Bežično punjive Lumije

poruka: 47
|
čitano: 6.439
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bežično punjive Lumije".
17 godina
odjavljen
Bežično punjive Lumije

Bilo kako bilo...bookmark stavljen...:))

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bežično punjive Lumije
kerum kaže...
MSN kaže...

Ja isto mislim da cu proci u wp tabor. Cim dode nokia lumia 920, prodajem galaxy s3 i kupujem novu lumiu :)

Ima se - moze se.. Zamijeniti S3 star cca 6mj za nesto sto jos nije niti izmisljeno. Svaka cast!

Ovo mi je preblesavo, mobiteli jos nisu niti sluzbeno predstavljeni, a svima vec sline cure. Je, istina je da imaju fenomenalan dizajn, ali sto se specifikacija tice, do sluzbenog predstavljanja je to samo wish-list. Sjetite se malo situacije s glasinama pred predstavljanje iPhona - bombardiranje hrpom "provjerenih" informacija, a nakon predstavljanja ostaje gorko razocaranje.

Gledaj nisam jedan od onih koji imaju mobitele par godina, najvise imam isti mob 5,6 mjeseci i idem na drugoga. A nokia mi je oduvijek bila najdrazi proizvodac mobitela. Zadnju nokiu koju sam imao je bila n9 i jako mi se svidala, kod wp7  mi se nije svidalo sto nije imalo par stvari, ali sad ce se uz wp8 sve to popraviti i zato cu drage volje otici kod wp tabora. Sa sadasnjim galaxyjem sam prezadovoljan sto se tice hardwera i software, ali sam dizajn mi se ne svida,npr htc one x mi je nekoliko puta ljepsi mob, a ove nove lumie em ce sjajno izgledati em ce po hardwaru biti snazne kao i moj galaxy, cak se nadam da ce kamera biti i bolja :)

Zato cu drage volje prodati galaxy i kupiti lumiu

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
15 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

zalosno je sto je nikola tesla prije 100 godina izumio bezicnu struju i tako zamislio da svima bude besplatna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

Ovo će biti mob za kojeg će ti svi oko tebe isti čas reći "daj da ga vidim!".

0 0 hvala 0
13 godina
zoki.zlikowski kaže...

Ali će imati šta i viditi. :D

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Ali će imati šta i viditi. :D

Dobro,nećemo pretjerivat.

14 godina
neaktivan
kerum kaže...

Ideja bezicnog punjenja je svakako napredak u odnosu na danasnje tipicne punjace. To bi bio idealan nacin da se smanji elektronski otpad (ako bi svi bili univerzalni).

Iako je napredak, ovo "bezicno" punjenje smatram samo marketinskim trikom sve dok ne bude moguce u uticnicu staviti punjac koji ce puniti svaki mobitel u radijusu od npr 1 metar (bez ikakve zice i postolja na kojem mobitel mora stajati).

I ja se slažem ovo je ko nfc, napravite malu antenicu koja se stavi u uticnicu i puni mobitele! A ne ovo (BEZ ŽICE) a vidi je odozada!

[url=http://dragcave.net/view/A3poa][img]http://dragcave.net/image/A3poa.gif[/img][/url]
13 godina
nele'ba kaže...

A da se radi o nekom uređaju sa Androidom, reći da kuha kavu, za vas, ne bi bilo pretjerivanje...

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
nele'ba kaže...

A da se radi o nekom uređaju sa Androidom, reći da kuha kavu, za vas, ne bi bilo pretjerivanje...

Htio sam reci da ne trcite pred rudu,kako vidim izvor je twitteras.

13 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

Sto se tice ovog bezicnog punjenja,to sad i nije nesto posebno...ako se ne varam to mi ima i cetkica za zube

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 17:10 (nele'ba).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nele'ba kaže...

Sto se tice ovog bezicnog punjenja,to sad i nije nesto posebno...ako se ne varam to mi ima i cetkica za zube

nije ni novitet medu mobitelima

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

No pa to ima već danas dovoljan broj mobitela da nije neka novost. Vidio sam tutoriale čak i za moj GNexus kako složiti takvo punjenje u kućnoj radinosti što se kaže.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bežično punjive Lumije

Na stranu taj i takav punjac...cekamo sam uredjaj i sam Bog zna koliko ce mu nasi megalomani nabiti cijenu....srecom granica prema EU je otvorena a u CH idem svakih 90 dana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bežično punjive Lumije

Jos par sati i zapocinje Nokia event {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

prodajem lumiu 800 :D crna :P

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežično punjive Lumije

Extra ova prezentacija novih lumia.

Ono sa slikama je stvarno super kao i sve ostalo..

Mislim da ce iPhone pored SGS3,HOX i ovih lumia ostati po strani.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Extra ova prezentacija novih lumia.

Ono sa slikama je stvarno super kao i sve ostalo..

Mislim da ce iPhone pored SGS3,HOX i ovih lumia ostati po strani.

Sve ovisi koliko će biti to sve medijski popraćeno.

Sudeći da je bug ignorirao događaj, pretpostavljam da se niti ostali neće trgati od izvještavanja o inovacijama.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice