Ima netko info jel pošiljke (ebay, ali..) iz Kine i Hong Konga dolaze normalno?
Mogu ti reći svoje iskustvo, paketi naručeni u periodu krajem drugog i sredinom trećeg mjeseca, dosta ih je već stiglo, neki još ne.
Tako da, čini se da stižu.
Ima netko info jel pošiljke (ebay, ali..) iz Kine i Hong Konga dolaze normalno?
Mogu ti reći svoje iskustvo, paketi naručeni u periodu krajem drugog i sredinom trećeg mjeseca, dosta ih je već stiglo, neki još ne.
Tako da, čini se da stižu.
Nije samo s Kinom problem. Ja sam naručio i uredno platio sitnicu koja stane u kovertu, 20.03 iz Estonije. Još ništa nije stiglo. Mislim da je neki problem s Hrvatskom poštom!
..Mislim da je neki problem s..
no šit šerlok? .. :) ..
Poslano 14.03, isporuceno 02.04. Jedan od 4 paketa narucenih isti dan.
Interesantno je, sto po trackingu, pokazuje da je paket u HR bio vec 23.03, a tek 31.03 dobiva oznaku "will be delivered in coming days".....
Znaci, 8 dana stoji u posti u ZG i ceka lokalni prijevoz.
Jedan se jos nije ni mrdnuo iz kine, kako kaze trac.
Treci od 20.03 stoji u Turskoj, tko zna gdje je u medjuvremenu, mozda je vec i stigao u HR.
Zadnji je od 25.03 u HR, ako slijedimo logiku, 8 dana ce sad stajati tamo, da bi dosao do mene, znaci, ponedeljak ili utorak bi trebao stici, bas me zanima zasto toliko paketi stoje u nasoj posti prije isporuke.....
No, sve je ovo kamilica, s obzirom da vec 5 dana cekam paket iz grada udaljenog 60km, tako da - posta rulez!
dolaze normalno, ja uredno narucujem, ali treba neko vrijeme ipak da dode..
Poslano 14.03, isporuceno 02.04. Jedan od 4 paketa narucenih isti dan.
Interesantno je, sto po trackingu, pokazuje da je paket u HR bio vec 23.03, a tek 31.03 dobiva oznaku "will be delivered in coming days".....
Znaci, 8 dana stoji u posti u ZG i ceka lokalni prijevoz.
Jedan se jos nije ni mrdnuo iz kine, kako kaze trac.
Treci od 20.03 stoji u Turskoj, tko zna gdje je u medjuvremenu, mozda je vec i stigao u HR.
Zadnji je od 25.03 u HR, ako slijedimo logiku, 8 dana ce sad stajati tamo, da bi dosao do mene, znaci, ponedeljak ili utorak bi trebao stici, bas me zanima zasto toliko paketi stoje u nasoj posti prije isporuke.....
No, sve je ovo kamilica, s obzirom da vec 5 dana cekam paket iz grada udaljenog 60km, tako da - posta rulez!
paketi stoje u posti jer je posta otisla u kurac i nije vise nego sto je bila, dovoljno je reci kad zovem njihovu sluzbu za korisnike i upitam za track number, oni nemaju pojma....
Cak sam pomislio, da u duhu brige za narod, drze pakete 7 dana u karanteni
Bump
Još iskustava, jel stižu paketi redovito?
Bump
27.02. narucena sitnica iz Kine. Jos nije stigla. Ne znam da li je do Kineza ili nase poste.
Bump
Naručeni:
05.03, 21.03 i 21.03
Ni jedan još nije stigao.
ALI:
1. Svi imaju tracking brojeve. Prema aliexpressu: 1. je u HR, 2. je u Istanbulu a 3. je "nestao" poslije "Shipment accepted by airline"
2. Praćenje naše pošte (preko https://tnt.posta.hr/) ne radi ni za jednog! To se prije nikad nije dogodilo....
2. Praćenje naše pošte (preko https://tnt.posta.hr/) ne radi ni za jednog! To se prije nikad nije dogodilo....
nemam pojma ima li ikakve razlike ali ja inače pratim preko ovog https://posiljka.posta.hr/ pa možda da probaš
Bump
Naručeni:
05.03, 21.03 i 21.03
Ni jedan još nije stigao.
ALI:
1. Svi imaju tracking brojeve. Prema aliexpressu: 1. je u HR, 2. je u Istanbulu a 3. je "nestao" poslije "Shipment accepted by airline"
Ja naručio s Alija 3.4 i isto mi tracking ne radi na posta.hr
Na 17track samo stoji već neko vrijeme "Information Received – Item En Route to Postal Facility"
Hvala na odgovorima. Oni stariji odgovori su izgledali puno optimističniji :D
Dakle čini se po ovome da ili prilično kasne ili nije sigurno da dolaze paketi
Bump
27.02. narucena sitnica iz Kine. Jos nije stigla. Ne znam da li je do Kineza ili nase poste.
Mala ispravka. Narucio sam 21.02. na eBayu. Jucer otvorio case i trazio povrat novca, i upravo vidim da je stigao mail sa obavijesti da je napravljen refund na karticu. A uplatu sam napravio sa virtualnom Revolut karticom koju nisam izbrisao pa cu vidjeti kako ce sad to ici dalje.