Čuj ,to se podrazumijeva!! (ali poanta je u tome da samo hoću još malo živcirirat jabučara spominjanjem riječi ''Windows''!!)
Čuj ,to se podrazumijeva!! (ali poanta je u tome da samo hoću još malo živcirirat jabučara spominjanjem riječi ''Windows''!!)
...
a vi trkeljajte i dalje, kad je činjenica da Mac u praksi do sada NEMA problema s virusima, a ako ima to je toliko rijetko naspram Win-a da nije vrijedno spomena! Evo ja u zadnjih mjesec dana, sam 10 puta na 10 različitih kompova skidao ljudima Smart Fortres 2012 (imali su funkcionalan antivirus)
Što se tiče Smart Fortressa, da bi se on naselio u komp user mora kliknuti na onu neku piydariju "Free PC scan" ili tako nešto - dakle potpuno isto kao i ova situacija na Macu. To što su ljudi glupi i klikaju na svašta to nije krivnja OSa već korisnika. Nikakav OS, AV niti išta slično ne pomaže ako ne razmišljaš.
- lakše je C/P. u slučaju da je 'spasavatelju' windoziranih juzera promakao odgovor. ... i btw, upravo to je okosnica teme, ali ovaj put za OSX (MACa, vidi naslov)
- ne, neće. Dođe do gruba i zapne s porukom dirty disk (ili Dirty Harry?). Use DOS's chkdsk or unmount next time, you punk...
s kamena, Rosetta ... ili sam nešto pomješao.
- ali za dual boot OSXa i linuxa nema baš nekog smisla (potrebe, razlike, software..), ima samo jedan od ta dva s microsoftom (kao još malo ulja na prozore).
- ne, neće. Dođe do gruba i zapne s porukom dirty disk (ili Dirty Harry?). Use DOS's chkdsk or unmount next time, you punk...
s kamena, Rosetta ... ili sam nešto pomješao.
- ali za dual boot OSXa i linuxa nema baš nekog smisla (potrebe, razlike, software..), ima samo jedan od ta dva s microsoftom (kao još malo ulja na prozore).
Na MBP (i sve ostale iMac ,MacPro i starije) do SL-a - rEFIt - koliko znam radi! E sad ,kaj si ti radil s Grubom ,ne znam!
E sad zašto i kakvog smisla ima je već opširno pitanje koje bi nas moglo zaj .....
To nek svako sam procijeni! Why Install Linux on Your Mac?
Evo Apple je već izdao update koji uklanja Flashback ako je računalo zaraženo.
Kaj te toliko muči riječ ''Windows''?? Uostalom ,čovjek je pital za instalaciju Linuxa na Mac PC!!
Linux (inače) možeš bootat i iz Windows boot managera!
Linux bi se mogao bootati valjda i s kamena...
Apsolutno,staviš mikorprocesor u kamen i bootaj...fakat,sve šta ima mikroprocesor može na sebi imati linux.