Bonbon - nova mobilna mreža

poruka: 358
|
čitano: 167.850
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon - nova mobilna mreža".
16 godina
protjeran

Da, ali nije isto bombon ili bonbon...

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bonbon - nova mobilna mreža

Nisam baš dosad čitao.Kakva je pokrivenost bonbon mreže u zagorju?ta mreža je na Tcomovoj infraktrukturi?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
emerik kaže...

Nisam baš dosad čitao.Kakva je pokrivenost bonbon mreže u zagorju?ta mreža je na Tcomovoj infraktrukturi?

da

16 godina

Znači da je signal isti kao kod Tmobilea?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
14 godina
protjeran
emerik kaže...

Znači da je signal isti kao kod Tmobilea?

DA

.U.
16 godina

Bonbon je od danas umjesto dnevnog uveo paket koji vrijedi 30 dana.

Korisnik na osnovu ponuđenih mogućnosti sam sastavlja svoj paket, odnosno sam kombinira koliko u paketu želi imati besplatnih minuta, SMS-ova i podatkovnog prometa. Uspostava poziva se ne naplaćuje, obračunska jedinica za razgovore uključene u paket je 1 sekunda, a za podatkovni promet 100kb.

Npr. paket koji sadrži 80 minuta prema svim mrežama, 60 SMS-ova i 1GB prometa dođe 100 kuna.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Po reakcijama na forumu vidim da su nezadovoljni jer vise nisu tolko primamljivi kao s dnevnim paketom, apogledajte ovaj komentar jednog od djelatnika bonbon-a:

Re: NOVA TARIFA

PostPostao/la LukaM » uto vel 15, 2011 12:59 pm
Novi paketi su na mjestu, to je realna cijena usluge. Dnevni paket je bio poput sezonskih sniženja u trgovačkim centrima, nakon što sniženja prođu u dućanima, nitko ne pita zašto sada tenesice koje su koštale 300 kn, sada dođu 600 kn, tako je i s našim paketima, promocija je prošla sada se vraćamo u stvarnost :roll:

LukaM

Zahvalio: 1 puta
    Ima zahvala: 3 puta

Mislim ono, ajmo svi kod nas, a kasnije cemo da vas *be*o.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

LOPOVI vidi se da su T-kom!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Bonbon - nova mobilna mreža
CROifer kaže...

Pa da, al sad su se zeznuli svi oni koji su prebacili broj, jer moraju bit najmanje 3 mjeseca tamo i tek onda mogu opet nazad.

14 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
CROifer kaže...

Pa da, al sad su se zeznuli svi oni koji su prebacili broj, jer moraju bit najmanje 3 mjeseca tamo i tek onda mogu opet nazad.

Istina,ali svi su znali da ce to napraviti!

16 godina
protjeran
CROifer kaže...

Istina,ali svi su znali da ce to napraviti!

Da budem iskren, mislio sam da nece zeznut i da ce s tim dnevnim paketom napravit malu revoluciju u korist korisnika.

Ocito da je T-scum ostao isti....

15 godina

Ma po meni je ovo super. Uzeo sam bonbon broj tek sad kad su ovo uveli. I nadoplatio racun sa 80 kuna. I od kad sam aktivirao onaj naj veci govorni paket za 60 kuna nisam ni lipe na razgovore potrosio. Nema pljacke s uspostavom poziva itd. To je naj bolja tarifa koju sam ja do sad probao. Svaka cast bonbonu. Toplo preporucam svima. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nebi više na T-kom ni zabadave previše su me varali godinama.Stvar je u principu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel netko isprobao Sony Ericsson Xperia X10 mini - čuo sam da su ljudi zadovoljni s tim mobitelom.

Baš gledam, to je najmanji android s 5 Mpx kamerom, ne izgleda loše.  Sve ostale karakteristike su isto OK.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 17:34 (zokiii).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima mi ga frend, relativno je ok, ništa posebno a nije loš...meni malo premal onak vuče mi više na ženski al to je objektivni stav...

14 godina
neaktivan
zokiii kaže...

Jel netko isprobao Sony Ericsson Xperia X10 mini - jel dobar taj mob?

Baš gledam, to je najmanji android s 5 Mpx kamerom, ne izgleda loše.  Sve ostale karakteristike su isto OK.

I kod mene ga ima frend, preko vikenda sam ga malo koristio telefon mi se cini ok.

14 godina
Lijepi pozdrav! Za koji dan cu s djevojkom prijeci na Bonbon mrezu. Zanima nas jer je dosta jeftinija od vipa koju koristimo. Mislim na razgovore, poruke i tak to. Moze li mi netko tocno reci koliko su poruke prema istoj i prema drugim brojevima, cijena poziva i na kraju koliko dodje mobilni internet. Inace na vipu imam 200 MB za 30 kn, sto mi je ovdje skupo, koliko najmanje, a koliko najvise mogu megabajta uzeti? I da, moze li se prebaciti broj, dakle da mi ostane cijeli broj isti, samo da sam Bonbon mreza? Evo, ako je netko voljan ukratko objasniti, bio bih mu jako zahvalan.
13 godina
neaktivan
Evo ti svi odgovori, da mozes prenesti broj!

Poruke prema svima su ti 20 lipa a pozivi70!

Megabajti su 10kn za 50 mb, 30 kn za 300 mb i 60 kn za 1 gb.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:44 (Monopol).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ako je neko kupovao preko web shopa nek mi objasni kako ide procedura jer piše da se treba imati osobna iskaznica pri preuzimanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Upravo sam naišao na ovu temu, pa sam ju pročitao od početka. Vidim da su svi bili vrlo nezadovoljni ponudom koja je, budimo realni, u početku bila bezvezna. Ja sam T-Com korisnik bio od 2000.-2007., tada sam se prebacio u Tele2. U Tele2 sam bio do 2011. (svibanj) kada sam se prebacio u VIP na pretplatu dvije godine, 150kn u pola cijene. Sada sam u BonBonu nakon isteka ugovora jer mi se račun sveo na 61kn mjesečno (za mene) nepotrošivog materijala. Dakle u Bonbonu sam mjesec dana, kupujem bon od 80kn tako da jedan paket dobijem u pola cijene. Uzimam srednji paket poziva (180min - 30kn), veliki paket interneta (2GB - 30kn umjesto 60) i za 1kn dobijem 1000min prema Bonbon mreži, a ostatak trošim na parking i slično (SMS?). Meni Bonbon odgovara po cijenama i paketima, moje društvo je poprilično veliko i od nas 15, 13 je u bonbonu, gdje ova ponuda blista - pozivi bez uspostave, mjerna jedinica je sekunda... Pokrivenost je odlična, no nije kao kod T-Coma, ipak T-Com "original" korisnici imaju prednost u korištenju signala ili nešto slično, kako ja to sebi pokušavam laički objasnit... Prošli vikend smo bili na Bilogori i frend je imao pun signal u T-comu, a ja pola signala u Bonbonu, možda je to do moba, ali prije bi rekao do mreže... Uglavnom moje zadovoljstvo Bonbonom bi ocijenio 9/10, najbolje što sam mogao poželjeti imati na mobitelu

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

zanima me jel narucivo tko preko bonbon web shopa mobitel? pise da ce doc unutar 7 dana, za koliko je kod vas doslo?

i zanima me jos jedna stvar... znaci kupim bon od 80 kn i imam paket u pola cijene, i recimo ovaj mjesec kupim intenet 2 gb za 30 kn (prije je doslo 60 al posto je u pola cijene) i ostane mi jos 50 kn i jel sljedeci mjesec ja opet mogu aktivirat ovih 2 gb u pola cijene za 30 kn ili opet moram za novi mjesec kupit bon od 80 da bi dobio pola cijene? 

i jel s bonom od 80 kn mogu uzet 3 paketa upola: npr 40 min razgovora - 10kn, 120 sms - 10 kn i 600 mb - 30 kn, sto je 50 kn znaci 25?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 14:01 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
maxy0 kaže...

zanima me jel narucivo tko preko bonbon web shopa mobitel? pise da ce doc unutar 7 dana, za koliko je kod vas doslo?

i zanima me jos jedna stvar... znaci kupim bon od 80 kn i imam paket u pola cijene, i recimo ovaj mjesec kupim intenet 2 gb za 30 kn (prije je doslo 60 al posto je u pola cijene) i ostane mi jos 50 kn i jel sljedeci mjesec ja opet mogu aktivirat ovih 2 gb u pola cijene za 30 kn ili opet moram za novi mjesec kupit bon od 80 da bi dobio pola cijene? 

Ovako ja sam preko bonbonweb shopa narućio Bonbon intrenet stcyk stigo mi je sutradan.  
Ako te zanima internet moja preporuka ti je da uzmeš ovaj pkaet. 300MB na dan za tri kune. Imaš pravo potrošit 300MB na dan . Pre nego dostigneš potrošnju pošalju ti SMS tako da možeš isključit net. Nekad malo zakasne pa ti ode kuna dvije. Al na mobile parteneru možeš pratit potrošnju. PA Otprilikr znaš koliko si potrošio.
Ovo 2GB za 30 kuna je privlaćno.Al 1-2GB se brzo potroši . 

Ja imam taj dnevni paket 300MB/DAN=300KN  .Uplatim jedna mjesec bon od 80 kuna + 40 kuna. Naravnio sledećih par mejsci uplaćiujem bon od 80 kuna.  Ovaj +bon od 40 kuna je u slućaju da nekad  pređem dnevni paket. Svaki dan mi skine 3 kune za to imam 300MB. Tako da za nekih 90 kuna mjesećno ima 9 GB. A što mi ne najvažnije . Kada se približim potrošnji od 300MB pošalj mi SMS . I lako mogu na mobile partneru provjerit koliko sam taj dan potrošio. 

14 godina
neznamja99X kaže...
maxy0 kaže...

Ovako ja sam preko bonbonweb shopa narućio Bonbon intrenet stcyk stigo mi je sutradan.  
Ako te zanima internet moja preporuka ti je da uzmeš ovaj pkaet. 300MB na dan za tri kune. Imaš pravo potrošit 300MB na dan . Pre nego dostigneš potrošnju pošalju ti SMS tako da možeš isključit net. Nekad malo zakasne pa ti ode kuna dvije. Al na mobile parteneru možeš pratit potrošnju. PA Otprilikr znaš koliko si potrošio.

Ja imam taj dnevni paket 300MB/DAN=300KN  .Uplatim jedna mjesec bon od 80 kuna + 40 kuna. Naravnio sledećih par mejsci uplaćiujem bon od 80 kuna.  Ovaj +bon od 40 kuna je u slućaju da nekad  pređem dnevni paket. Svaki dan mi skine 3 kune za to imam 300MB. Tako da za nekih 90 kuna mjesećno ima 9 GB. A što mi ne najvažnije . Kada se približim potrošnji od 300MB pošalj mi SMS . I lako mogu na mobile partneru provjerit koliko sam taj dan potrošio. 

to je ok ako si bas dosta na mobitelu i puno koristis internet.. ja sam sad po ljeti vecinom doma na w-fi i 600 mb na mjesec bi mi bilo cisto dosta i jos da uzmem ovo dvoje po 10 kn bilo bi savrseno... samo ne kuzim ako kupim bon ovaj mjesec od 80 kn i bude upola cijele jel ce mi i sljedeci bit upola cijene ili cu morat opet kupit bon 80 da buude pola cijene

13 godina
moras kupiti novi bon od 80kn da dobijes paket u pola cijene, ne mozes drugi mjesec opet uzeti u pola paket ako ne nadoplatis bon od min 80kn
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
11 godina
protjeran
maxy0 kaže...
neznamja99X kaže...
maxy0 kaže...

to je ok ako si bas dosta na mobitelu i puno koristis internet.. ja sam sad po ljeti vecinom doma na w-fi i 600 mb na mjesec bi mi bilo cisto dosta i jos da uzmem ovo dvoje po 10 kn bilo bi savrseno... samo ne kuzim ako kupim bon ovaj mjesec od 80 kn i bude upola cijele jel ce mi i sljedeci bit upola cijene ili cu morat opet kupit bon 80 da buude pola cijene

Ja imam bonbon internet na netbooku preko stycka . Napisao sam da sam preko bonbon intrenet shopa narućio bonbon intrenet styck. I to što sma pisao se odnosilo na potšnju na netboku. Nisam znao da ti ideš na net preko moba. Moja greškka. 
Milsim da ti je ta pitanja najbolje postavit na njihovj Fejs stranici. Tamo ćeš dobit najbolje odgovore.
Ja sam samo napisao koja je prednost dnevnog paketa. AL AKO KAŽEŠ DA TI JE na mobu 600mb dosta 

14 godina

evo sam sam ih sve ispito... uglavnom jedan bon od 80kn ili 160- jedan popust-internet,minute ili sms. nemoze se svo troje iskombinirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
MSN kaže...
moras kupiti novi bon od 80kn da dobijes paket u pola cijene, ne mozes drugi mjesec opet uzeti u pola paket ako ne nadoplatis bon od min 80kn

Neznam sada kolika je cijena paketa u pola cijene neide mi se provjeravat. Al ako je npr paket u pola cijene 50 kuna il 40 kn il 30 . Šta bude sa ostatkom kuna sa pnih 30-40-50 kuna? Sledeći mjesec ako hoćeš paket u pola cijene. Moraš uzeti bon od 80 kuna. I opet ti od tih 80kuna ostaje dio9 novaca. To se priodaje onim kunam od prošlog mjeseca? Neznam nisam nikad uzimao pakete u pola cijene. Šta bude sa onom svotom novaca koja ostaje pri kupovini paketa. Ako uplatip bon od 80kn . Paket je npr 50 kn šta je sa onih 30 kuna

14 godina
neznamja99X kaže...
MSN kaže...

Neznam sada kolika je cijena paketa u pola cijene neide mi se provjeravat. Al ako je npr paket u pola cijene 50 kuna il 40 kn il 30 . Šta bude sa ostatkom kuna sa pnih 30-40-50 kuna? Sledeći mjesec ako hoćeš paket u pola cijene. Moraš uzeti bon od 80 kuna. I opet ti od tih 80kuna ostaje dio9 novaca. To se priodaje onim kunam od prošlog mjeseca? Neznam nisam nikad uzimao pakete u pola cijene. Šta bude sa onom svotom novaca koja ostaje pri kupovini paketa. Ako uplatip bon od 80kn . Paket je npr 50 kn šta je sa onih 30 kuna

pa nista, te kune ti ostaju dalje na racunu... ako ovaj mjesec kupis bon od 80 i iskoristis 30 za internet recimo, ostane ti 50, i to dalje trosis za smsove i pozive, i te ti kune ostaju na racunu dok ih ne potrosis odnosno dok ti racun ne istekne (sto je u bonbonu velika mana sto bon prekratko traje).

11 godina
maxy0 kaže...
neznamja99X kaže...
MSN kaže...

pa nista, te kune ti ostaju dalje na racunu... ako ovaj mjesec kupis bon od 80 i iskoristis 30 za internet recimo, ostane ti 50, i to dalje trosis za smsove i pozive, i te ti kune ostaju na racunu dok ih ne potrosis odnosno dok ti racun ne istekne (sto je u bonbonu velika mana sto bon prekratko traje).

ako slučajno imaš i mobitel na bonbonu, možeš slati koliko sam odrediš(mislim?) kuna na mobitel, pa se potroši, ako recimo zatvaraš simicu, a ostaju ti kune... Ja ne znam kako da iskoristim polovični popust na paket, jer sam brzopleto kupila paket prije nego mi je stigla obavijest, a od ovog bona nije mi ostalo dovoljno kuna za paket. Možda da si pošaljem kune sa mobitela?

11 godina
protjeran
maxy0 kaže...
neznamja99X kaže...
MSN kaže...

To da ostaje za SMSove  i pozive je dobro.Onima koji imaju bonbon mobitel. Ašta sa nama koji imamo bonob USB Styck za mobilni intrenet?! Evo ja ga imam. Meni isto kada obnovim račun bonom od 80 kuna pošalu SMS "obnovili ste račun bonom od 80 ili 160 kuna.Stoga imate prevo kupnje sledećeg paketa uz poust od 50% . 

To se isplati onima koji su na mobitelu.  Meni je naajbolji ovaj dnevni internet paket 300mb/dan za 3 kn

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice