Do kraja godine 80.000 kućanstava će imati HT-ov o
- poruka: 34
- |
- čitano: 13.872
- |
- moderatori:
vincimus
A1 optika - 500/350mbps...Zagreb - Dubrava. Cijena 189kn.
Najbolji način postavljanja optike po stupovima Hep-a tj najbrži.
S tim rjesenje nisu odusevljeni u HEP-u jer im telekom zice mogu smetati kad obavljaju radove na svom stupu u pogledu vlastitih. A niti telekomi nisu sretni jer u HEP-u nisu budale pa ce dati bilo kome da besplatno i po svom nahođenju kači zice po njihovoj infrastrukturi, kako su to u telekomu navikli kad se radi o privatnim kucama ili zgradama, i drugim privatnim objektima.
Vecina Hrvatske ima samo jednu mogucnost kad je u pitanju fiksna telefonija, pa zasto onda bezveze trosit novac i ulagati kad se lijepo dobit moze iznijet u Njemacku
A1 optika - 500/350mbps...Zagreb - Dubrava. Cijena 189kn.
Najbolji način postavljanja optike po stupovima Hep-a tj najbrži.
S tim rjesenje nisu odusevljeni u HEP-u jer im telekom zice mogu smetati kad obavljaju radove na svom stupu u pogledu vlastitih. A niti telekomi nisu sretni jer u HEP-u nisu budale pa ce dati bilo kome da besplatno i po svom nahođenju kači zice po njihovoj infrastrukturi, kako su to u telekomu navikli kad se radi o privatnim kucama ili zgradama, i drugim privatnim objektima.
Vecina Hrvatske ima samo jednu mogucnost kad je u pitanju fiksna telefonija, pa zasto onda bezveze trosit novac i ulagati kad se lijepo dobit moze iznijet u Njemacku
Ne znam od kud ti te bedastoce...
Ne sjećam se kad se HEP zadnji put popeo kod mene u ulici na neki stup i nešto radio po njemu. U 90% slučajeva Hep-ovci se penju po stupovima radi elementarnih nepogoda tj srušenih stupova i žica.
A1 za svako postavljanje tj spajanje korisnika na optiku šalje dopis HEP-u i kažu koji kvart, ulica, stup i čeka dozvolu Hep-a.Normalno A1 placa naknadu HEP-u.
Ne znam od kud ti ideja da se svatko može penjat po stupovima i radit što hoće.
Ti uopce nisi procitao sto sam napisao