Bonbon - nova mobilna mreža

poruka: 358
|
čitano: 167.984
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon - nova mobilna mreža".
16 godina
neaktivan
RE: Bonbon - nova mobilna mreža
vedrann kaže...

Tele 2 ima mobilni internet na bonove za 0,25 kn po 1mb. Danas sam vidio reklamu na tv-u a piše i na njihovoj stranici. Evo tu piše.

Tele2 mobilni internet je za jednu veliku BANANU. Imam njihov mobilni net(1Gb) i cjene su solidne, al tehnička strana je totalno sranje, a podrška još veče. Sa druge strane imam iPhone 3GS i koristim iTarifu 300. Samo mogu reči da sa dijeljenjem interneta(sa moba na PC) imam vidljivo veču brzinu nego na Tele2 USB sticku.

I'll be back
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

sve sam na prvoj strani pojasnio i sada na koncu dolazimo do mog zakljucka iz onog posta:

- za djecu i one sto imaju 40 ,a zaglavili su u petnaestoj i nemogu se spasit

- imaju mali tim koji se trudi izaci iz bete i pokrenut sajt sa nekim vulgaris webbuilderom

- slijedi tortura reklamama kao sto je kiki-song mjuza uz video slicnog sadrzaja "mafiiija sused,mafija",samo nek pronadju cool bosanca

- malo retard zvuci govorit blagajnici na kasi ...moze jedan bon bonbon 10kn

- posto se dila samo sim kartica, jos dodatni trosak roditelju,jer mladunac treba neki novi otkljucan mob i naravno extra bonbon bonove

** ovo je samo dio misljenja jednog od staraca sa balkona iz mapet shoa :)

Hahahaha, ovo me dobro nasmijalo :)

Ma ja na to gledam sa malo podsmijeha, jer je tako tj. na sličan način bio prihvaćen i tele 2, kad se samo sjetim komentara tipa smeće, nigdje ne radi, nema signala, da danas ga dosta ljudi koristi.

Mi Hrvati i prihvaćanje noviteta - no go :)

15 godina
neaktivan
Tele 2 se udomacio, ali tomato pusta na sve strane... tele 2 nema signala u pola hrvatske, ali u gradovima je sve ok i ljudi ga koriste jer ima ok cijene i ima neke mobove u ponudi jeftinije nego drugi.
Tomato je po meni fail jer forsira pozive, na kojima se u zadnje vrijeme manje zaraduje (s druge strane raste koristenje mobilnog neta), bio bi super kad bi 50% ljudi bilo na njemu, ovako je neisplativ...

Sto se tice bombona moglo bi biti nesto ako se malo srede i naprave neke isplative tarife i ako se malo profesionaliziraju, ipak od njih zelim da sve radi, a ne da se chatam s podrskom na face-u...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Imati će smeće po obićaju! U tim tarifama se daju najgori mobiteli!

Niti jedanprovjader neda na boneve dobre mobitele. Tako, da zaboravi sve to a plus toga sigurno ima i kvaka 22!!

Stjepan Jenduka
16 godina

To je reklama da privuku ljude!

Stjepan Jenduka
16 godina
Ivche kaže...

Ma ne tvrdim ni ja da su najeftiniji, al da je najgora ponuda, bome nije!

Mislim da jeste najgora ponuda!!

Trenutno čista navlakuša!

Stjepan Jenduka
15 godina
neaktivan

Neznam zašto misliš da je "navlakuša"?

Moje mišljenje je da je ova ponuda najpovoljnija za one koji mjesečno troše manje od 50 kn ili više od 200.

Npr, u kojoj drugoj ponudi za 7 kn/dnevno = 210 kn mjesečno imaš 300 min razgovora prema SVIM mrežama, 300 MB prometa dnevno, a o pozivima prema njihovoj mreži da i ne govorim!

Da, nije savršeno, i mogli su to ponuditi na drugi način (mjesečno, a ne dnevno) i obračunska jedinica je sranje.

ALI...

Usporedi si to s tarifom 300!

No, opet mislim da je sve jasno - pozivi 70 lipa, promet 70 lipa/MB, nema naknade uspostave poziva (što je meni najvažnije)...

Opet, vrlo lako se može izračunati potrošnja, pa kome se isplati neka pređe, a kome ne - nek ih zaobiđe, i to je to!

Zamisli si sada školarce kojima nije problem preći na 097 - imaju između sebe free razgovore do mile volje za samo 40 kn/mj...

Poslovni ljudi to sigurno neće progutati jer oni imaju VPN, ali upravo su i iz tog razloga rekli da ciljaju na određenu populaciju.

...A najjači su mi oni koji već sa 15 god imaju iPhone i tarifu 300!!! hijoooooj....

Eto, toliko od mene!

Pozz

Zdravac
15 godina
neaktivan
Zdravac kaže...

Moje mišljenje je da je ova ponuda najpovoljnija za one koji mjesečno troše manje od 50 kn ili više od 200.

Npr, u kojoj drugoj ponudi za 7 kn/dnevno = 210 kn mjesečno imaš 300 min razgovora prema SVIM mrežama, 300 MB prometa dnevno, a o pozivima prema njihovoj mreži da i ne govorim!

Da, nije savršeno, i mogli su to ponuditi na drugi način (mjesečno, a ne dnevno) i obračunska jedinica je sranje.

ALI...

Usporedi si to s tarifom 300!

No, opet mislim da je sve jasno - pozivi 70 lipa, promet 70 lipa/MB, nema naknade uspostave poziva (što je meni najvažnije)...

Opet, vrlo lako se može izračunati potrošnja, pa kome se isplati neka pređe, a kome ne - nek ih zaobiđe, i to je to!

Zamisli si sada školarce kojima nije problem preći na 097 - imaju između sebe free razgovore do mile volje za samo 40 kn/mj...

Poslovni ljudi to sigurno neće progutati jer oni imaju VPN, ali upravo su i iz tog razloga rekli da ciljaju na određenu populaciju.

...A najjači su mi oni koji već sa 15 god imaju iPhone i tarifu 300!!! hijoooooj....

Eto, toliko od mene!

Pozz

Nasjeo si i ti... Ništa tamo nije besplatno, sve se to plati kad-tad Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
16 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Vec smo to raspravili u prijasnjim porukama, ali kad bi prepolovili tarifu to bi bio hit, jer ovako je jos uvijek navlakusa (nude nesto sto u stvarnosti nikome ne treba u toj kolicini).

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan
Zanimljivo je i to što je HT primjenio totalno novu marketinšku politiku: "Za deutsche Telekom, čija je HT tvrtka kći, pokretanje novog mobilnog brenda Bonbon je presedan. DT ima marketinšku politiku da na svim novim tržištima postojeće brendove zamijeni s T-mobileom. Tako je i u Hrvatskoj mreža CRONET na kraju prerasla u T-mobile Hrvatska. Primjera da DT ili neka njena tvrtka T-Mobileu radi konkurenciju nismo uspjeli pronaći." - Bernard Ivezić, "Pad prihoda lansirao novu mrežu HT-a", Poslovni dnevnik, 2010.; broj 1655, naslovnica

Drago mi je da nam je na tržište došla još jedna mobilna tarifa. Bit će više konkurencije sadašnjim mrežama, a svatko mora imati nešto po čemu će se diferencirati od ostatka tržišta tako da će time, ja se nadam, pogurati cjelokupno tržište da napreduje u tom sektoru mobilnog prometa.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com ili http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
yugofolk kaže...
Super jako sam sretan sto u hrvatsku dolazi nova mobilna GSM 097 MREZA.
A to znaci za nas male korisnike jos povoljniji uvjeti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na novinarskoj konferenciji, 

Placen si za malo trolanja????

Jesi procitao sve postove dosad, ili je ipak gore navedeno razlog tvog trolanja???

Uglavnom sajt mi izgleda neprofesionalno, tarife tako tako, a mobitela niti nema pa .....

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 13:02 (MorciTheCroat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Vec smo to raspravili u prijasnjim porukama, ali kad bi prepolovili tarifu to bi bio hit, jer ovako je jos uvijek navlakusa (nude nesto sto u stvarnosti nikome ne treba u toj kolicini).

E, tu se slažem!

@nidjo123

Nisam školarac i nisam nasjeo! Da, aktivirao sam prvi dan broj jer volim isprobati nešto  novo, ali još uvijek mi to nije primarni broj. Biti će kad većina ljudi s kojima komuniciram bude na 097 mreži. Zasada se ni meni ne isplati. - Tako da nisam naivan. Namigiva

S druge strane, samo smatram da nema skrivenih troškova - sve je jasno, pa se lako da izračunati da li ti se isplati ili ne.

No, MorciTheCroat ima pravo da su dnevni paketi prenapuhani i nepotrebni za puno korisnika (a time i preskupi). Kad bi dali sve u pola, a samim time i cijenu, - E, TO BI BILA PRAVA PRILIKA!

Pozz.

Zdravac
15 godina
neaktivan
Creative kaže...

Drago mi je da nam je na tržište došla još jedna mobilna tarifa. Bit će više konkurencije sadašnjim mrežama, a svatko mora imati nešto po čemu će se diferencirati od ostatka tržišta tako da će time, ja se nadam, pogurati cjelokupno tržište da napreduje u tom sektoru mobilnog prometa.

neće biti konkurencij, jer je tomato dio VIP-a, a bombon je dio T-mobile-a, tako da je sve isplanirano kako bi oni više zaradili, a ne kako bi snižavli cijene...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Creative kaže...

neće biti konkurencij, jer je tomato dio VIP-a, a bombon je dio T-mobile-a, tako da je sve isplanirano kako bi oni više zaradili, a ne kako bi snižavli cijene...

Nisam ni mislio da će netko snizit cijene. Do toga teško da će ikad doć. Ovako jedan drugog poguravaju u tehnološkom smislu. Moraju pratit jedan drugog (brzine prijenosa podataka i ostale stvari vezane za mobitele).

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com ili http://micromanagements.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Creative kaže...

Nisam ni mislio da će netko snizit cijene. Do toga teško da će ikad doć. Ovako jedan drugog poguravaju u tehnološkom smislu. Moraju pratit jedan drugog (brzine prijenosa podataka i ostale stvari vezane za mobitele).

Nadam se... ali više bi mi značilo da nastave snižavati cijene nego da poboljšavaju mrežu (koja ima 3g u svim mjestima, a 2g u selima).

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 22:43 (max1919).
16 godina

S kim ja to mogu besplatno razgovarati, sa svim bonbon korisnicima ili samo sa jednim brojem?

Što ti znaći ovo "dobivati 1.000 minuta više besplatnih razgovora"????

Jel onda imam u početku 1.000 minuta pa ako nadoplatim do 31.12. imam 2000 min do 2020 za 40 kn?

Nemojte muljat ko političari nego odgovori na pitanje PR-ovac

0 0 hvala 0
17 godina
Exploder kaže...

S kim ja to mogu besplatno razgovarati, sa svim bonbon korisnicima ili samo sa jednim brojem?

Što ti znaći ovo "dobivati 1.000 minuta više besplatnih razgovora"????

Jel onda imam u početku 1.000 minuta pa ako nadoplatim do 31.12. imam 2000 min do 2020 za 40 kn?

Nemojte muljat ko političari nego odgovori na pitanje PR-ovac

Pa najbolje bi bilo da pitanje postaviš na facebooku na Bonbonu, oni će ti najbolje znati odgovoriti.

U svakom slučaju. Pričaš sa svima u bonbon mreži besplatno, tj. dobiješ 1000 minuta svaki mjesec kad obnoviš računa sa 40 kn.

https://www.bonbon.com.hr/portal/cms/front_content.php?idcat=60

16 godina

Nemam face account, a ne pada mi napamet ga otvarat radi nove mreže.

Čekam odgovor od PR-ca.

16 godina
Exploder kaže...

Čekam odgovor od PR-ca.

Sta je support jedino na facebooku?

I'm going woo woo
16 godina
tnakir kaže...
Exploder kaže...

Čekam odgovor od PR-ca.

Biće da je tako, moraš biti super turbo mega ninđa cool da bi dobio support od bombon-a

16 godina
Exploder kaže...
tnakir kaže...

Biće da je tako, moraš biti super turbo mega ninđa cool da bi dobio support od bombon-a

Glupost!

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan

Može li nihova kartica u tmobile zaključan mobitel?

0 0 hvala 0
17 godina
Moze u T-mobile telefone, jer je to njihova mreza :-)

A ovo za podrsku putem faceboka, mozda je glupost, a mozda i nije. Njihovo ciljno trziste su mladi ljudi koji se odlicno snalaze sa suvremenim tehnologijama. Imaju oni i telefon za korisnicku podrsku, ali o tome se informirajte na njihovoj web stranici. :-)

Danas u Zagrebu, Osijeku i jos nekom gradu dijele Bonbon kartice ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ooo neznam dal piše tu al ovo je uredu, ako ideš na 0.facebook.com, facebook je cijelo vrijeme besplatan, to je uredu.. :D

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sto je sve potrebno osim znati citati da bi se otislo na njihov site i vidjelo i broj SZK i email?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja uzeo za probu, dobijete samo karticu umotanu u neki papir. I to je sve. 20 kn na računu, tek kada nekog nazovete, saznate broj. Nema nikakvih PIN-ova, PUK-ova itd. Čak ni uputa...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 13:42 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
nidjo123 kaže...

Evo ja uzeo za probu, dobijete samo karticu umotanu u neki papir. I to je sve. 20 kn na računu, tek kada nekog nazovete, saznate broj. Nema nikakvih PIN-ova, PUK-ova itd. Čak ni uputa...

Toliko o tome da je to mreza za zahtjevnije...

I'm going woo woo
14 godina

Danas sam dobio karticu. Mislim da ću ju isprobati, ali od kako sam prešao na TELE2, teško da ću mjenjati operatera.

TELE 2 - je najjeftiniji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Danas sam dobio karticu. Mislim da ću ju isprobati, ali od kako sam prešao na TELE2, teško da ću mjenjati operatera.

TELE 2 - je najjeftiniji.

Ovisi za kaj ga koristiš, meni je recimo isplativiji t-mobile....

16 godina
neaktivan
Od tolikih support web cmsova oni uzmu sebi face za online support.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice