Samsungov 'ubojica flagshipa' izlazi na ljeto, poz

poruka: 10
|
čitano: 15.761
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov 'ubojica flagshipa' izlazi na ljeto, poz".
6 godina

U svezi glede nemanja punjača...evo prvo iskustvo....kupili materi prvi smartphone za rođendan...Samsung a04s... punjača nema potrebe i onako u kući ima puna kutija...ali u kutiji je bio kabel koji s obe strane ima usb-c...a punjači svi imaju obični USB ulaz

Znači pored pune kutije punjača ajde kupi novi s usb-c ulazom koji skoro skuplji nego mobitel...ili novi kabel...na kraju kupio kabel...USB obični na jednom kraju...na drugom usb-c

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

sta nije A54 ubojica flagshipa? 

Moj PC  
1 1 hvala 0
6 godina
Re: Samsungov 'ubojica flagshipa' izlazi na ljeto,
HCMAA kaže...

U svezi glede nemanja punjača...evo prvo iskustvo....kupili materi prvi smartphone za rođendan...Samsung a04s... punjača nema potrebe i onako u kući ima puna kutija...ali u kutiji je bio kabel koji s obe strane ima usb-c...a punjači svi imaju obični USB ulaz

Znači pored pune kutije punjača ajde kupi novi s usb-c ulazom koji skoro skuplji nego mobitel...ili novi kabel...na kraju kupio kabel...USB obični na jednom kraju...na drugom usb-c

"ekologija"

14 godina
HCMAA kaže...

Kaj si mobitel platio 100 kn. ???

LINK

Some people are so poor... all they have is money!
6 godina
18W ne želim...Max 10W...odnosno 5W...uzeo kabel 3€
Više nigdi nema ispod 15W...ima na jednom 5W...uzet ću nekoliko pa nek stoji
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
10 godina

Od S20 nadalje praktički sve isti telefoni. I to je dobro, barem dulje traju mobiteli. Ali nedostatak punjača s mobitelima je nešto što potrošačke udruge/zakonodavstvo nisu smjeli dopustiti.

Moj PC  
8 0 hvala 0
3 godine

Prodao sam S22+  kupio xiaomi 12 (manji, kompaktniji)

Otvoriš pakiranje, unutra za prvu ruku prozirna maskica i mesnati, debeli bijeli punjač 67W ..

Kad sam otvorio kutiju Samsunga, dobiješ iglu, defektni mali kabel i mrš u grad kupuj punjač i masku.

合氣道 Smrt mora da je lijepa. Ležati u mekoj smeđoj zemlji, sa travkama koje se ljuljaju iznad tebe i slušati tišinu. Nemati jučer, niti sutra. Zaboraviti na vrijeme, oprostiti životu i biti na miru.

4 2 hvala 0
9 godina
Zaporožac kaže...

Prodao sam S22+  kupio xiaomi 12 (manji, kompaktniji)

Otvoriš pakiranje, unutra za prvu ruku prozirna maskica i mesnati, debeli bijeli punjač 67W ..

Kad sam otvorio kutiju Samsunga, dobiješ iglu, defektni mali kabel i mrš u grad kupuj punjač i masku.

Plakat ces za Samsungom kad vidis koliko malo traje baterija i koliko se SOC pregrijava. Da nije toga bio bi solidan mobitel. Sve izmedju Snapdragona 870 i Snapdragon 8+ Gen 1 (888,888+ i Snapdragon 8 Gen 1), ima probleme sa pregrijavanjem. Krivnja je Samsungova i njihov nefikasni proizvodni proces.

Meni je upravo krepucnio Mi 11 od pregrijavanja.

3 godine
pravi_covijek kaže...
 Plakat ces za Samsungom kad vidis koliko malo traje baterija i koliko se SOC pregrijava. Da nije toga bio bi solidan mobitel. Sve izmedju Snapdragona 870 i Snapdragon 8+ Gen 1 (888,888+ i Snapdragon 8 Gen 1), ima probleme sa pregrijavanjem. Krivnja je Samsungova i njihov nefikasni proizvodni proces.

Meni je upravo krepucnio Mi 11 od pregrijavanja.

??!!

Iskreno, sve obrnuto...Nisam ga kupio jučer već prije mjesec i pol.

Baterija na Xiaomi 12 traje otprilike 30% duže nego na S22+ .

Grije se manje nego S22+.

Samsung u seriji S 22 i 22+ ima Exynos 2200 (samo Ultra 22 ima Snapdragon 1) i taj CPu je krivac velike potrošnje baterije i pregrijavanja, kod Snapdragona1 kojega ima Xiaomi, to nije slučaj...

Sve to što si naveo zbog čega ću plakati je razlog prodaje Samsunga.

Ne plačem, a eto imam xiaomi 12 već mjesec i pol.

合氣道 Smrt mora da je lijepa. Ležati u mekoj smeđoj zemlji, sa travkama koje se ljuljaju iznad tebe i slušati tišinu. Nemati jučer, niti sutra. Zaboraviti na vrijeme, oprostiti životu i biti na miru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2023 11:08 (Zaporožac).
14 godina

Kod mene samo Samsung!

Sve ostalo me nakon nekog vremena razočaralo na ovaj ili onaj način a Samsung mi je najpouzdaniji i najstabilniji.

Evo i Samsung TV već skoro 10g i radi bez greške 

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice