Besplatan alat za podešavanje sigurnosnih postavki

poruka: 41
|
čitano: 10.819
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatan alat za podešavanje sigurnosnih postavki".
12 godina
Re: Besplatan alat za podešavanje sigurnosnih post
CROMartin147 kaže...
Meni nije jasno zasto sad idjednom svima smeta windows 10 samo zato jer moze prikupljat podatke korisnika. Kao da MS to nije mogao sa windowsima 7 i 8. A i isto vas moze tako "spijunirati" apple i google. A i internet nije sigurno mjesto bez spijuniranja. Najbolje za sve vas koje nezele da budu spijunirani da ostavite mobitele, PC, internet i ljepo se vratite u kameno doba.

Stvarno je vise dosta vas tlacitelja! Sto vas boli za ljude kojima je do necega stalo?! Zar se oni nemaju pravu buniti u nadi da ce se izboriti za sebe? Zar svatko tko ima drugacije prioritete i zelje mora sutjeti i trpiti.

Sljedeci put kada se netko krene buniti da zeli disati cisci zrak, predviđam mase na BOL-u koje ce se primiti vila i motika te vikati "ako ne zelis udisati smog, najbolje prestani disati!"

15 godina

Meni ne smeta to špijuniranje koje spominjete, koliko enorma količina NERJEŠIVIH bugova koju je RTM ovog windowsa donio sa sobom. I Sedmica i Osmica (ma kakva bila) su nakon prve instalacije uglavnom normalno radile, a ovi probleme koje je Desetka donijela sa sobom, stvarno nisu viđeni još tamo od ere windowsa ME...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
protjeran
kerum kaže...
CROMartin147 kaže...
Meni nije jasno zasto sad idjednom svima smeta windows 10 samo zato jer moze prikupljat podatke korisnika. Kao da MS to nije mogao sa windowsima 7 i 8. A i isto vas moze tako "spijunirati" apple i google. A i internet nije sigurno mjesto bez spijuniranja. Najbolje za sve vas koje nezele da budu spijunirani da ostavite mobitele, PC, internet i ljepo se vratite u kameno doba.

Stvarno je vise dosta vas tlacitelja! Sto vas boli za ljude kojima je do necega stalo?! Zar se oni nemaju pravu buniti u nadi da ce se izboriti za sebe? Zar svatko tko ima drugacije prioritete i zelje mora sutjeti i trpiti.

Sljedeci put kada se netko krene buniti da zeli disati cisci zrak, predviđam mase na BOL-u koje ce se primiti vila i motika te vikati "ako ne zelis udisati smog, najbolje prestani disati!"

Vecinom komentira mladja Facebook generacija, MS fanovi i oni koji opcenito koriste PC da posjete par web stranica, tako da je rasprava s takvima uzludna. Ako zelis privatnost onda si u najmanju ruku cudak i kriminalac, a ako nemas Facebook vjerojatno si terorist. Kako objasniti privatnost masi koja svaki aspekt svog zivota ljepi na Face.

12 godina
Mazga kaže...
LudaRajcica kaže...
Korny1603987 kaže...

Imam jedno odlično rješenje:

Format hard diska i stavljanje windows sedmice.

Isto ću napraviti ovaj vikend i svi problemi sa OSom su riješeni. Besplatni burek nije uvijek i najbolji burek kaže stara narodna.

Moja je preporuka Solus Operating System, biti ces otporan na 99,999999999% virusa, malvera i spywarea.... jos je u alfi ali je jako stabilan komad koda za razliku od SRANJA zvanih Windoze

Najbolji ti je burek pizza, pogotovo nakon weekenda od previse pića :)

http://distrowatch.com/table.php?distribution=solusos

Solus OS, status - ukinut

Slusaj mali, imao sam mnogo zena al ti si prvi decak koji me uzbudio, nije ti dosta to? :D 

ilitiga NAUCI se citati, post iznad tvog lijepo govori o cemu jerijec ali znam, lakse je pametovati nego biti pametan, ne znam kako vasi roditelji izdrze s vama, nije im lako ;)

ono, da nesto i naucis uzivotu:

https://solus-project.com/

12 godina
kerum kaže...
CROMartin147 kaže...

pa upravo ti ovi sa BUG foruma tvrde da voda nije ljudsko pravo, vec resurs kojeg treba kupiti i posjedovati a naknadno preprodavati masama, to ti je RH mentalitet sve jos od '91, oprali im U roditelji mozgove! al sto je tu je :) meni je dobro provocirati ih jer to jedino i zasluzuju.... 

9 godina
neaktivan
kerum kaže...
CROMartin147 kaže...

Ja sam samo rekao da je nemoguće biti nešpijuniran. I isto mi nije jasno zašto sada dosta ljudi govori loše o Windowsu 10 kad sami krivi sto ih "špijuniraju". Evo nekoliko razloga zašto su sami krivi:

1. Nisu pročitali onaj kilometarski tekst na samoj instalaciji

2. Napravili su MS acc i prijavili se s njim na Win 10 i sad MS zna njihovo ime

3. Prijavili su se na Mail i Calendar i sad MS ima pristup Mailu i Calendaru

Više neću pisat razloge ali ih ima još puno

15 godina
neaktivan

Ma dobro stvarno ste zabrijali na tu špijunažu i tako je internet javan servis i svima treba biti jasno da se na netu teško neš sakrije. I stvarno me brine oće neko u Microsoftu znati koliko sam zaradio na zadnjem tankeru nafte.  Nego meni nije neš drugo jasno u naslovu piše da je citiram "Ultimate Windows Tweaker" besplatan alat?!

Da je znatiželja ubila mačku svima je jasno, ali meni ovo "besplatno" nije baš. Intaliram ja onako nadobudno taj (tvikač) kad ono puf... ako oš ga koristiti ljepo tipla 4.95 dolara. I sad hebi ga kaj je tu besplatno? Može pokoja o tome ili sam ja nekaj zahebo!

D.L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čemu, kad se windows 10 može spriječiti u korijenu? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Instalirao sam program, pogasio neke servise koji salju podatke Microsoftu, ali nije mi trazen nikakav novac.

15 godina
neaktivan
gavranpero kaže...

Instalirao sam program, pogasio neke servise koji salju podatke Microsoftu, ali nije mi trazen nikakav novac.

Onda ne znam. Vjerojatno sam ja negdje pogriješio.

D.L
9 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 18:56 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice