Igra li tko na molten ragnaros serveru ak netko igra nek me doda i nek mi se javi nick mi je Harmafest
Igram ja ali low lvl :)
igram na DW i Warsong
Igra li tko na molten ragnaros serveru ak netko igra nek me doda i nek mi se javi nick mi je Harmafest
Igram ja ali low lvl :)
igram na DW i Warsong
ja i jso nekoliko frendova igramo na frostwolfu x3, zovem se gasat pa me dodajte, za sad sam 28lvl hunter
Evo i prvi problemi s launchanjem Cataclysm Greymane realma :(
jel neko igra catu na moltenu,da kaze kakvi su dojmovi,dali je uopce igrivo?
Ja sam na 34 lvl-u s Human Paladinom.
Neki questovi još ne rade no da se igrati.
Znam da dungeon finder ne radi, neke instance i battlegrounds.
jel neko igra catu na moltenu,da kaze kakvi su dojmovi,dali je uopce igrivo?
Počeo jučer čisto da vidim kako ide. Uzo BE Paladina i sad sam lvl 30 i mogu ti reći da id prilično dobro, neki questovi ne rade ali igrivo je. Laga nema i stalno nešto poboljšavaju. Čini se da nakon godinu dana WOTLK na moltenu prelazim na Catu
Počeo jučer čisto da vidim kako ide. Uzo BE Paladina i sad sam lvl 30 i mogu ti reći da id prilično dobro, neki questovi ne rade ali igrivo je. Laga nema i stalno nešto poboljšavaju. Čini se da nakon godinu dana WOTLK na moltenu prelazim na Catu
Ja imam lvl 35 Human Prot. Paladina, predobar je :)
Samo šteta što će server ipak zadržati u USA... Nije mi neki gušt igrati sa 160ms pingom..
Zašto ne radi dungeon finder? Kako ući u njih onda? molim pomoć :)
Zašto ne radi dungeon finder? Kako ući u njih onda? molim pomoć :)
Još ga nisu scriptali.
A u dungeone moraš sam ići sa ekipom..
Jučer su to sredili navečer izgleda, baš gledam na stranici.
jel samo za Cataclysm il i WotLK?
jel samo za Cataclysm il i WotLK?
da to i mene zanima probao jucer na WotKL serveru i nista,dobio ćorak
Lijepo piše Greymane and Deepholm.
Jel igra tko na Deepholm da je horda? Nebitan lvl i klasa bitno da je naš čoek, tj balkanac. Dop*zdilo mi samom igrat
a sto se tice spellova,vidio sam nesto na njihovoj stranici da ih tek kao stavljaju kod trenera.Sta to znaci da nema sve spellove
Hehe, još se to igra!
Meni je bio poprilično zgodan http://wowen.hellground.pl/ jer se igra TBC, nema čekanja, cca 2000 online, ljudi pomažu i nema spammera, jedini problem je što je 90% ekipa iz Poljske :)
Tu i tamo znam uletit malo, ali WoW je .... mrtav :)
Hehe, još se to igra!
Meni je bio poprilično zgodan http://wowen.hellground.pl/ jer se igra TBC, nema čekanja, cca 2000 online, ljudi pomažu i nema spammera, jedini problem je što je 90% ekipa iz Poljske :)
Definitvno je dead, al dok čekam da izađu "pande i pokemoni" na retail (čitaj: Mists of Pandaria) moram malo kratit vrijeme. Nezz nekako mi je molten najbolje legao još. WOTLK je preko 95% dovršen, a Cata se sređuje u hodu.
Gdje mogu nac lik za download?
Hehe, još se to igra!
Definitvno je dead, al dok čekam da izađu "pande i pokemoni" na retail (čitaj: Mists of Pandaria) moram malo kratit vrijeme. Nezz nekako mi je molten najbolje legao još. WOTLK je preko 95% dovršen, a Cata se sređuje u hodu.
cisto sumnjam,BC je mozda 95%,a lich je puno manje,ima dosta stvari koje su zbugane,al realno mislim da nikad nece moci proci 90% ni s jednom ekspanzijom
igro tko na ragnaros x20?
Igram na Cataclysmi molten na sargerasu x20 jel igram zbog toga sto se lvla brzo.
Zelim da se skupi barem 20-40 balkanaca za guild i da ga osnujemo ga kada se skupi barem 15.
ako je netko za onda neka me whisper u WoW-u nek mi je Spartakwomen 40 lv sam sada sam poceo nema 15 min.
Uvjeti bi bili: koristiti teamspeak u raid
igram na Ragnarosu x20 WOTLK
tražim nekakav guild za PVE (FOS, POS i HOR jedan quest run i ostalo farm)
bio sam u balkanskom guildu Immortalls, no članovi su u zadnje vrijeme postali neaktivni
ako je netko na višem činu u nekom lijepom guildu (ne mora bit balkanski, tečno govorim eng) da mi pošalje u mail poruku da se nađemo jedan dan i da me prime u guild
glavni charr mi je Sorcererjoe mage lvl80, frost/arcane (PVP/PVE)
na glavnom imam JC (full) i Ench
na drugom charru lvl74 imam Blacksmithing i mining
te na zanjem engeniring
Ja sam igrao na molten wowu na frostwolfu, lvl 45 night elf druid. Bugove i shebani dungeon finder sam trpio dok mi jednog dana nije puko film. I tako ja zivcan isti dan kupim wow. Nakon 4 dana dosadi mi... Najgore potrosenih 100 kuna u mom zivotu...
Ja sam igrao na molten wowu na frostwolfu, lvl 45 night elf druid. Bugove i shebani dungeon finder sam trpio dok mi jednog dana nije puko film. I tako ja zivcan isti dan kupim wow. Nakon 4 dana dosadi mi... Najgore potrosenih 100 kuna u mom zivotu...
Koliko znam da Dungeon Finder radi normalno ?
Ako ti se neda levelat i to probaj na Warsongu, možda ti je PvP zabavniji.
prodajem wow acc na moltenu za sve informacije posaljite poruku
Koliko znam da Dungeon Finder radi normalno ?
Ako ti se neda levelat i to probaj na Warsongu, možda ti je PvP zabavniji.
U vrijeme kad sam ja igrao, on nije bio skriptiran. U dungeone se ulazilo samo u grupama.
Opet sam se navukao na WoW, kvaka je bila u tome da mi je horda dosadila i sve je bilo nekako monotono.
Sad igram za alijansu, 25 lvl night elf rogue i super mi je! Okupio sam ekipu, skupa se levelamo, idemo u dungeone.....
uh evo da se i ja javim, igro wow od vremena scape gaminga (wow crack), pa preko magic wow-a do moltena, trenutno na moltenu i mogu rec da se fakat trude u skriptiranju i uklanjanju bugova..
server je ok sto se tice tih tehnickih stvari,ali je katastrofa sto se ljudi tice.Tamo je ekipa banana i jos imas one vote iteme,tak da mozes dobit skoro sve i to ekipa uglavnom radi.Samo vote,nagirat se i gotova stvar.Moj savjet ako zelis bas iskusit kak spada wow onda idi na neki di ima 1000 ljudi i da nema vote itema.
server je ok sto se tice tih tehnickih stvari,ali je katastrofa sto se ljudi tice.Tamo je ekipa banana i jos imas one vote iteme,tak da mozes dobit skoro sve i to ekipa uglavnom radi.Samo vote,nagirat se i gotova stvar.Moj savjet ako zelis bas iskusit kak spada wow onda idi na neki di ima 1000 ljudi i da nema vote itema.
nije baš tako...ti možeš kupitit stvari sa vote pointima, no one nisu jače od onih koje možeš kupiti za honour ili embleme iz dungeona...i kaj je najgore te stvari sa vote nisu ni za pve ni za pvp... onak pola-pola
to je možda za one kojima ne ide u početku pa da se malo "pogurnu" i ne odustaju od igre molten im da tu opremu sa kojom možeš imati najviše oko 4.5 kgs