "brži" od njega ;)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
14 godina
neaktivan
Galaxy S5 Plus

i nisu mogli nista bolje smislit od "plus"

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
apoteka kaže...

sad će biti plus mini, plus neo i plus value.

14 godina
apoteka kaže...

Samsung S5S čudno zvuči....

14 godina
Galaxy S5 Plus

U belom svetu  se zove samsung galaxy s5 lte-a

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Galaxy S5 Plus

testovi pokazuje Samsung dere iphone6 i iphone6 plus u svim testovima.Baterija duze traje ma nije normalno doslovce pomeo je obadva nova iphonea.Bravo za Samsung

2 4 hvala 0
15 godina
protjeran
knoxknox kaže...

testovi pokazuje Samsung dere iphone6 i iphone6 plus u svim testovima.Baterija duze traje ma nije normalno doslovce pomeo je obadva nova iphonea.Bravo za Samsung

Isto tako moram priznati da je apsolutno sve pomeo u ŠTEKANJU, na tom polju mu nema ravnog.

Dovoljno je samo pogledati tvoj nick i vidjeti čiji si zaposlenik

zaposlenik.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
10 godina
neaktivan
Galaxy S5 Plus

pozz, ja sam uzeo s5 plus i nekako mi ne šmeka...dakle dok saltam po meniju zašteka nekad, i baterija mi traje svega 4-5 sati stalnog koristenja, dok nista ne radim na njemu stoji bez wifi-a, bez lokacije bez iceg, dakle ukljucim profil bez mreze, trosi se 10% baterije na nekih 2 sata, da li to moze biti to softwera? trenutno je na njemu 4.4.4, svaka pomoc je dobro dosla :) inace uzeo sam telefon prije sedmicu dana nov u trgovini.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice