AMD ispred Intela?

poruka: 171
|
čitano: 33.490
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD ispred Intela?".
17 godina
AMD ispred Intela?

Predator

Imam 27 i daleko više znanja od tebe u informatici. Možeš ti imati i 50 ako đabe ti kada taj tvoj mozak vidi samo crno bijelo i ništa drugo.

Teško se svađat s budalama, prvo te spuste na svoju razinu i onda te dotuku iskustvom. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:04 (Patrick_cro).
Moj PC  
16 4 hvala 0
17 godina
AMD ispred Intela?

Edit: ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:01 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: AMD ispred Intela?
Patrick_cro kaže...

Predator

Imam 27 i daleko više znanja od tebe u informatici. Možeš ti imati i 50 ako đabe ti kada taj tvoj mozak vidi samo crno bijelo i ništa drugo.

Teško se svađat s budalama, prvo te spuste na svoju razinu i onda te dotuku iskustvom. 

Klinac zasto si onda sad maknuo datum iz profila? {#} pisalo je 1992god. rodenja {#}

Što hladnije to bolje :)
17 godina
AMD ispred Intela?

Meni pisalo 1992?? Ajde nabavi povečalo. Slobodno kontaktiraj Bug za moje Godine pošto sam preplatnik, a i godine nisu nikakav pokazatelj zdrave pameti. Ajde daj još koji td  pošto ti to daje satisfakciju

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:09 (Patrick_cro).
Moj PC  
7 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne sumnjam da AMD ceka sjajna buducnost. Da imam dionice to bi bila super vijest jer su sad po dva dolara. Ko zna sad moze i udeseterostrucit novce ak sve bude kako treba. Al vjestine naj financijera padaju u vodu naspram vjestina bilo kojeg digitalnog nomada kad je u pitanju ritual kupovine novog hardvera. Moj skupo placeni AMD K-5 100MHz sluzi kao trzalica za bass gitaru, ista ce sudbina i FX-a zadesiti. Ak imas love kao sto nas vecina ima, kune se broje ko streljivo u Staljingradu. Bilo koji tehno frik ce i sa sivacom masinom napravit biznis a tuntlek nece ni sa Cray-om pred nosom. I to je jedino bitno, sto cinis s tim sto imas a ne sto imas. Uz sve besplatne alate dostupne u par klikova do razumnih cifri za podrsku kad stvar krene, po modernim ekonomskim teorijama svi smo potencijalni trilijarderi. Sretno programiranje :-)

12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Meni pisalo 1992?? Ajde nabavi povečalo. Slobodno kontaktiraj Bug za moje Godine pošto sam preplatnik, a i godine nisu nikakav pokazatelj zdrave pameti. Ajde daj još koji td  pošto ti to daje satisfakciju

{#}

12 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Žali Bože foruma. U šta se svaka druga rasprava pretvori, to je katastrofa. Trebali bi moderatori odvojiti neki forumić za balavce i uvesti IQ test da ovi sa inteligencijom sobne temperature ili manje nemaju pravo komentara, nego samo gledanja i čitanja. Onda bi forum imao nekog smsla, ovako je 80% tema otišlo u smeće.

To sto je tebi svatko tko nepodrzava tvoje misljenje balavac, tako je i meni balavac onaj koji nepodrzava moje misljenje. {#}

Dakle... zivio {#}

13 godina
AMD ispred Intela?

Čitam ove komentare tu,Intel dobar AMD loš...kao prvo Intel je prvenstveno za "matematičke radnje" dakle programiranje i sve vezano uz programiranje jer takvo je razmišljanje tih procesora;dok su AMD za audio/video i igranje od prvoga dana postojanja te zato AMD ide u tome smjeru u kojem je krenio s APU procesorima namjenjene za FM1 sokete. Uzeti Intela i pržiti igre u tome je cijela poanta ili s AMDom ići programirat...svakako da se AMD s ovom kombinacijom APU+PCI e x16 utor probija prvenstveno zbog boljih performansi i manjoj potrošnji energije;tj. manje opterećenje napajanja...dosta sad jer bih mogao pisati danima.

M
Moj PC  
0 15 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

Čitam ove komentare tu,Intel dobar AMD loš...kao prvo Intel je prvenstveno za "matematičke radnje" dakle programiranje i sve vezano uz programiranje jer takvo je razmišljanje tih procesora;dok su AMD za audio/video i igranje od prvoga dana postojanja te zato AMD ide u tome smjeru u kojem je krenio s APU procesorima namjenjene za FM1 sokete. Uzeti Intela i pržiti igre u tome je cijela poanta ili s AMDom ići programirat...svakako da se AMD s ovom kombinacijom APU+PCI e x16 utor probija prvenstveno zbog boljih performansi i manjoj potrošnji energije;tj. manje opterećenje napajanja...dosta sad jer bih mogao pisati danima.

Hmm.. o cemu ti sa potrosnjom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:23 (Praedator).
13 godina

hibridni cross fire x možda

M
12 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

hibridni cross fire x možda

Stvarno se hvatas za grancicu kad slike i testiranja govore suprotno od tvog navoda. {#}

16 godina
Igor150 kaže...

A dobro o čemu sad ti pričaš - razmišljanje procesora? Šta je sljedeće, pričat ćemo o stavovima i ličnosti koju naš silicijski ljubimac posjeduje?

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
13 godina

negovorim konkretno vezano za sami  procesor,nego kombinacija APU i grafičke,uostalom nisu realna ta mjerenja jer ja posjedujem A8 koji troši stvarnih 95 watta a nazivnih 100 watta

M
12 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

negovorim konkretno vezano za sami  procesor,nego kombinacija APU i grafičke,uostalom nisu realna ta mjerenja jer ja posjedujem A8 koji troši stvarnih 95 watta a nazivnih 100 watta

Ti si to mjerio multimetrom pa znas? {#}

A testiranje profesionalaca koji se time bave nemaju pojma {#}

Svasta.

16 godina
AMD ispred Intela?

Predatore, uljudno te molim da sjašeš s ovog threada.

Tvoji postovi ne vode nigdje konstruktivno, nisu zanimljivi za čitanje i svojim čudnim načinom komunikacije uništio si priliku za ikakvu normalnu raspravu.

Molim te, ajde ća. 

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
Moj PC  
14 3 hvala 5
13 godina

malo prouči arhitekturu Intela i AMDa doći češ do nekog tamo pojma FPU iliti Float Point Unit

M
12 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Predatore, uljudno te molim da sjašeš s ovog threada.

Tvoji postovi ne vode nigdje konstruktivno, nisu zanimljivi za čitanje i svojim čudnim načinom komunikacije uništio si priliku za ikakvu normalnu raspravu.

Molim te, ajde ća. 

Ako ti smeta ajde ti ća {#}

i ti postovi nisu krenuli od mene, procitaj temu od pocetka.

To sto su neki prezivcani pa vrijedaju i pretvrdoglavi da priznaju cinjenice nije moj problem.

Isto vrijedi i za tebe {#}

13 godina

pa slučajno imam pristup multimetru

M
12 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

pa slučajno imam pristup multimetru

Super, jos ti samo fali da ga naucis koristiti i sve 5 {#}

13 godina

ma nema tu osobnosti samo je stvar namjene koju pojedinac hoće da koristi,nema dobrog i lošeg procesora samo je stvar da oba proizvođača procesora rade na sasvim 2 različita polja koja po mome se nemogu mjeriti. Intelovi jesu znatno jači i skuplji za razliku od AMDovih što neznači da je AMD loš.

M
12 godina
neaktivan
Igor150 kaže...

ma nema tu osobnosti samo je stvar namjene koju pojedinac hoće da koristi,nema dobrog i lošeg procesora samo je stvar da oba proizvođača procesora rade na sasvim 2 različita polja koja po mome se nemogu mjeriti. Intelovi jesu znatno jači i skuplji za razliku od AMDovih što neznači da je AMD loš.

To cijenim, kada je netko iskren bez obzira na ono sto preferira, svaka cast. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:41 (Praedator).
13 godina

imam 5ricu koji se time bave tako daaa....

M
13 godina
AMD ispred Intela?

u Tome i jeste poanta da se prije kupnje zapitaš sljedeće: Hoću li igrati igre ili programirati? Nikad nisam koristio Intela,AMDovac osobno od kad znam za sebe...uvijek idem tim pojmom za šta ću koristiti svoj "digitron" (prženje igara) te nema razmišljanja i okretanje AMDu. Cijela se poanta vrti oko toga da češ neke igre bez problema okreniti s AMDom dok će Intel štucat na istoj bez obzira na na nešto malo jače performanse kao i AMD što štuca za c+,QBasic i ostale alate za programiranje.

M
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:51 (Igor150).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
overhaul kaže...
Hehe, sad kad to vidi rambox, fučkaj ga kaj drugo :)

Nisam videl prije ovu temu jel,Nevinašce imal sam drugog posla uglavnom pa taj HSA sam ja več nekoliko put spomenul u svojim postovima.Poatna je da to gotovo sigurno postaje standard, nema tu više nazad tu su ušli svi najači igrači osim Intela i Nvidia šta oni čekaju limun da požuti jel.{#}

http://hsafoundation.com/

Upučeni kažu da je Microsoft več odavno u HSA, samo se još nisu službeno upisali na listu no i to bude uskoro kad krene novi Xbox jel.Sony se upisao na HSA listu tri mjeseca prije okvirnog predstavljanja PS4. Uglavnom kak sam več rekel HSA je sigurno novi standard u svijetu kompova, evo dole nešto vrlo zanimljivo buduča Holodeck fora ili zamisao (gost im je bio Levar Burton/Star Trek Gordie La Forge) opet vezano za HSA kaj drugo.CoolNevinašce

http://www.theregister.co.uk/2013/02/18/amd_explains_heterogeneous_computing_future/

Kad smo več tu evo još intresantnih informacija, AMD i Microsoft koriste isti izraz Augmented Reality u svojim najnovijim predstavljanjima jer misle na istu stvar normalno. Prva fotka sa ovogodišnje AMD HSA prezentacije, pa onda druga fotka Microsoft spominje istu priču zadnji članak i sve jasno ko dan opet se priča vrti oko HSA kaj drugo.{#}

http://www.slideshare.net/AMD/amd-isscc-keynote

http://www.computerandvideogames.com/382897/xbox-720-the-14-game-changing-features-of-the-next-xbox/?page=1#top_banner

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 13:19 (rambox).
12 godina
neaktivan
AMD ispred Intela?

FX8350 može zadovoljiti 99,9% vaših zahtjeva i jedino što ne može je pobjedit intela i5, i7 u benchmark testu :) 

Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
rambox kaže...

kasniš :)

13 godina
AMD ispred Intela?

Jbt ne mogu vjerovat u sta se svaka tema pretvori..Intel-AMD,nVidia-ATI,Mercedes-BMW sta je sljedece Dukat-Vindija.Ljudi,sve je stvar afiniteta i ukusa ko ce sta kupit za svoje pare.Nisam fanboy ni jednih ni drugih,fanboy sam svog dzepa. Bitno je naci najbolji odnos ulozeno-dobiveno i ne vidim smisao davati znatno vise novaca za iste ili malo vece performanse.Osobno mozda vise preferiram Intel kad su procesori u pitanju,ali kad bi sad kupovao, kako stvari stoje mislim da bi uzeo AMD,jer  su se dosta poboljsali u zadnjih godinu-dvije.I na kraju poruka za Intelove sljedbenike,ovo evidentno napredovanje AMD-a vrlo lako moze ici i vama u korist,jer ako AMD pocne uzimati veci dio kolaca na trzistu,stvar je jasna Intel obara cijene svojih proizvoda sto ide svima u korist.Ne vidim smisao braniti ni zastupati po forumima nijednog od ovih velikih proizvodjaca,jer njima nije stalo ni do jednog od nas,stalo im je samo do nasih eura.Sjetimo se situacije prije par godina,nVidia totalni vladar na trzistu,dize cijene u nebesa,ATI nekonkurentan u svemu osim u cijeni sve do 2008. i izlaska serije 4000 koja je bila bum na trzistu u odnosu ulozeno/dobiveno,ne mogu napripremat kartica koliko ih se trazi,a nVidijine stoje po lagerima,potraznja jako mala i dva obaranja cijena u kratkom periodu.Mislim da ce se ovaj scenario ponovit na trzistu procesora u dogledno vrijeme.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 2:52 (error_666).
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
rambox kaže...

kasniš :)

ali je jedini ovdje ON topic, ovo ostalo je užas za čitati. Kao da nitko nije razumio ili pročitao članak.

Cijelo vrijeme vrtim glavom na borbu FX 8320 i i5 3570 ili slično  koji nemaju nikakve veze sa samim člankom.

17 godina
redneck kaže...

Mislim hajmo,tko na svom stolu ne bi volio vidjeti u zagrljaju matične jednog i7 3930K??Budimo fer i pošteno recimo da to ne bi voljeli?? 

I zato,na kraju,nemojte pljuvati po Intelu,jer ste vi na krivom mjestu u krivom trenu i sa krivom valutom u džepu...najlakše je okriviti strašnog Zmaja{#}

Okej, za svaki slučaj, otišao sam provjeriti... i check. Imam taj. procesor. Nije mi zbog njega stupanj sreće, ni onaj u gaćama nimalo veći.
No to ne mijenja ništa na stvari da je tekst o AMD-u koji pljuckaš i komentar koji ti je pun alegorija o kamionima i autima međusobno totalno nevezani.
Može li Intel "reasturiti" to novo tržište u kojemu AMD realno ima dobre temelje za uspjeh? Može biti konkurantan, to svakako, ali zasad je dosta ignorantan i u zaostatku.
Možda deal sa Appleom promijeni stvari. Tko zna. 
Ali hajde se ti vrati tekstu pa ospori jel istina da AMD ima dobru skalabilnu heterogenu sistemsku arhitekturu, koju se da brzo i

jeftino prilagoditi zahtjevu pojedinog naručioca, posebno onih koji imaju specifične softverske zahtjeve?
Dakle obratnim pristupom, prilagodbe hardvera zadanom softveru, a da pritom budu grafički moćni (što gotovo svi naručitelji priželjkuju) i

uz to štedljivi i zbog integracije elemenata(prije svega gpu/cpu) kompaktnih dimenzija?

Praedator kaže...

Jedini post koji vrijedi procitati, svaka cast. {#}

EDIT: Mozete se svi nalupati TD do jutra, ali cinjenica ostaje, Intel je uvijek bio i bit ce ispred AMD-a. Tko nema novaca, kupi si jeftinije i uvjerava se da je zadovoljan, tko ima kupi skuplje i zadovoljan je a i svi mu zavide.

To sto si vi nezelite priznati nije stvar cinjenica nego prevelikog ega. {#}

EDIT: Samo lupajte, zanimljivo je znati koliko je ego zaista velik {#}

Sto vise TD lupate, to vise dokazujete koliko vam je ego velik a dzep prazan {#}

Ne volim se spuštati na taj nivo, ali takvo je doba noći, pa ajd... pogledaj moj pc {#}
A ako baš bude potrebna fotka mojeg novčanika ili kakvog snopa novca da se smiriš,
ok, ali dalje ćeš dobijati TD, dok god ne odeš pročitati TEKST kojeg bi trebali komentirati
ili barem ne pokušaš shvatiti o čemu zapomažu itomic i sharextreme a piše Rambox.
O temi članka,žišku? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 3:53 (overhaul).
13 godina
shoT kaže...

FX8350 može zadovoljiti 99,9% vaših zahtjeva i jedino što ne može je pobjedit intela i5, i7 u benchmark testu :) 

AMD otezava slaganje Hackintosha, pa je to odma no go za mene :D Al nije da sam in the market za novi CPU, socket 1366 se vec drzi preko 4 godine, a nadam se da ce pozivit i jos barem 4, jer nemam potrebe za icim vise :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice