Čim je stranica s malo više sadržaja ima skoro 70% šanse da se dogodi, i događa se na raznim stranicama. Iako kao što sam rekao ako je malo veća onda su i šanse veće iako mi se događalo i na običnim forumima, uključujući pokušaj loadanja BUG-ova. Reinstalirao sam ga i ništa se nije promijenilo. Safe mode nisam probavao. Iako odustao sam od FF za sada, prebacio sam se na Chrome.
Čim je stranica s malo više sadržaja ima skoro 70% šanse da se dogodi, i događa se na raznim stranicama. Iako kao što sam rekao ako je malo veća onda su i šanse veće iako mi se događalo i na običnim forumima, uključujući pokušaj loadanja BUG-ova. Reinstalirao sam ga i ništa se nije promijenilo. Safe mode nisam probavao. Iako odustao sam od FF za sada, prebacio sam se na Chrome.
Probao sam i u safe mode-u, ista stvar, krene otvarati stranicu i uđe u loop. Otvorim Task Manager i moram ga zatvoriti tamo. Ništa preskačem ovu verziju neda mi se zezati s time, ako sljedeća verzije bude radila kako spada vratim se nazad, za sada ostajem na Chrome-u.
Šteta a bio sam na FF od kada je izašao i ranih početaka i nikada ovakvih problema do sada.
Ni brisanje profila nije pomoglo?
Ništa, iako sada sam vidio da je iskočila obavijest za update na verziju 7.0.1 ili tako nešto. Instaliram to pa da vidim hoće li se šta popraviti.
Ja sam na Firefox 5 dok god ne omoguće kompatibilnost sa Orbit downloader grab opcijom za Grooveshark stranicu i skidanje pjesama u odličnoj kvaliteti.
Skinuti ću,ali ne zato jer mislim da bi mogao u bilokojem svemiru biti bolji od Opere nego jednostavno zbog sretnog broja.
Neznam za vas,ja sam još na dobroj (sad već staroj lol) verziji 4. Svi plugini rade, ja zadovoljan.
haha ja sam na 3.6.x takodjer zadovoljan
Meni se zamrzne sekundu kad uključim neki video i često mi ostaje proces pokrenut kad zatvorim Firefox.