Ne znam što nije jasno.. Nvidija jednostavno grabi inovacijama na svim poljima, Tesla, Tegra, Quadro, GeForce (ovaj dio nas posebno interesuje), u nekada nedodirljivom domenu ATI-a (potrošnja) sada debelo i prestigla (je li netko gore na testu primjetio da 50W više troši 390X od 290X?) ali grupa pojedinaca ne može da se nosi sa tim, pa čeka čeka čeka i najavljuje mjesecima i kvartalima neko čudo da AMD izmisle. Na polju CPU-ova nekog inžinjera koji je prešao iz Applea, na polju grafke što su čekali - dočekali su.
Dakle tvoja ponuda Titan X za dvije Fury X (da kažem drugu u USA da kupi)? Nije da ja ne mogu jeftinije tamo kupiti novu Titan X nego me zanima bi li se ti odvojio Titana za dvije Furyjice? Smijem se kladiti da ne bi.
Hmm... možemo li najprije razjasniti par stvari da znamo odakle krećemo? Da imaš par činjenica.
1. Iako marketing "muti vodu" s namjerom jer se boje tržišta, nitko nije nigdje rekao da Serija 300 nije samo preimenovana stara Serija 200.
2. AMD je autor Mantlea, jedinog bitnog pomaka u 3D grafici unazad nekoliko godina.
3. 390X je 290X ali taj 290X je bitno bolja kartica od GTX 970
A ovo za mijenjanje ne mogu jer nemaš Fury X. :P