Flashback pošast na Macovima

poruka: 125
|
čitano: 13.372
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flashback pošast na Macovima".
16 godina
Re: Flashback pošast na Macovima
1domagoj1 kaže...
Linux bi se mogao bootati valjda i s kamena... {#}

Čuj ,to se podrazumijeva!! (ali poanta je u tome da samo hoću još malo živcirirat jabučara spominjanjem riječi ''Windows''!!) {#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 20:08 (kizo2703).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Thog kaže...

...

a vi trkeljajte i dalje, kad je činjenica da Mac u praksi do sada NEMA problema s virusima, a ako ima to je toliko rijetko naspram Win-a da nije vrijedno spomena! Evo ja u zadnjih mjesec dana, sam 10 puta na 10 različitih kompova skidao ljudima Smart Fortres 2012 (imali su funkcionalan antivirus)

Što se tiče Smart Fortressa, da bi se on naselio u komp user mora kliknuti na onu neku piydariju "Free PC scan" ili tako nešto - dakle potpuno isto kao i ova situacija na Macu. To što su ljudi glupi i klikaju na svašta to nije krivnja OSa već korisnika. Nikakav OS, AV niti išta slično ne pomaže ako ne razmišljaš.

- lakše je C/P. {#} u slučaju da je 'spasavatelju' windoziranih juzera promakao odgovor. ... i btw, upravo to je okosnica teme, ali ovaj put za OSX (MACa, vidi naslov)

kizo2703 kaže...
1domagoj1 kaže...

Čuj ,to se podrazumijeva!! (ali poanta je u tome da samo hoću još malo živcirirat jabučara spominjanjem riječi ''Windows''!!){#}{#}

- ne, neće. Dođe do gruba i zapne s porukom dirty disk (ili Dirty Harry?). Use DOS's chkdsk or unmount next time, you punk...

s kamena, Rosetta ... ili sam nešto pomješao{#}.

- ali za dual boot OSXa i linuxa nema baš nekog smisla (potrebe, razlike, software..), ima samo jedan od ta dva s microsoftom (kao još malo ulja na prozore).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

- ne, neće. Dođe do gruba i zapne s porukom dirty disk (ili Dirty Harry?). Use DOS's chkdsk or unmount next time, you punk...

s kamena, Rosetta ... ili sam nešto pomješao{#}.

- ali za dual boot OSXa i linuxa nema baš nekog smisla (potrebe, razlike, software..), ima samo jedan od ta dva s microsoftom (kao još malo ulja na prozore).

Na MBP (i sve ostale iMac ,MacPro i starije) do SL-a - rEFIt - koliko znam radi! E sad ,kaj si ti radil s Grubom ,ne znam! {#}

E sad zašto i kakvog smisla ima je već opširno pitanje koje bi nas moglo zaj ..... {#}

To nek svako sam procijeni! Why Install Linux on Your Mac?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 21:15 (kizo2703).
13 godina
Flashback pošast na Macovima

Evo Apple je već izdao update koji uklanja Flashback ako je računalo zaraženo.

http://9to5mac.com/2012/04/12/apple-fixes-flashback-virus-with-software-update/#/vanilla/discussion/embed

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
kizo2703 kaže...

Kaj te toliko muči riječ ''Windows''?? {#}Uostalom ,čovjek je pital za instalaciju Linuxa na Mac PC!! {#}Linux (inače) možeš bootat i iz Windows boot managera!{#}

Apsolutno,staviš mikorprocesor u kamen i bootaj...fakat,sve šta ima mikroprocesor može na sebi imati linux.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice