A tek trenutak kad tipa nadzornik odvuče i očita mu bukvicu
Vrlo slično Scientoligiji gdje grupa "moderatora" prati svaki tvoj korak, al sad već zadiremo u domenu kulta
Ajme meni. Nekima je fakat dosadno u životu. Vau čovjek radi grimase sigurno je opsjednut. Znam puno ateista koji rade grimase pa bi sad trebao zaključiti da su i oni u nekoj religiji ili sekti. Pogledaj malo S.B., on je valjda u religiji zvanoj M$? šteta što njemu nisu snimili mozak. Mozda bi bili svjedoci još jedne religije :) Ali mora se priznat da Apple kod Applea postoji nešto čudno. Oni koji ga nevole skupljaju se na teme o njemu kao muhe na gov*o. Ok kužim da privlači svoje "sljedbenike", "vjernike" ili kako vec, al ne kužim kako uspijeva privući i protivnike. To kao da vidiš sotoniste u crkvi nedjeljom, ako cemo vec uspoređivati s religijom. Čudna pojava...
Evo vidis.
Prvo, nemoj pokusavati umanjivati onaj dokumentirani dogadaj. Ono nisu "samo" grimase vec masovna histerija koja granici sa ludoscu i nikako nisu samo grimase.
Drugo, odmah, kako bi opravdao valjda svoju religiju, bacas krivicu na drugu stranu - na MS. Problem je sto ovdje nitko nije htio spominjati MS jer za razliku od "vas", McD i ostali ovdje ne predstavljaju Steve-a Ballmera i cisto sumnjam da njega netko ovdje obozava.
Osobno mislim da je vrlo cudan lik i ne gajim nikakve osjecaje ili emocije prema njemu ili prema njegovoj firmi.
Uglavnom, prestani prebacivati (ti i ostali) lopticu na druge, ovdje se prica o Appleu.
E pa ne gajim ni ja nikakve osjećaje prema S.J. ni njegovoj tvrtci. Jedino mi je gušt koristit njihove proizvode jer su mi baš po mjeri. Niti mislim prebacivati loptice. Zanimljivo je opet što tu "sljedbenici" Applea ne uzvisuju Apple na razinu religije neg upravo ovi protiv njega. Neznam, možda jer im je tako lakše shvatiti do sad neviđen uspijeh i rast jedne IT firme. Jer npr.da sam je ili bilo tko ovdje u toj "religiji", zašto nebi to rekao ili se hvali s time? Evo ja sam npr.ponosan na to što sam rimokatolik. Zašto bi mi onda bio problem bilo ili ikome drugome reci da pripada Apple religiji? Pa cak da i takvi postoje (što je upitno), ne vidim zašto bi apsolutno itko trebao imati problema s tim. Ja ovdje ne predstavljam Apple vec svoj stav, ali volio bi znati što onda ti predstavljaš. Sto se tice ove masovne histerije i ludosti, tko je imao posla s amerima zna da su oni poprilično drugačiji mentalitet. Pola njih u životu ili nema neku vjeru ili pripadnost religiji, a pola ih kroz život prođe od budizma, kabale, sotonizma do neke kineske filozofije, tako da me apsolutno ništa ne čudi što se tice njihove religioznosti. Pa cak i da štuju Apple ili zlatno tele nije me briga, njihova stvar, ako su zadovoljni neka im.