Skinuo sam program u .iso i nema nikakvu mogucnost mountanja.
dva puta klikni na njega i pojavi ti se u my computer :)
...cekaj, sa aplikaciom od windowsa ili sa nekom 3-part?
Inace znam kako se mounta .iso file (npr. DeamonTools ili Magic iso...), ovo pitanje je bilo za zadnji post na predhodnoj stranici
Ja nisam imao to MOUNT
KOd vas je to sve bilo po difoltu?
Mislim da je me sj*** 7zip jer sam u njemu napravio da asocira sve fajlove pa mi ga je po difoltu otvarao sa njim dok nisam instalirao MagicIso.
Meni je to bilo čim sam instalira osmicu. Vrlo lako je moguće da ti je do 7zip, meni je win rar poremetia tu opciju. Jednostavno sam ga deinstalira i stavia da on ne otvara image fileove.
Ljudi polako to je tek pre alpha zakočite malo,
inače otpakiraj taj .iso sa win rarom i dobij set up i instaliraj kakvo crno mountanje, i vi se zahebavate sa glupostima ne vjerujem :p
I mene... Osobno mislim da je ogavan...
Ko i Sedmica (zapravo i bolje od nje) pokupit će većinu drivera tijekom instalacije. Ako imaš matičnu s VIA HD Audio zvučnom ,morat ćeš ručno instalirati drivere za zvuk (driveri za Sedmicu su sasvim dovoljni i rade).
Da ,kad dođe puna verzija (a prije nje će još i Beta) morat će se raditi clean install.
Inače ,instalacija je ,osim malo drugačijeg vizualnog izgleda ,skoro identična instalaciji Sedmice.
A dalje ,kreni odavde ... KLIK
a jel mi se sad isplati instaliravati betu ili da bolje čekam punu verziju....
Ja sam ga izbrisao i u Dual Boot sa Windowsima 7 vratio Windows XP, neda mi se još navikavati na MetroUI, ali svejedno Developer Prewiew je odličan.
Previše ste se uhvatili brzine, negledate druge kvalitete OS-a, Winodws 7 je još odličan, brz i nepamtim kada mi se srušio, a Windows Developer Prewiew je dosad bio dostupan samo za programere da usavrše svoju tehnologiju i da vide što ih čeka, a sada je to dostupno svima i svi se ljute ako im se pojavi BSOD i druge stvari.
Imam Windows 7 ultimate 64 bit dali se nadograđuje ova beta na win 7??....
Ne znam da li sam nešto pogrešno protumačio čitajući razne postove vezane na WIN 8 po forumu, pa molim da me informirate.
Da li danas nakon 15h (po našem vremenu) izlazi nova Beta verzija Windows 8?
Da li trebam skinuti Consumer ili Developer Preview? Ima li neke velike razlike između ova dva?
Ne znam da li sam nešto pogrešno protumačio čitajući razne postove vezane na WIN 8 po forumu, pa molim da me informirate.
Da li danas nakon 15h (po našem vremenu) izlazi nova Beta verzija Windows 8?
Da li trebam skinuti Consumer ili Developer Preview? Ima li neke velike razlike između ova dva?
Naravno da ima. Consumer preview je najnovija verzija koja će sad izaći.
Ima li neke velike razlike između ova dva?
Skidaš Consumer Preview! Razlike?, naravno da će biti, nema više Start-a, integriran SkyDrive, premještanje Logo-a u Charm Bar...
Neki Summary je u ovoj vijesti i komentarima iste.