ja sam htio podijeliti svoju sreću što me mlado čeljade prepoznalo kao kvalitetnog alfa-mužjaka, te kad ju "rešim" da ju neki kolega preuzme...
baš moraš svaku zabavu skresat...
ja sam htio podijeliti svoju sreću što me mlado čeljade prepoznalo kao kvalitetnog alfa-mužjaka, te kad ju "rešim" da ju neki kolega preuzme...
Da se nisi javno pohvalio
nije to hvaljenje nego dijeljenje...
ti si jedinac i nisi išao u vrtić ?
nije to hvaljenje nego dijeljenje...
ti si jedinac i nisi išao u vrtić ?
Ne i ne, ali prvorođenac u majke i oca. Ali dobro zboriš, ako dugi neznaju, kao da se nije dogodilo hehe
Čemu širenje ove mržnje i laži?
Cemu tvoje sirenje mrznje i lazi? Boeing sam tvrdi da je tako, a ti kazes da nije:
https://www.boeing.com/sustainability/diversity-and-inclusion
Ne vidim problem iz podjeljenog linka. Nigdje što je gore određen individualac lagao ne stoji u tom linku.
Boeing je tu gdje je... jer su outsourcali svoji proizvodnju na hrpu manjih tvrtki privatnika, gdje svatko gleda na max profil na oštrb sigurnosti koja bi u tom biznisu trebala biti na prvom mjestu. Pošto je novac prije svega na vrhu, tu su gdje su. Tako je kako je.
Jako slično je i s kontrolom hrane. Kontrola se prepušta proizvođačima, NEMA iznenadnih nezavisnih pregleda. A proizvođaču je prvi profit, ne zdravlje konzumenata.
Isto kao što farmaceutskoj firmi, prvi je profit. Ozdravljeni čovjek im je financijski gubitak, najviše žele istraživati i proizvoditi lijekove koji se doživotno uzimaju. Da samo smanje simptome ali ne liječe.