Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 122.665
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
15 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...
Stručnost – iznad prosjeka... Vrlo diskutabilno jer, vjerujte mi, i najveći laik u svijetu računala zna da Intel ima jače procesore ( barem trenutno ) te da serija i5 i i7 koristi DDR3 memoriju... To se tiče i Ati-jeve tehnologije Eyefinity za monitore ( ne mislim na korištenje RAM-a, nego na laike )... Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Za kraj se navodi kako niste ni sjena onome što ste nekad bili, preorijentirani na obične kućne nezahtjevne korisnike, a drugi dio, entuzijaste i gamere, ste potpuno zapostavili te naravno, velika ljubaznost, stručnost i uljudnost osoblja ( očito je to slučaj samo u Utrinama )...Hmm, a mili Bože, pa kako ti netko može "uvaliti" skuplji proizvod? Ne kužim? Koji idiot je vršio to ispitivanje? I koji je to 27" monitor skuplji od dva manja? Koja dva? Dva 17"? Nije mi baš jasno o kojem se to rangu monitora radi, a ni kako prodavač može znati da kupac želi kupiti 2 mala monitora umjesto 1 većeg? U tome nema logike.

Jedan monitor od 27" se može nabaviti već za oko 5-6 tisuća kuna, pa se ne radi o nekom skupom izdatku, a kupovati dva jako mala monitora (npr. 2x20") za istu cijenu, nema pretjerane logike. 2 monitora također nemaju veze s Eyefinity tehnologijom. Eyefinity je zamišljen za 3 - 6 monitora, ne za 2. Dva monitora su dva monitora i neupotrebljivi su za igranje, jer trebaš minimalno 3.

Inače, o tome da Intel ima jače procesore može se diskutirati. Ima i Bugatti najbrži automobil, ali problem je u dobavljivosti, servisiranju, gorivu i cijeni cijelog zadovoljstva.

Čini se da postoji razlog zašto je VIDI marginalan časopis. {#}

NHF ali o čemu ti? {#} Od srca sam se nasmijao, u najužoj konkurenciji svakako za BS izjavu godine.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...
Stručnost – iznad prosjeka... Vrlo diskutabilno jer, vjerujte mi, i najveći laik u svijetu računala zna da Intel ima jače procesore ( barem trenutno ) te da serija i5 i i7 koristi DDR3 memoriju... To se tiče i Ati-jeve tehnologije Eyefinity za monitore ( ne mislim na korištenje RAM-a, nego na laike )... Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Za kraj se navodi kako niste ni sjena onome što ste nekad bili, preorijentirani na obične kućne nezahtjevne korisnike, a drugi dio, entuzijaste i gamere, ste potpuno zapostavili te naravno, velika ljubaznost, stručnost i uljudnost osoblja ( očito je to slučaj samo u Utrinama )...Hmm, a mili Bože, pa kako ti netko može "uvaliti" skuplji proizvod? Ne kužim? Koji idiot je vršio to ispitivanje? I koji je to 27" monitor skuplji od dva manja? Koja dva? Dva 17"? Nije mi baš jasno o kojem se to rangu monitora radi, a ni kako prodavač može znati da kupac želi kupiti 2 mala monitora umjesto 1 većeg? U tome nema logike.

Jedan monitor od 27" se može nabaviti već za oko 5-6 tisuća kuna, pa se ne radi o nekom skupom izdatku, a kupovati dva jako mala monitora (npr. 2x20") za istu cijenu, nema pretjerane logike. 2 monitora također nemaju veze s Eyefinity tehnologijom. Eyefinity je zamišljen za 3 - 6 monitora, ne za 2. Dva monitora su dva monitora i neupotrebljivi su za igranje, jer trebaš minimalno 3.

Inače, o tome da Intel ima jače procesore može se diskutirati. Ima i Bugatti najbrži automobil, ali problem je u dobavljivosti, servisiranju, gorivu i cijeni cijelog zadovoljstva.

NHF ali o čemu ti? {#} Od srca sam se nasmijao, u najužoj konkurenciji svakako za BS izjavu godine.

Ti to meni ili...? {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

2 monitora je shit.

Centralna točna gledanja ili fokus bio bi taman između ta dva monitora jer se slika dijeli pravilno. A igranje na tom setupu stvarno sucks. Dobro kaže nax, eyefinity je za 3 i više monitora.

15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...

Ti to meni ili...? {#}

Nope. Naksiju. {#} Nisam ga baš najbolje skužio, zašto bi nešto "trebao". Jedina stvar koju bi - trebao u slučaju tri monitora je brutalnija grafa, dok se fino da igrati i sa dvije horizontalno postavljene 24"-orke i sa 5870 karticom, koju danas imamo polovnu za 1300,1400kn.

Nije li gušt prebaciti alatnu traku i sve ikonice na jedan monitor,a na drugom raditi neku pedesetu stvar paralelno, pa tu bar Eyefinity ima milijardu mogućnosti. Naravno da je to Matrox imao prije 15g, i da se radi o istovremenom spajanju dva monitora, ali danas to imamo na grafikama koje su kudikamo jače za igranje od raznih Parhelia, da ne pričam o rasprostranjenosti i ono najvažnije - cijeni.

Mislim da ni ozbiljan rad u Adobe programima, ni AutoCAD-u, ArhiCAD-u itd. ne može imati štete od dva monitora, dapače. Pogledaj samo ArhiCAD, i prikaz tlocrta na jednom monitoru a primjerice,bubam, prvog kata građevine na drugom monitoru. Kako bi to izveo na jednoj 27", što bi kao na Playstationu ili konzolama split-screenao haha? Nemoj se šaliti.

I danas TN 27 monitora ima za đabalesku iznos, 2500kn.

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=lg-27-wide-led-e2750v-50000001-dvi&code=lg-e2750v-pn

Eto i sa tim zgodnim, nezgodnim LED rubnim osvjetljenjem.

Za taj iznos mislim da i nije baš glupo uzeti dva ovakva zar ne?

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-236-philips-244e1sb-1920x1080-250-cdm2-10001-5ms-black/27546

Imaju i HDMi.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
thedream kaže...

Zašto vam je Eyefinity = Igranje? Ovo je PC Play forum?

Zato što eyefinity - jest igranje. 2 monitora su 2 monitora, 3 monitora su AMD-ov Eyefinity.

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx

Vjerojatno su ovi u bankama i na burzi svi idioti jer imaju 2,3 ili 5 monitora a vidi čuda, ne igraju se.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 15:38 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...

Nope. Naksiju. {#} Nisam ga baš najbolje skužio, zašto bi nešto "trebao". Jedina stvar koju bi - trebao u slučaju tri monitora je brutalnija grafa, dok se fino da igrati i sa dvije horizontalno postavljene 24"-orke i sa 5870 karticom, koju danas imamo polovnu za 1300,1400kn.

Nije li gušt prebaciti alatnu traku i sve ikonice na jedan monitor,a na drugom raditi neku pedesetu stvar paralelno, pa tu bar Eyefinity ima milijardu mogućnosti. Naravno da je to Matrox imao prije 15g, i da se radi o istovremenom spajanju dva monitora, ali danas to imamo na grafikama koje su kudikamo jače za igranje od raznih Parhelia, da ne pričam o rasprostranjenosti i ono najvažnije - cijeni.

Mislim da ni ozbiljan rad u Adobe programima, ni AutoCAD-u, ArhiCAD-u itd. ne može imati štete od dva monitora, dapače. Pogledaj samo ArhiCAD, i prikaz tlocrta na jednom monitoru a primjerice,bubam, prvog kata građevine na drugom monitoru. Kako bi to izveo na jednoj 27", što bi kao na Playstationu ili konzolama split-screenao haha? Nemoj se šaliti.

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=lg-27-wide-led-e2750v-50000001-dvi&code=lg-e2750v-pn

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-236-philips-244e1sb-1920x1080-250-cdm2-10001-5ms-black/27546

Imaju i HDMi.

Točno tako - sve ovisi za što ti monitori trebaju, igranje ili profesionalni rad... Meni bi također bilo draže imati 2 monitora od 22'' ili 24'' pa na njima gledati notice i partiture, nego na jednom od 27''... Svatko ima svoj ukus o čemu se ne raspravlja ( ili barem ne bi trebalo )... {#}

I naravno da se pri spominjanju Eyefinity-ja najviše misli na igranje igara, iako to nije uvijek slučaj... Ne želim ulaziti u doživljaj igranja na više monitora jer nisam nikada isprobala, ali iskreno, ne razumijem kako netko može igrati kad mu je slika podijeljena na više dijelova? Malo mi je to čudno, ali dobro, poštujem tuđe ukuse i ne želim iste dovoditi u pitanje... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...

Imaju i HDMi.

Točno tako - sve ovisi za što ti monitori trebaju, igranje ili profesionalni rad... Meni bi također bilo draže imati 2 monitora od 22'' ili 24'' pa na njima gledati notice i partiture, nego na jednom od 27''... Svatko ima svoj ukus o čemu se ne raspravlja ( ili barem ne bi trebalo )... {#}

I naravno da se pri spominjanju Eyefinity-ja najviše misli na igranje igara, iako to nije uvijek slučaj... Ne želim ulaziti u doživljaj igranja na više monitora jer nisam nikada isprobala, ali iskreno, ne razumijem kako netko može igrati kad mu je slika podijeljena na više dijelova? Malo mi je to čudno, ali dobro, poštujem tuđe ukuse i ne želim iste dovoditi u pitanje... {#}

Ti isto ograničavaš, a što je sa projektorima, jesi li ikada vidjela i doživjela igranje na dva platna odnosno da dva FullHD projektora rendaju istu scenu, bila to igra, bio to film. Nema ruba, kojeg spominje ATiGamer, ja kužim šta on priča. Ali kod platna se to da dosta fino podesiti, dapače čak i sa dva.

Što je sa prezentacijama, pa upravo sam jednoj takvoj u Opatiji i prisustvovao, ne treba mi ne znam kakva škola da otkrijem kako su na jednom platnu vrtili Bloomberg a na drugom Excel tablicu, računalo je bilo jedno. Da bi kasnije s tog istog jednog računala na jedno platno bacio bull strategiju prodaje dionica, a na drugo platno bear strategiju. Mislim, hoću reći, računalo je jedno, grafička je jedna, a Eyefinity daje zbilja mnogo mogućnosti čak i sa dva outputa, ne moramo se ograničavati na monitore.

Pa kvragu ne znam koliko vas gleda Cribs na MTV-u, ja sam gledao nešto slično na jednom njemačkom programu, ista stvar, tip je stavio dva ogromna platna jedno do drugog i ima vlastito kino u dnevnoj sobi na zidu.

Ima mogućnosti, zašto samo - igranje..i zašto 3 monitora minimalno. Ja bi baš umjesto tri monitora dva bijesna projektora, uz naravno odgovarajuće platno.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
MusicWoman kaže...
thedream kaže...
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...

Ti isto ograničavaš, a što je sa projektorima, jesi li ikada vidjela i doživjela igranje na dva platna odnosno da dva FullHD projektora rendaju istu scenu, bila to igra, bio to film. Nema ruba, kojeg spominje ATiGamer, ja kužim šta on priča. Ali kod platna se to da dosta fino podesiti, dapače čak i sa dva.

Što je sa prezentacijama, pa upravo sam jednoj takvoj u Opatiji i prisustvovao, ne treba mi ne znam kakva škola da otkrijem kako su na jednom platnu vrtili Bloomberg a na drugom Excel tablicu, računalo je bilo jedno. Da bi kasnije s tog istog jednog računala na jedno platno bacio bull strategiju prodaje dionica, a na drugo platno bear strategiju. Mislim, hoću reći, računalo je jedno, grafička je jedna, a Eyefinity daje zbilja mnogo mogućnosti čak i sa dva outputa, ne moramo se ograničavati na monitore.

Pa kvragu ne znam koliko vas gleda Cribs na MTV-u, ja sam gledao nešto slično na jednom njemačkom programu, ista stvar, tip je stavio dva ogromna platna jedno do drugog i ima vlastito kino u dnevnoj sobi na zidu.

Ima mogućnosti, zašto samo - igranje..i zašto 3 monitora minimalno. Ja bi baš umjesto tri monitora dva bijesna projektora, uz naravno odgovarajuće platno.

Priznajem, nisam i ispričavam se što ograničavam... {#}

Slažem se s tobom u potpunosti da se Eyefinity ne mora koristiti samo za igranje...

Pomalo odlazimo u Off Topic... {#}

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Neki stvarno nemaju blage veze o čemu pričaju. Dakle, igranje na 2 monitora je nemoguće, a Eyefinity je zamišljen prvenstveno zbog igara. Dva monitora su OK, ali uvijek je bolje imati homogenu veću površinu. TN monitori su smeće.

Vidi, ja sam samo prenijela  ( otprilike ) kako su to napisali u VIDI-ju... Ako treba, citirat ću cijeli taj dio pa onda neće biti zabune tko je na što mislio... {#}

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

vratimo se na temu :D

pogledam facebook stranicu- bit ce da je web i face stranica radena od strane istih "strucnjaka" ...

umjesto da slikaju npr Anu sa iPadom i novim Macom, oni stave sliku sa apple.com i ljubicastog ficu

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Neki stvarno nemaju blage veze o čemu pričaju. Dakle, igranje na 2 monitora je nemoguće, a Eyefinity je zamišljen prvenstveno zbog igara. Dva monitora su OK, ali uvijek je bolje imati homogenu veću površinu. TN monitori su smeće.

EDIT zbog OT-a, u dobroj vjeri.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:20 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Banke spašavaju HG Spot

Eyefinity na 2 monitora i igranje FPSova? Fail i to žešći. Crosshair rastavljen na 2 dijela komadom plastike širine 2-3 cm. Eto kako to izgleda.

Izvinjavam se na spamu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:15 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

vratimo se na temu :D

pogledam facebook stranicu- bit ce da je web i face stranica radena od strane istih "strucnjaka" ...

umjesto da slikaju npr Anu sa iPadom i novim Macom, oni stave sliku sa apple.com i ljubicastog ficu

Ajde, fićo je još simpa... {#}

Apple isfuran... {#}

Očito je to među vama neka {#}...

15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Nemojte se naljutiti ako vas ovo pitam.Dali je taj HG spot vise propao?Stalno vidim da Hg spotu pomazu banke,no mislim da necu moci stalno pomagati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Nemojte se naljutiti ako vas ovo pitam.Dali je taj HG spot vise propao?Stalno vidim da Hg spotu pomazu banke,no mislim da necu moci stalno pomagati.

Nije još, drži se nekako...

17 godina
Dolu kaže...

Necemo se naljutiti.Ne.Ne vidis dobro.Pa nemoj im pomagati ako ne mozes.

17 godina

Mogu reći da je što se tiče nekih komponenti HGspot ipak najjeftiniji, npr ovaj disk http://www.hgspot.hr/60932/tvrdi-disk-1-tb- u Rijeci košta 381kn dok

u Protisu http://www.protis.hr/products/details/tvrdi-disk-wd-avgp-1tb-wd10eurs/39378 391kn, adm 420kn http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9908

Čini se da im ove "pdv" akcije uspijevaju, najjeftiniji su samo bi ta akcija trebala ostati cijelo vrijeme, ne biti samo tjedan-dva i vratiti na stare cijene.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
odjavljen
Banke spašavaju HG Spot

Zanima me u vezi ove akcije http://www.hgspot.hr/vi-platite-osnovicu-a-mi-cemo-pdv da li je na računu zaveden čitav iznos PDV-a ili prema umanjenoj cijeni? Ako je naveden cijeli iznos PDV-a to je onda lijepa gesta HGspot-a prema državnom proračunu, a ako nije, onda ovako sročena akcija predstavlja lažno oglašavanje na štetu državnog proračuna (jer prema navedenoj akciji HGspot plača PDV u proračun).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

Sta cemo sad cijenu svakog artikla iz HG Spotove ponude usporedjivati sa konkurencijom? Skuzili smo, HG Spot sucks... life goes on... 

Mentalist je moj idol...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bla bla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 18:29 (naxeem).
16 godina
neaktivan
Romano kaže...
Dolu kaže...

Necemo se naljutiti.Ne.Ne vidis dobro.Pa nemoj im pomagati ako ne mozes.

Care xD

I will follow.....
17 godina
Banke spašavaju HG Spot

zalosno je sto HG Spot mora izbaciti PDV iz cijene da bi tu i tamo bio jeftiniji od drugih... po ovom se lijepo vidi da je u prosjeku 20% posto skuplji (prije akcije) od drugih

i sama akcija je dokaz da je Ana Matic u ranijim postovima pricala bajke (bas me zanima dal je u kakvoj rodbinskoj vezi s Stipom Maticem - vlasnikom M sana)

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
naxeem kaže...
... Jedan monitor od 27" se može nabaviti već za oko 5-6 tisuća kuna

AOC v27m, 2.099Kn.

2.411 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan
RonoN kaže...

zalosno je sto HG Spot mora izbaciti PDV iz cijene da bi tu i tamo bio jeftiniji od drugih... po ovom se lijepo vidi da je u prosjeku 20% posto skuplji (prije akcije) od drugih

i sama akcija je dokaz da je Ana Matic u ranijim postovima pricala bajke (bas me zanima dal je u kakvoj rodbinskoj vezi s Stipom Maticem - vlasnikom M sana)

Iskreno, namjeravala sam dosta toga kupiti u HG-Spotu, ali kad sam vidjela cijene kod njih i drugdje, otiđoh dalje... Sama web stranica im je u rasulu, čovjek se uopće ne snađe...

A šta ćeš, žena samo radi svoj posao, kao i svi mi ostali ( koji ga imamo )... Radi ono što joj se kaže da radi, htjela to ona ili ne, sviđalo joj se ili ne sviđalo...

14 godina
neaktivan

@Okolosam:

Smiri doživljaj... {#}

Pola toga napisanog, osim onog posta u osam i nešto ujutro, je napisano nabrzinu... Ne moraš mi ništa objašnjavati, hvala lijepa, dovoljno sam pametna da neke stvari shvatim i sama...

Kao što sam i dovoljno pametna da ne kupujem u HG-Spotu... Pametnom je dosta i da se jednom opeče i ne treba mu još i drugi i treći put...

Cijene mogu biti trenutno extra popularne, ali o kvaliteti usluge i komponentama koje dobijem ne mogu reći to isto...

Ispričavam se, ništa osobno... {#}

3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
MusicWoman kaže...

@Okolosam:

Smiri doživljaj... {#}

Pola toga napisanog, osim onog posta u osam i nešto ujutro, je napisano nabrzinu... Ne moraš mi ništa objašnjavati, hvala lijepa, dovoljno sam pametna da neke stvari shvatim i sama...

Kao što sam i dovoljno pametna da ne kupujem u HG-Spotu... Pametnom je dosta i da se jednom opeče i ne treba mu još i drugi i treći put...

Cijene mogu biti trenutno extra popularne, ali o kvaliteti usluge i komponentama koje dobijem ne mogu reći to isto...

Slušaj ženo vamo ! {#}

Osobna iskustva su mi dobra s HG-spotom. Zadnjih dvije tri godine kod njih nisam kupovao jer su bili u klincu no ranija iskustva su mi odlična s njima.

Znam da ovdje ima djece kojima mame kupuju komponente zadnje dvije -tri godine pa imaju "loša" iskustva, no ja imam odlična i sa "ranijim" servisom i sa dijelovima, s reklamacijama sve za 10+ HG-Spot

Sad kad su spustili cijene baš ću kod njih kupiti jednu Asus Gtx 570.

Nisam ništa kupovao od "opreme" zadnje četiri godine, svi dijelovi su iz HG-spota i zamisli, svi rade i nisu se kvarili !? {#}

Vidjet ću i pošto su im SSD, pa ubodem i jedan brzi disk.

16 godina
Banke spašavaju HG Spot

Alo,slušaj ti pak ovamo!{#}

Ako ti misliš da netko sa skoro 4 banke na grbači ide s mamom u dućan po komponente,onda zbilja....

Insomniac XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Okolosam kaže...
MusicWoman kaže...

@Okolosam:

Smiri doživljaj... {#}

Slušaj ženo vamo ! {#}

Osobna iskustva su mi dobra s HG-spotom. Zadnjih dvije tri godine kod njih nisam kupovao jer su bili u klincu no ranija iskustva su mi odlična s njima.

Znam da ovdje ima djece kojima mame kupuju komponente zadnje dvije -tri godine pa imaju "loša" iskustva, no ja imam odlična i sa "ranijim" servisom i sa dijelovima, s reklamacijama sve za 10+ HG-Spot

Sad kad su spustili cijene baš ću kod njih kupiti jednu Asus Gtx 570.

Nisam ništa kupovao od "opreme" zadnje četiri godine, svi dijelovi su iz HG-spota i zamisli, svi rade i nisu se kvarili !? {#}

Vidjet ću i pošto su im SSD, pa ubodem i jedan brzi disk.

{#}

Ja uopće ne dovodim u pitanje tvoja dobra iskustva s HG-Spotom... {#} A nisam niti jedno od one djece kojima mame i tate kupuju komponente, nego ih biram i kupujem sama te je moja odluka da kod njih neću kupovat, isto kao što neću kupovat ni u Linksu, ni ADM-u ni Protisu, nego ću sve nabaviti izvana...

Ne znam, možda si jednostavno imao sreće da si kupio kod njih i da ti sve radi, ali ponavljam, neću tvoja dobra iskustva s njima dovoditi u pitanje...

Žao mi je jedino što nude dobru podršku za plaćanje karticama, a ja odlučih da neću s njima poslovati... {#}

15 godina
protjeran
MusicWoman kaže...

Ne znam, možda si jednostavno imao sreće da si kupio kod njih i da ti sve radi, ali ponavljam, neću tvoja dobra iskustva s njima dovoditi u pitanje...

Konfuzna rečenica {#}

Možda ti nisi imala sreće "ali neću tvoje iskustvo dovoditi u pitanje"{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 21:37 (Okolosam).
14 godina
neaktivan
Okolosam kaže...
MusicWoman kaže...

Konfuzna rečenica {#}

Možda ti nisi imala sreće "ali neću tvoje iskustvo dovoditi u pitanje"{#}

Da, konfuzna je jer se ne želim svađat - jednostavno, svatko iznosi svoje mišljenje i iskustvo i to je to... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice