Ugašen Game Informer, najdugovječniji gaming časop

poruka: 8
|
čitano: 3.081
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ugašen Game Informer, najdugovječniji gaming časop".
13 godina

Tako će i Bug tiskano izdanje.

9 1 hvala 0
16 godina

Bug živi vječno!

\o/\o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
7 2 hvala 1
16 godina
moderator
Re: Ugašen Game Informer, najdugovječniji gaming č
Mi smo Games Master ugasili nakon prvog broja!

Kako vizionarski! 😀
...
Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina
another kaže...

Tako će i Bug tiskano izdanje.

Oprez, pazi kaj pišeš jer vidim da imaš dva žuta kartončeka.

AMD,........is that Epyc or what?
15 godina
Veseliš se tome?
8 godina

nije vijest sto je nekw tiskovina obustavljena i vise nece izlaziti.

vijest je sto je trebalo toliko dugo da se to desi.

cak ni da neki tisak izlazi tri puta dnevno, ne moze biti aktualan, a kamoli kad izlazi na mjesecnoj bazi.

to je kao citanje vijesti od proslog tjedna, moze se nesto zanimljivo procitati, svakako, samo, vise nije aktualno.

steta svakako, kvalitet je u ovom slucaju popusio od kvantiteta, osjecaj listanja buga, hackera, pc playa.... prstima masnim od slanine i luka...neusporedivo.... a ni slanina nije vise kao sto je nekad bila.....

nekad se kvalitet literarnog djela (najcesce lms i zs) mjerio kolicinom masti na stranicama....sto vise masti, strip je bio zanimljiviji, znas da je citan do besvjesti.... :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2024 14:49 (Damir22).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Damir22 kaže...

nije vijest sto je nekw tiskovina obustavljena i vise nece izlaziti.

vijest je sto je trebalo toliko dugo da se to desi.

cak ni da neki tisak izlazi tri puta dnevno, ne moze biti aktualan, a kamoli kad izlazi na mjesecnoj bazi.

to je kao citanje vijesti od proslog tjedna, moze se nesto zanimljivo procitati, svakako, samo, vise nije aktualno.

steta svakako, kvalitet je u ovom slucaju popusio od kvantiteta, osjecaj listanja buga, hackera, pc playa.... prstima masnim od slanine i luka...neusporedivo.... a ni slanina nije vise kao sto je nekad bila.....

nekad se kvalitet literarnog djela (najcesce lms i zs) mjerio kolicinom masti na stranicama....sto vise masti, strip je bio zanimljiviji, znas da je citan do besvjesti.... :)

Kvalitetne kolumne, recenzije, vodici, itd. apsolutno ne zastarijevaju na dnevnoj pa ni na mjesecnoj bazi... 

p.s. da naglasim opet kvalitetne

13 godina

covjece koji je to bio gust prije otvoriti casopis i citati.

mi smo u BiH imali Info Magazin. Bruku sam togao imao, a bruku je toga i mater bacila. Srecom imam nekih sacuvanih, pa nekada naletim na te casopise i podsjetim se na neka druga vremena.

Najvise mi je zao jednog broja, sjecam se izlazio prvi Google Nexus od HTCa. Na tom broj je bila neka kolumna koja mi se bas svidjela, no mati nazalost bacila te novine. Pokusavao sam traziti ali nazalost, niko nema taj broj.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice