Tako će i Bug tiskano izdanje.
Ugašen Game Informer, najdugovječniji gaming časop
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.081
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bug živi vječno!
\o/\o/
Kako vizionarski! 😀
nije vijest sto je nekw tiskovina obustavljena i vise nece izlaziti.
vijest je sto je trebalo toliko dugo da se to desi.
cak ni da neki tisak izlazi tri puta dnevno, ne moze biti aktualan, a kamoli kad izlazi na mjesecnoj bazi.
to je kao citanje vijesti od proslog tjedna, moze se nesto zanimljivo procitati, svakako, samo, vise nije aktualno.
steta svakako, kvalitet je u ovom slucaju popusio od kvantiteta, osjecaj listanja buga, hackera, pc playa.... prstima masnim od slanine i luka...neusporedivo.... a ni slanina nije vise kao sto je nekad bila.....
nekad se kvalitet literarnog djela (najcesce lms i zs) mjerio kolicinom masti na stranicama....sto vise masti, strip je bio zanimljiviji, znas da je citan do besvjesti.... :)
nije vijest sto je nekw tiskovina obustavljena i vise nece izlaziti.
vijest je sto je trebalo toliko dugo da se to desi.
cak ni da neki tisak izlazi tri puta dnevno, ne moze biti aktualan, a kamoli kad izlazi na mjesecnoj bazi.
to je kao citanje vijesti od proslog tjedna, moze se nesto zanimljivo procitati, svakako, samo, vise nije aktualno.
steta svakako, kvalitet je u ovom slucaju popusio od kvantiteta, osjecaj listanja buga, hackera, pc playa.... prstima masnim od slanine i luka...neusporedivo.... a ni slanina nije vise kao sto je nekad bila.....
nekad se kvalitet literarnog djela (najcesce lms i zs) mjerio kolicinom masti na stranicama....sto vise masti, strip je bio zanimljiviji, znas da je citan do besvjesti.... :)
Kvalitetne kolumne, recenzije, vodici, itd. apsolutno ne zastarijevaju na dnevnoj pa ni na mjesecnoj bazi...
p.s. da naglasim opet kvalitetne
covjece koji je to bio gust prije otvoriti casopis i citati.
mi smo u BiH imali Info Magazin. Bruku sam togao imao, a bruku je toga i mater bacila. Srecom imam nekih sacuvanih, pa nekada naletim na te casopise i podsjetim se na neka druga vremena.
Najvise mi je zao jednog broja, sjecam se izlazio prvi Google Nexus od HTCa. Na tom broj je bila neka kolumna koja mi se bas svidjela, no mati nazalost bacila te novine. Pokusavao sam traziti ali nazalost, niko nema taj broj.