Petko je u pravu. Ne radim u IT, ali nebitno. Davnih dana kad sam počinjao, radio sam doslovno dan i noć i ne samo da su me zvali po volji, nego sam dolazio sam, kad god sam mislio da treba. Radio sam što sam više mogao i nikad se nisam bunio, čak ni kad su mi uvaljivali teške poslove koje su trebali obaviti drugi. Možda zvuči zastrašujuće, ali ako želite uspjeti, neminovno je.
Ne, nego svjesno uništavaš svoj privatni život i još te izrabljuju (jer ti je rad neplaćen). Svi smo radili više na početku, ali da sam dolazio sam kada sam mislio da treba, nisam. Da sam ti bio šef, zabranio bih ti da to radiš. Niti jedan posao ne treba freaka koji spava na poslu. Pogledaj prosječno lošu seriju Industry na HBO-u o tipu koji je spavao u WC-u, sljakao poput manijaka ne bi li ga primili za stalno i na kraju je umro. Imaš takvih primjera i izvan serija i filmova, u stvarnom životu. O izjavama poput, "ako želiš biti netko i nešto", "ako želite uspjeti" - netko shvati njihovu promašenost vrlo rano, netko kasno, netko nikada. A život brzo prođe. Prebrzo. I zato na svakom poslu treba biti jasno napisano kako se i koliko radi.