Eksterna grafika iz MSI-ja

poruka: 39
|
čitano: 10.045
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eksterna grafika iz MSI-ja".
16 godina
neaktivan
RE: Eksterna grafika iz MSI-ja
facewithascar kaže...

Meni se ideja cini genijalna iako me brine brzina utora od samo 1x. Sto mislite koliko ce to ograniciti brzinu kartice?

nisam siguran ali ako idemo logikom 16 puta, moze biti i 32 ovisi o generaciji oba utora.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina

ja mislim da to nebi trebao biti problem jer grafičke na laptopima i imaju PCI Express x1 sabirnicu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Katana kaže...
Si kad probao malo duže tipkanje po laptopu?

Hmmm....zarucnica mi je novinar + pise za par portala svakodnevno i sve radi na laptopu! Stovise, sada 90% stvari radi na Asus netbook-u!

Nije da nema izbora...bogme ima, ali joj ovo pase jer moze pisati kada hoce i gdje hoce + baterija dura vise od 6 h.

Tako da ne vidim bas nikakav problem oko malo duzeg tipkanja na laptopu!

Danas je npr. tipkala od 5 i 30 ujutro do 16 h na netbooku....a imala je pokraj sebe komp i 22" monitor, a inace pise jos vise i to sve vecinom na netbook-u.

I sam sam znao dugo pisati sto na laptopu sto na netbooku i nikada nisam osjecao neki "zamor" ili bilo sta slicno.

Drugo je recimo raditi neki 3D, ali pisati mozes bez beda i to satima....evo sada sam ti naveo samo jedan primjer.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

ja mislim da to nebi trebao biti problem jer grafičke na laptopima i imaju PCI Express x1 sabirnicu 

Da, ali i graficke na laptopima ne vrijede nista, pa to i nije neka usporedba.

15 godina

moja je nVidia 9700M GTS i nije smeće

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne znam kakve su vase graficke u laptopima...

Evo moje...

I lijepo pise da je PCIe x16... a ne x1

Moja grafulja... Moja grafulja...
In Control
15 godina

reci koji program koristiš za očitanje takvih podataka. Ja koristim Speccy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

reci koji program koristiš za očitanje takvih podataka. Ja koristim Speccy

Ja koristim everest, speccy (oba sam iskoristio) i oba kazu PCIe x16, dok sam podatke o grafickoj jednostavno prekopirao sa specifikacija proizvodjaca...

Kako rekoh... stvarno ne znam kakve su te graficke na x1... ali znam da mi se to ne bi svidjelo... niti najmanje...

In Control
15 godina

evo meni isto u everestu pokazuje x16, valjda sa speecy-em neš ne valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice