Crni ekran smrti

poruka: 41
|
čitano: 9.510
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crni ekran smrti".
16 godina
odjavljen
RE: Crni ekran smrti
Elles D. kaže...

Imao betu longhorna, bio na Visti ~2 godine. Hm...

Onda ja nisam imao sreće. Doduše, imao sam čudnu kombinaciju hardvera. VIA chipset (neki prastari, driveri se nikad nisu pojavili) i ATI Radeon 9550. Svi BSODovi i RSODovi su bili od te kombinacije. Nije radilo nikako.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina

Može biti... VIA + ATI mi je svojevremeno radio probleme i na Win2K (sjećam se konzistentnog BSODa prilikom instalacije ukoliko je bila aktivirana integrirana zvučna).

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Game_Fan kaže...

Ja se ne bojim Slike Smrti,pa to je samo glupost.Sigurno otako zaradzuju pare na antivirusima i ostalim stvarima za zastitu.

Ti il nikad nisi vidio BSOD ili si ga vidio, dao komp nekom da ga sredi i nisi pokušavao doznati što se dogodilo.

Mah, nagledao sam se ja svega i svacega ovih 13 godina odkad imam kompjuter. Svoj kompjuter sam jedno milijun puta popravljao sam sebi bez icije pomoci. Nagledao sam se BSOD-ova jedno 5 komada, nahvatao sam se virusa kakvih god pomislis i opet sam nekako kompjuter izvlacio iz sranja, i nemoze me neko sranje prepasti kao Black Screen Namigiva.

Chatanje Na Sonyjev Način.
17 godina
Hrco kaže...
ja00022 kaže...

HIT GODINE PRODAJEM WINDOWS EKRANE SMRTI U RAZLICITIM BOJAMA  POCOLJNO.........crno-plavi svijet hehe uskoro ce biti u svim bojama cak ce i oni biti komoplicirani :)))

???? Prijevod, molim.

ajde nemoj se pravit mutav tocno se zna sta je napisao i sta misli..

a ti odi na fax filozofirat i pametovat

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 18:09 (toxic).
17 godina
Crni ekran smrti

ma meni je ovi najdrazi :D

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ivoleko kaže...

To je stari sa Win 9x...

Al jako dobro izgleda(ju) Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
ivoleko kaže...

taj jeste dražestan, al ovaj sa otvorenja olimpijade je imao najveću publiku

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina

Iako po netu se dade iscitati kako je najvjerovatnije uzrok KSOD-a malware, u mojih 8 jutrosnjih slucajeva taj malware se zvao KB976098

Dakle ukoliko vam se dogodi da kompjuter nakon boot-a zapne u crnilu, treba podignuti sistem u safe modeu i deinstalirati gore navedeni update.

Hvala Microsoftu na brizi za moje zdravlje, natjeravsi me u ponedjeljak ujutro prije kave, na trcanje stafete diljem ureda i kancelarija moga grada. Neopisivo zadovoljstvo mi je spoznaja da moja tjelovjezba nije bila uzaludna, jer sada se zahvaljujuci ovom updateu u par pacifickih drzavica i otocica ispravno radi prebacivanje iz zimskog u ljetno vrijeme i obrnuto.

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
ivoleko kaže...

To je stari sa Win 9x...

Al jako dobro izgleda(ju) Smijeh

-... i nema takvih na Macu, zato ivoleko tuguje... Nevinašce

syncmaster245b kaže...

... 

Hvala Microsoftu na brizi za moje zdravlje, natjeravsi me u ponedjeljak ujutro prije kave, na trcanje stafete diljem ureda i kancelarija moga grada. Neopisivo zadovoljstvo mi je spoznaja da moja tjelovjezba nije bila uzaludna, jer sada se zahvaljujuci ovom updateu u par pacifickih drzavica i otocica ispravno radi prebacivanje iz zimskog u ljetno vrijeme i obrnuto.

-pa timezone/clock settings je sad (u ovom dijelu godine) najvažnija stvar... još od Y2K i otvaranje šampanjca za ponoć...

btw. -zamišljena slika 'pingvina' kako juri po officeima je jako zabavna, šteta što nema više takvih, nazovimo, jutarnjih budnica. Smijeh

-evo ti za svaki lučaj i popis affectediranog.. da se stigneš pripremiti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Svaka čast syncmaster245b.

Ovo je pozitivan primjer.

Opisao si problem,utvrdio uzrok i riješio na navedeni način.

Za razliku od nekih za koje je očigledno da se nisu ni susreli s KSOD problemom

meni taj problem uopće nije tako beznačajan.

Na netu se poprilično o tome piše i to unazad godinu dana.

Dakle postoji više simptoma i više načina kako ih riješiti.

Susreo sam se s KSOD (black screen only with mouse pointer) i nisam ga riješio.

KSOD Defined: Where after a reboot the Windows Vista PC boots up to a black screen

with a white mouse cursor and nothing else ever loads (no logon screen, etc).

Safe mode does the same thing.  Last Known Good configuration and System Restore

do not fix it except in rare cases where performing a System Restore to 1 month

ago or earlier does...

Nijedno od rješenja s neta nije upalilo.

16 godina
primeval kaže...

Susreo sam se s KSOD (black screen only with mouse pointer) i nisam ga riješio.

Nisi jedini.

Ja sam se prenerazio trazeci rjesenje po netu kada sam procitao OVO.

Dakle krepa ti sistem iz nepoznatog razloga (navodno je SP1 trebao rijesiti tu stvar, a pouzdano znam da nije), i sluzbeni odgovor je instaliraj paralelnu instalalaciju Windows Viste!!!???? WTF???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice