Bug već ima iPad 3!

poruka: 117
|
čitano: 15.733
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug već ima iPad 3!".
15 godina
neaktivan
Bug već ima iPad 3!

Odličan i beskorisan uređaj. Radije bih da se gore vrti Windows 8 Metro umjesto dosadnjikavog iOS-a...

2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bug već ima iPad 3!
cindra789 kaže...

Imam ipad 2 i zadovoljan sam ovaj će sigurno bit puno bolji.Evo prilike da kupite ipad 2 jer će mu sad past cijena jer je izašo ipad 3{#}

ja jos nemam ni ipad 1,2 jedva da sam imao u rukama a 3 dolazi

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Bug već ima iPad 3!

Kaj vi brijete,vas vecina pljuje po ipodu a bili bi sretni da ga imaju doma,isto ko i ja...daj smirite strasti,ak ne..probajte malo radit na nekom tabletu pa cete vidjeti da je jako korisno,milijon mogucnosti..nis sparajte ko i ja i jos malo ce ipad doci...onda cete drugacije pisaz..pozz

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug već ima iPad 3!

Ma i ti ćeš ga jednom kupit budi siguran.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mariocroatia78 kaže...

Kaj vi brijete,vas vecina pljuje po ipodu a bili bi sretni da ga imaju doma,isto ko i ja...daj smirite strasti,ak ne..probajte malo radit na nekom tabletu pa cete vidjeti da je jako korisno,milijon mogucnosti..nis sparajte ko i ja i jos malo ce ipad doci...onda cete drugacije pisaz..pozz

Ili ne. Druzio sam se sa dvojkom 2 i pol tjedna i dalje ne vidim neku funkcionalnost, osim kako je vec netko rekao, saltanja novina na šekretu.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
13 godina
neaktivan

Al' sam se napalila, baš sam se napalila {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 22:20 (SyntaXT).
17 godina
mariocroatia78 kaže...

Kaj vi brijete,vas vecina pljuje po ipodu a bili bi sretni da ga imaju doma..probajte malo radit na nekom tabletu pa cete vidjeti da je jako korisno

E brijaču, ipod ti nije tablet. Dakle kad skupiš novce i kreneš u potragu po oglasima, pamet u glavu.

17 godina
šiloman kaže...
cindra789 kaže...

Imam ipad 2 i zadovoljan sam ovaj će sigurno bit puno bolji.Evo prilike da kupite ipad 2 jer će mu sad past cijena jer je izašo ipad 3{#}

ja jos nemam ni ipad 1,2 jedva da sam imao u rukama a 3 dolazi

{#}

Koja steta!

16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
rambox kaže...
zoran123456 kaže...

iPad je SMEĆE ! ... {#}

Mala ispravka netočnog navoda, iPad 3 ili 2 isti jarac nije smeče ali je preskupi gad do daske a isto ide i njegovu konkurenciju nema tu poštede fučkaj ga.{#}{#}

ma ja ti to namjerno trolam, vidiš kako si fino reklamiram {#} moj CMS u potpisu. Ja nemam niti jedno niti drugo niti treće, nit me to ikad zanimalo. Mene zanimaju lego kockice i slaganje maketa brodova. Ništa od toga ne mogu raditi na ipadu. Dakle meni beskorisno. Dakle smeće {#}

Ne možeš obične lego kockice, ali možeš ove virtualne (

) kojim složiš "subjekt/objekt" igrice! 

Idealno za djeci približiti stvaralaštvo ove vrste. Recimo da je slaganje svog helikoptera s kojim se igraš u igrici faza prije učenja prvog programskog jezika za djecu (koji se opet svede na slične zabavne stvari, recimo ono što je nekada bio programski jezik LOGO danas bi moglo biti nešto ovakvo:

)

P.S. A možeš i modelirati brodove!

16 godina
Random. kaže...

Smiri konje.

Ne sjećam se da sam vidio da Applov logo iskače na naslovnici i nagovara me na kupnju njihovih proizvoda. S druge strane, često viđam Samsung, HTC, HP i ostalu ekipu.

Malo objektivnosti ne bi škodilo, zar ne? Ili bi?

Smiri ti konje...ovo bješe jučer (fotka).

A Bug je najveći promotor Apple-a u HR svidlo se to nekom ili ne...

Uopće nije iskočio i ne traži nas na kupnju...i uopće nije na Bug-u. Uopće nije iskočio i ne traži nas na kupnju...i uopće nije na Bug-u.
http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
17 godina
mrxa1 kaže...
...ovo bješe jučer (fotka).

nisam ni znao da je tolika agresija sa reklamama na portalu. eto sto znaci imat addblock + na browseru.  hvala na slici...evo sada na minutu disejblao addblock i vidim kako sve to izgleda  loool. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
protjeran
Bug već ima iPad 3!
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...

Ala koja dobra kutija......... A mogli ste ga bar izvadit

"That's what she said!" {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
15 godina
neaktivan

Blago tebi! {#} Baš je cool! {#}

15 godina
torrente kaže...
mrxa1 kaže...
...ovo bješe jučer (fotka).

nisam ni znao da je tolika agresija sa reklamama na portalu. eto sto znaci imat addblock + na browseru.  hvala na slici...evo sada na minutu disejblao addblock i vidim kako sve to izgleda  loool. 

I ja prvi put vidim. Cudi me da ovi elitni applehejteri ne znaju za addblock. LOL
16 godina
Ezio kaže...
I ja prvi put vidim. Cudi me da ovi elitni applehejteri ne znaju za addblock. LOL

Znamo ali da ne isključimo povremeno, tko bi ikad saznao za ovo? ;)

13 godina
neaktivan
Bug već ima iPad 3!
Koji nemate ipad a pljujete ste samo ljubomorni na nas koji imamo. To je cinjenica

0 3 hvala 0
16 godina
miki-os kaže...
Koji nemate ipad a pljujete ste samo ljubomorni na nas koji imamo. To je cinjenica

Vjeruj mi nije...nisam ljubomoran na to nego se čudim kako netko može to kupit...ni u jednom trenu u životu mi iPad nije pao na pamet za kupovinu.

iPhone da kada je prvi izašao ali ovo sad ni blizu.Većina vas koji imate iPad-a i iPhone nemate blagog pojma što je Apple...Nisu to te  iPi***rije nego stolna računala i njihov OS.

Ponosno mogu reći da sam bio vlasnik Mac G4 i G5 konfiguracije i zbog tog cijenim Apple. 

14 godina
Bug već ima iPad 3!

Mogu jedino reći da su hejteri sto puta više opsjednuti appleom čak i od najvećih fanboya. Nema tog fanboya koji je spomenu apple koliko jedan hater. A sve zbog čiste ljubomore, što god vi rekli.

12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ljubomore na sta?
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Mogu jedino reći da su hejteri sto puta više opsjednuti appleom čak i od najvećih fanboya. Nema tog fanboya koji je spomenu apple koliko jedan hater. A sve zbog čiste ljubomore, što god vi rekli.

Apple = Think Different

Apple HateBoy = Be Different

PS.

BUG  čekamo recenziju {#}

14 godina
neaktivan
Kako vam se samo da... :/

A ove izjave da je tablet (bilo koji) samo za na sekret vam uopce nemaju smisla.

Da radite nocne i da odete na teren koji put cak i po dva tj shvatili bi kolko bi vam jedan dobro dosao. Dusu bi dao sad za jednog da mogu normalnije surfat, imat svoju fonoteku, kolekciju filmova i serija pa da pogledam nesto normalno umjesto da blejim u ovaj jad od nase televizije. No ajd, sretan sam kaj uopce imam tv jer su me prvobitno htjeli smjestit bez tv'a...i kaj bi onda?!

Normalno da ak si stalno doma i imas racunalo, odnosno ako ne izbivas iz kuce na duze vrijeme da ti ne treba nest takvo i kupnja bi bila cisto bacanje para. Ali morate shvatit da uredaj kao takav moze bit itekako funkcionalan i upotrebljiv. Govorim o bilo kojem tablet racunalu, zivo mi se hebe bio to ipad, samsung, prestigio ili onda, jedan bi mi sad bas fino lego :p
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
odjavljen
Bug već ima iPad 3!

Eh, kada ga BUG ima volio bi ga i ja imat.. Ali kada pogledam za te novce mogu si nabavit PC!

0 0 hvala 0
15 godina
Bug već ima iPad 3!
Po meni odlicna stvar, jedino kaj mu fali je nekakvi torrent klijent loji radi bez jailbrake-a. http://www.ifixit.com/Teardown/iPad-3-4G-Teardown/8277/1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ima tih tableta već i previše.teško da će ijedan zamjeniti laptop sa windnwsima.oni su u stvari 'mobitel u velikom izdanju'
16 godina
neaktivan
Bug već ima iPad 3!

Mogli ste ga i raspakirati...

bila je ekstaza, moja bivsa staza...

0 0 hvala 0
17 godina
Alien 1971 kaže...

Odličan i beskorisan uređaj. Radije bih da se gore vrti Windows 8 Metro umjesto dosadnjikavog iOS-a...

Win8 tablete cemo cekati jos barem godinu dana, a i tada ce se prvo pojaviti tek skupi poslovni uredjaji. Za jeftine kineske modele cemo se nacekati...

A dok cekamo, tu je iPad3... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
Najbolje je da odete svi kod Bajsa on sigurno već ima taj ipad tri!
Marko ja tebe ne razumijem,pa nama će gospon Didulica nabaviti dva komada-jutros je tako rekao Dudo.
Ružo ti mora da si se posvađala sa mozgom,ovi ga još nisu dobili u americi a Didina firma ga već prodaje.
13 godina
neaktivan
Random. kaže...
z1k4 kaže...

Pa kako ga nebi i dobili medu prvima kad ih tako lijepo reklamirate...

Smiri konje.

Ne sjećam se da sam vidio da Applov logo iskače na naslovnici i nagovara me na kupnju njihovih proizvoda. S druge strane, često viđam Samsung, HTC, HP i ostalu ekipu.

Malo objektivnosti ne bi škodilo, zar ne? Ili bi?

Applov logo iskače na naslovnici!!!!!

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
17 godina
odjavljen
Bug već ima iPad 3!

Zanimljivo, u cijeloj temi koja se proteže već na 3 strane nema ni jednog jedinog komentara bugovaca i/ili moderatora a pljujemo ih na pasja kola...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice