Meni je server dobar ali igrači su banana, od 4500 ljudi, 1/4 njih je afk po capital gradovima i malo tko će ti pomoči pri levelanju. Kada treba ubiti nekog elite moba malo tko te invita, svi te odbijaju samo da oni dobiju, a kada im ti to uzvratiš onda ko mala djeca plaču na /w i mole te da ih invitaš
Meni je server dobar ali igrači su banana, od 4500 ljudi, 1/4 njih je afk po capital gradovima i malo tko će ti pomoči pri levelanju. Kada treba ubiti nekog elite moba malo tko te invita, svi te odbijaju samo da oni dobiju, a kada im ti to uzvratiš onda ko mala djeca plaču na /w i mole te da ih invitaš
većina je istina....zato i postoji ovaj thread da se skupe ljudi i osnuju nekakav guild i organiziramo (nezz četvrtak navečer) raidove ili neki rdf
PS: "pomoć pri levelanju" ... čovječe serveri su x10 ili x20 , jedino ako ne igraš na lordaeronu
većina je istina....zato i postoji ovaj thread da se skupe ljudi i osnuju nekakav guild i organiziramo (nezz četvrtak navečer) raidove ili neki rdf
PS: "pomoć pri levelanju" ... čovječe serveri su x10 ili x20 , jedino ako ne igraš na lordaeronu
Krivo sam napisao, mislio sam na questove.
Znam kada sam igrao sa nekom slabijom klasom a trebao sam razbiti nekog elite moba u Outlandu, malo tko će te invitat u grupu da zajedno ubijete, često ga sami srede i prihvate invite tek kad ga ubiju. A kad sam bio s prot paladinom bez problema sredim sam elite moba, a čak sam i HOO uspio solo al je trajalo..
Gdje igrate, na kojem realmu ?
Planiram ponovno skinuti WoW, samo da neđem za Mac i onda možemo igrati.
Krivo sam napisao, mislio sam na questove.
Znam kada sam igrao sa nekom slabijom klasom a trebao sam razbiti nekog elite moba u Outlandu, malo tko će te invitat u grupu da zajedno ubijete, često ga sami srede i prihvate invite tek kad ga ubiju. A kad sam bio s prot paladinom bez problema sredim sam elite moba, a čak sam i HOO uspio solo al je trajalo..
Gdje igrate, na kojem realmu ?
Planiram ponovno skinuti WoW, samo da neđem za Mac i onda možemo igrati.
igram na ragnarosu (wotlk, x20)
Koji je najbolji i najstabilniji molten realm za europu? pitam jer bi poceo igrat wow samo neznam na kojem realmu?
Koji je najbolji i najstabilniji molten realm za europu? pitam jer bi poceo igrat wow samo neznam na kojem realmu?
Ako bi igrao Cataclysm, preporučio bih Neltharion (x10 rateovi)
Igra netko na Lordaeronu (x1)?
Kakvi su realmi na Cataclysmu? Jel igrivo?
Koji je XP rate?
Koji je XP rate?
instant 85, x20, x10, x3
nisam baš igrao na cati...ima dosta ljudi na x3 Frostwolfu koji znaju igrat, samo trebaš doći u pravi guild i uvijek će biti raidova
Koji je XP rate?
instant 85, x20, x10, x3
nisam baš igrao na cati...ima dosta ljudi na x3 Frostwolfu koji znaju igrat, samo trebaš doći u pravi guild i uvijek će biti raidova
Pa kolko to realma ima na cati? Mislil sam da su samo 2...
instant 85, x20, x10, x3
Pa kolko to realma ima na cati? Mislil sam da su samo 2...
Ima 4 realma kao što je kolega nabrojao po rateovima.
WotLK ima samo 2 realma ako se ne varam.
3 realma -Lordaeron x1, Deathwing x12 mislim i još jedan x20 (Ragnaros ako se ne varam)
ja igram na moltenu trenutno na deathwing serveru. Polako zivcanim jer server puca i hebe svako malo nesto. Igram od 2009 godine sa nickom coccolino
Jel mi može neko molim vas objasniti kako patchati s 4.0 na 4.0.6a za Molten Cataclysm?
Imam sve instalacije, mogu staviti na 4.0 bez problema, ali se problem javi kod patchanja... više nema onog blizzard patchera nego ide s nekakvim MPQ fajlovima koje nisam shvatio.
Trenutno skidam WoW od 28GB 4.0.6 pa mi se više isplati patchati samo nego ovog skinuti :S
Jel se može igrati s 4.0.6 ili baš treba 4.0.6a?
I jesu li fixali onaj quest kod worgena kada izlaziš iz one njihove start zone?
Hvala svima koji odgovore!
Jel mi može neko molim vas objasniti kako patchati s 4.0 na 4.0.6a za Molten Cataclysm?
Imam sve instalacije, mogu staviti na 4.0 bez problema, ali se problem javi kod patchanja... više nema onog blizzard patchera nego ide s nekakvim MPQ fajlovima koje nisam shvatio.
Trenutno skidam WoW od 28GB 4.0.6 pa mi se više isplati patchati samo nego ovog skinuti :S
Nemoj skidat njihov torrent, on je na 4.3.0 ako se ne varam i zato toliko puno iznosi, a tebi treba samo 4.0.6a. Prakički pola igre i ne koristiš...
Skini 4.0.6a torrent s WoW Freakz, ima oko 15 GB i to je to.
http://wow.freakz.ro/wow/wow406a_freakz.torrent
Nemoj skidat njihov torrent, on je na 4.3.0 ako se ne varam i zato toliko puno iznosi, a tebi treba samo 4.0.6a. Prakički pola igre i ne koristiš...
Skini 4.0.6a torrent s WoW Freakz, ima oko 15 GB i to je to.
http://wow.freakz.ro/wow/wow406a_freakz.torrent
Ovaj torrent koji si mi dao radi na Moltenu?
4.0.6a je?
4.0.6a je?
Da, radi na moltenu i bilo kojem drugom serveru koji ima 4.0.6a launcher.
4.0.6a je?
Da, radi na moltenu i bilo kojem drugom serveru koji ima 4.0.6a launcher.
Okej, i puno hvala! :)
Samo me zanima još jel moguće igrati worgen rasu tj. jel moguće izači iz njihove start lokacije preko one misije ili je još zbugana?
Okej, i puno hvala! :)
Samo me zanima još jel moguće igrati worgen rasu tj. jel moguće izači iz njihove start lokacije preko one misije ili je još zbugana?
Nisam siguran, mislim da su napravili teleport za Stormwind kada središ tu misiju, ali nemoj me uzet za riječ.
Dosta davno sam igrao Worgena, ali sam odustao i prešao na hordu.
Jel mi može neko objasniti kako ući u dungeon ili battleground s grupom?
Preko findera ništa...
Preko findera ništa...
Pretpostavljam da si već lvl 15-16+..
Probaj skupiti još 4 ljudi u party, onda stusneš "i" i queveaš party za dungeon/e
Preko findera ništa...
Pretpostavljam da si već lvl 15-16+..
Probaj skupiti još 4 ljudi u party, onda stusneš "i" i queveaš party za dungeon/e
Na WotLK-u je radilo ako si i samo ulazio..
Sad baš moraš skupiti ljude i onda ući?
Na WotLK-u je radilo ako si i samo ulazio..
Sad baš moraš skupiti ljude i onda ući?
Kad si malen lvl moraš tražiti ljude po chatu inaće ti je queve jako dug.
A na 80+ lvl ide queve mnogo brže.
ako nekog zanima imam acc na moltenu wotlk mage i warlock full
Imam jedno pitanje. Naime igrao sam neko vrijeme wow na moltenu na lich kingu i onda prestao. Prije neki dan ponovo sam ušao u wow lich king i nakon logina on mi ga je počeo updateati. Pisalo je nekako ovako 3.3.x to 4.0.0. što je valjda cataclysam. E sad ja neću catu već hoću igrati wow lich king. Jel se kože lich king odnosno verzija 3.3.5 još igrati ili samo cata?
Imam jedno pitanje. Naime igrao sam neko vrijeme wow na moltenu na lich kingu i onda prestao. Prije neki dan ponovo sam ušao u wow lich king i nakon logina on mi ga je počeo updateati. Pisalo je nekako ovako 3.3.x to 4.0.0. što je valjda cataclysam. E sad ja neću catu već hoću igrati wow lich king. Jel se kože lich king odnosno verzija 3.3.5 još igrati ili samo cata?
moras upisati username, ne email adresu
ako ovo gore nije onda provjeri u realmlistu da li je namjesten server za molten
moras upisati username, ne email adresu
ako ovo gore nije onda provjeri u realmlistu da li je namjesten server za molten
Da, treba username a ne email. Imam još jedno pitanje. Mogu li skinuti negdje sa neta patch da patchujem 3.3.5 wotlk na catu, odnosno da mogu igrati na moltenu.
Imam pitanje jedno. Skinio sam verziju 4.3.4 i samo mogu igrat PVP server Warsong. I moje pitanje je zasto mogu igrati samo taj server?
Imam pitanje jedno. Skinio sam verziju 4.3.4 i samo mogu igrat PVP server Warsong. I moje pitanje je zasto mogu igrati samo taj server?
Ne znam kako teče prelazak Moltena na taj patch ali vjerojatno je onda samo Warsong na 4.3.4