Nije bitno tko što ima, zato sam i odustao od mjerenja penisa.
Ja te sad fino molim da mi objasniš zašto ja na 4+2 fotografije jasno vidim žičanu konstrukciju? I zašto mi se čini da je to i najbolje rješenje po pitanju fizikalnih zakona?
Eto, imaš ravan forum da mi fino objasniš i ako bude logično, vrlo rado ću reći da sam glupan.
EDIT: Gledam tvoju sliku i vidim da je I kvadrant kotača žičane konstrukcije i da jasno propušta sivu pozadinu mjeseca,
Pitanje gume na nekim fotkama je jako logicno nazime ali tvoje zatvoreno shvatanje ne dozvoljava da propusti vazduh kroz gumu. Kao i puno fotografija posebno Apollo 11 misije tako i te su nastale za vreme "simulacija" kako su ih oni nazivali. Prvo su gume bile gume za vazduhom i sa zicom a onda kada su bili upitani za gumu oni su uklonili gumu i ostavili samo zicu. E, sada tu i lezi pitanje teorije zavere oko fotografija i filmova... Sve je to pripremano, snimano, fotografirano, RANIJE, a konacna rezija i montaza je dozivela premijeru na dan kada je misija otvorena, tj, kada su se "spustili na mesec". Usporedba sa fotografijom i filmom sa citave misije Apollo 11 je na mnoga mesta nelogicna, zato je steta sto nema vise originala da sam sporedis. Sve su neki inserti po internetu od po 30tak sekundi.
Gume su ostale sto od prijasne sesije, i one nove posle zamjene. Opet, ovo nije da te ubedim, jer tebe, doktora, je tesko ubediti, barem ne postovima gde ti mislis da si car. Radi se o logici koju ocigledno mnogima fali a koja se uci kao najteza disciplina u zivotu.
.
Opet ti kazem isto od pre puno postova - potrudi se da vidis i SVE snimke sa SVIH misija. Ne trebam ti ja ili bilo koji "teoreticar". Daj mozgu slobode da logicno misli i videces da ces sam shvatiti i videti sve. (Bar o Apollo obmani).
.
Isto je simptomatricno da su najcesce fotke Apollo 11 misije. Ostale misije jedva da imaju po neku a "slikali" su astronauti puno vise fotki od Apollo 11.
Treba da sakupis SVE informacije, nazime, da bi shvatio citavu sliku, a to se ne radi na forumu. Zato se i ne trudim nikoga da ubedim jer je iluzija ubediti nekoga putem foruma. Ali je moguce da neko dobije znatizelju da sam proveri.
.
Ne moras ti meni priznati da si glupan jer generalno moje misljenje i nije da si glupan ili da hocu da te "bacim na kolena". Ali da si umisljen - vidi se sa meseca. U malim dozama je ok alo kod tebe mi deluje kao da postaje ozbiljno. Cak mi se cini da sam primetio da pocinjes sa uvredama kad si u skripcu a to lako odaje ne bas zrelu licnost.
.
Meni u stvari nije cudno da se toliko ljudi "ne da" od svojih stavova. To je u stvari prirodno i dobro. Cudi me kako to toliko ljudi NECE da cuje nesto drugacije od dogmu koju uci. Cudi me toliki STRAH od nepoznatog. Jer iz iskustva vidim da je strah u pitanju - 100%.
Moja generacija je bila toliko znatizeljna da anemicnost mladjih generacija me plasi.
.
Znaci - ne moras mi nista priznavati, samo se malo kontroliraj i ako nesto ne znas nije u opste sramota da priznas ili da ne ucestvujes u raspravi. I dalje mozes verovati sto god hoces. Tvoje pravo. Moj savet je - uvek i uvek proveravati. Ni jedan autoritet ne sme da ima taj luksuz da bude toliko velik da se ne sme ispitivati i analizirati. To uopste nije smesno, cudno, zabranjeno... itd
.
Pre no sto Morfeus iskpca Nea iz matrice kaze mu: Na zalost niko ti ne moze tacno reci sta je matrica. Moras to sam videti sa svojim ocima.