Orqa i DOK-ING spajaju iskustvo u besposadnim sust

poruka: 3
|
čitano: 345
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Orqa i DOK-ING spajaju iskustvo u besposadnim sust".
15 godina
Orqa i DOK-ING spajaju iskustvo u besposadnim sust

Ovo me uvijek nasmije kada čujem nešto o firmama tipa infobit ili ovdje Orqa kao domaće firme,a zapravo strane firme s domačim vlasnicima.Bilo bi zanimljivo  vidjeti gdje više doprinosi društvu Orqa ili ORQA HOLDING LIMITED, Irska.

Nisu oni krivi, a govori više o stanju u  Hrvatskoj kada sve takve slične firme moraju otvoriti vlasničke firme u inozemstvu.

0 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Orqa i DOK-ING spajaju iskustvo u besposadnim
Ako nemaju sjedište ovdje onda da, nisu domaće firme, možda su bile, ali kad sjedište prebacila van države onda po meni nisi više kompanija iz te države.

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Orqa i DOK-ING spajaju iskustvo u besposadnim
Radoznali kaže...

Ovo me uvijek nasmije kada čujem nešto o firmama tipa infobit ili ovdje Orqa kao domaće firme,a zapravo strane firme s domačim vlasnicima.Bilo bi zanimljivo  vidjeti gdje više doprinosi društvu Orqa ili ORQA HOLDING LIMITED, Irska.

Nisu oni krivi, a govori više o stanju u  Hrvatskoj kada sve takve slične firme moraju otvoriti vlasničke firme u inozemstvu.

Od kud ti to da je domaći vlasnik?

Vlasnik je Irska tvrtka ORQA HOLDING Ltd.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:56 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice