Trebao je Microsoft dati tim činovnicima kontroler u ruke i pustiti im multiplayer COD preko clouda, čisto da steknu dojam igrivosti i opasnosti od cloud monopola.
Trebao je Microsoft dati tim činovnicima kontroler u ruke i pustiti im multiplayer COD preko clouda, čisto da steknu dojam igrivosti i opasnosti od cloud monopola.
Zasto te toliko muci akvizicija jednog monopoliste s ciljem stvaranja novog monopola na drugom trzistu?
Kaj mislis da bu nova kopija cod-a imala nesto novo pod microsoftom? Nisu mogli novi Halo napraviti kak spada, definitivno nece ni cod-u pomoci, a ni drugim igrama ta akvizicija. Trebalo bi razbiti ABK na dijelove, nisu ni spajanja/akvizicije koje su stvorile activision blizzard king trebali dozvoliti.
Zato jer su u povijesti već postojale kompanije jače od država, npr East India Company ili Sandard Oil. A to ti je recept za katastrofu.
Monstrumi!
Hocu Cod na gamepassu!
Zato jer su u povijesti već postojale kompanije jače od država, npr East India Company ili Sandard Oil. A to ti je recept za katastrofu.
u hrvatskoji imas bar dvije kompanije jace od republike, a kamoli ne u svijetu
drzave su mrtvo slovo na papiru, kojima upravljaju korporacije oduvijek i zauvijek
najjaca od njih se zove Blackrock i od 24,7 trilijuna dolara vrijednosti fondova, oni imaju 9 trilijuna i najveci su, ili u top 3 dionicara skoro svake imalo poznate kompanije, ukljucujuci i gore navedeni Microsoft i Activision
nista se ne radi u korist zastite korisnika, potrosaca, antimonopola, ekologije i ostalih bullshit popularnih fraza, nemojmo biti naivni
radi se dovoljan minimum da bi se odrzala iluzija republike, demokracije i potrosacko drustvo odrzavalo na zivotu
on topic, radovao sam se ovoj akviziciji, jer sam razmazeni materijalisticki potrosac i zivciraju me bezbroj faking launchera koje sam imao instalirano na racunalu, a nekad sam samo kliknuo na .exe i igrao bezbrizno
Steam, Battlenet, Epic, Origin, Gog Galaxy, EA, Ubisoft connect i Xbox su neki koje sam imao, vjerujem da ih danas ima jos vise
Po internetima zivi kaos,Xbox fanovi prijete svima zivima 🤣🤣🤣
Zar ne znas da su bile pretpostavke kako COD nece doc na pass ako MS kupi Acti....