Sta to znaci za postojece pretplatnike?
HBO Max već odlazi, sprema se novi streaming servi
- poruka: 9
- |
- čitano: 7.995
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ne ostane, pedala! U svakom slučaju ne očekujem neko turbo poskupljenje, ali uz proširenje ponude makar ranga 1€ najvjerojatnije!
Iskreno meni sve nove serije na Netflixu i HBO-u su mi katastrofa pa stalno gledam Hbo Max jer stavlja neke starije odlicne serije npr - Weeds , Nip-tuck , Shameless ... evo poceo sam i Alfa gledati , nostalgija je zajebana stvar.
Iskreno meni sve nove serije na Netflixu i HBO-u su mi katastrofa pa stalno gledam Hbo Max jer stavlja neke starije odlicne serije npr - Weeds , Nip-tuck , Shameless ... evo poceo sam i Alfa gledati , nostalgija je zajebana stvar.
Te stare su i najbolje 🙂. Nađe se dobrih serija ali rijetko. Zadnje sam gledao Banshee i ok je 🙂.
A ako hoćeš gledati sve kaj hoćeš treba ti 100 € mjesečno.
Jučer sam otkrio da tražilica na HBO Maxu jednostavno ne radi. Upišem ime filma ili serije za koju znam da postoji, no rezultati su u najmanju ruku razočaravajući.
Izgleda da je David Zaslav krenuo u veliku čistku WB discovery grupe. HBO max nije loša streaming platforma, ali ima dosta bugova koje trebaju ispraviti.
Koliko vidim u Europu nova WB discovery streaming usluga tek dolazi 2024.