COD4 BUG Liga

poruka: 432
|
čitano: 50.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: COD4 BUG Liga
nicash kaže...

Evo ekipa, nadam se da nije "prekasno" za prijavu.

xfire : tavicnoob

in game nick : tavich, botsik

sati : 1100h

skill : med (usudio bi se stavit med +)

oruzje : r700 ( <3 )

quitao sam bio prije nekih 7 mjeseci zbog škole, da malo radim na ocjenama (jer su upisi)

ali sada se vraćam jos jači HHHUURRR :D

uskoro dobivam i laptop, pa mogu početi ponovno ownat ;)

isto tako radim i skinove, tako da ako neko oće, sredim vam, mozda ako je neko i vise ukljucen u to, imam vam dosta skinova na gamebanani (preko 2500 downloada) radio sam sa koeneom007, covjek je skinnerska legenda :D

Prvo, ovdje se neprijavljuje ima tema za to

Drugo, ovo za skinove mi se svida pa mi se javi na pp ako hoces napraviti

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
nicash kaže...

--

Prvo, ovdje se neprijavljuje ima tema za to

Drugo, ovo za skinove mi se svida pa mi se javi na pp ako hoces napraviti

Okej, budem potrazio, skinove cu radit cim pocnu praznici, cujemo se jos na iksfajru?

&amp;quot;Aj du houp dedi aj bi ej hi bi&amp;quot; - Jadranka Kosor
15 godina
A sta je sa onim skinovima kaj sam ti ja poslao...
2.936 Posts! And counting...
14 godina
8ax kaže...
A sta je sa onim skinovima kaj sam ti ja poslao...

imam ih i dalje ali cu usporediti pa koji je bolji te cu staviti

15 godina
Ma njegove ce bit bolje garant jer sam moje na blef radio tj. nisam ih ingame probao jer mi iz nekog razloga ne rade.
2.936 Posts! And counting...
14 godina
COD4 BUG Liga

Hater sam skinova, pa se moram nadovezat na ovo. Čemu vam služe ti skinovi ? I ne kužim zašto angažirate likove za skinove i to ako je server prazan, nema nikakve lige ni turnira. Šteta, dobro smo počeli ali moraju se tu naći likovi koji će reći:"Ajmo napravit turnir" i onda ga ni ne započnu. {#}.

O tempora, o mores !

5 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Hater sam skinova, pa se moram nadovezat na ovo. Čemu vam služe ti skinovi ? I ne kužim zašto angažirate likove za skinove i to ako je server prazan, nema nikakve lige ni turnira. Šteta, dobro smo počeli ali moraju se tu naći likovi koji će reći:"Ajmo napravit turnir" i onda ga ni ne započnu. {#}.

skinovi su coooool

{#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Keops kaže...

cekamo da skola zavrsi....mnogi se trebaju upisati/poloziti maturu

16 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

Meni je oke imati malo skinova, npr. za r700 i deagle, sa malo detalja nista previse, ne volim pretjerivanje, a i ima tolko uzasnih servera sa *sranim skinovima i gade mi se. {#}

Fuj! Enivejs, evo vam nesto prastaro to mi je onako uspjelo, iz prve. :D

&amp;quot;Aj du houp dedi aj bi ej hi bi&amp;quot; - Jadranka Kosor

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

skinovi su u redu al samo za movie(al samo nebo i jos 1 weapon ne previse) i da nije saren ni nista ovak je samo glupo i nema smisla a i zabranjen je na cb-u i kika vas promodlive211 zbog toga(zbog preimonavnih foldera u mainu) tak da je glupo i nema smisla jos pogotovo ako koristite skinove za smoke ili za covjeka da ljepo vidite kroz smoke ili lakse vidite lika

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
COD4 BUG Liga

Ajde pokrenite ligu, to je jedino što me može natjerati da igram ponovno COD. Dosadili su mi cheateri pa sam ga izbrisao.

O tempora, o mores !

1 0 hvala 0
14 godina
Keops kaže...

Ajde pokrenite ligu, to je jedino što me može natjerati da igram ponovno COD. Dosadili su mi cheateri pa sam ga izbrisao.

Evo da zavrsi ovaj tjedan i onda idem da se cujem sa jednim iz gamersjecta da ovaj put to sve funkcionira ljepo super

13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Keops kaže...

Evo da zavrsi ovaj tjedan i onda idem da se cujem sa jednim iz gamersjecta da ovaj put to sve funkcionira ljepo super

Ja cekam da to pocne i onda igram :)

Špionjak Filip
14 godina
Big_Spija kaže...
FiCoO kaže...
Keops kaže...

Ja cekam da to pocne i onda igram :)

U cilju mi je prvo kao sto smo onda vec poceli turnir da se odigra jer je sve vec pripremljeno...eh jos da napomenem, ovi iz hostinga su mi digli zivac tako da sam odustao od njih, uzimam od steel serversa i tocka..naravno sve donacije prihvacam i uvijek cu ih prihvacati tako da javite se na pp 

15 godina
GPL je poceo, prvi turnir je gotov, slijedi drugi ubrzo. Nakon toga krece liga. Tamo ima vec 30 prijavljenih timova i jos se moze regat.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

jel primate jos prijave?

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 17:42 (xKaiseRx).

0 0 hvala 0
14 godina
xKaiseRx kaže...

jel primate jos prijave?

da

13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
xKaiseRx kaže...

jel primate jos prijave?

da

Prijavljujem se CARLI {#}
|BUG|GhosT

Špionjak Filip
14 godina
Big_Spija kaže...
FiCoO kaže...
xKaiseRx kaže...

jel primate jos prijave?

da

Prijavljujem se CARLI {#}
|BUG|GhosT

uhh ma ne ta prijava {#}

13 godina
neaktivan
sardax kaže...
GPL je poceo, prvi turnir je gotov, slijedi drugi ubrzo. Nakon toga krece liga. Tamo ima vec 30 prijavljenih timova i jos se moze regat.

za gpl treba jako dobar tim a od ovih 60 i nesto igraca moze se nac par dobrih al ne i dalje dovoljno dobrih za GPL ipak su tamo imex gject o3s sks itd a za to trebas osim dobrih igraca i dobru taktiku jer su to jedni od boljih hrvatskih timova....na prvom kupu na gpl je banan onaj lik NADE haxo je hahahaha a bbox diskvalificiran sa kupa koji idiot

Potpis
15 godina
Nek igraju replik, rebelsy...
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nek igraju replik, rebelsy...

pa ko jos to je 5v5 ne 2v2 xDD onaj warp ja mislim da je dobar i fake al gle kak cete sa pcw-a prec na kup sa boljim hrv timovima xD mi smo igrali tamo prvo kolo smo prosli za drugi match nam niko nije javio i dobili noshow -.-

Potpis
14 godina

Ne zamarajte se gamersjectom i GPL-om to su čiste gluposti...

15 godina
Moze malo pojasnjenje kako su to ciste gluposti? To je jedina cod zajednica u HR i timovi koji nesto znace i timovi koji zele naucit igrat i znacit nesto na HR sceni sudjeluju u gamersject online i offline natjecanjima. U regiji nema jace/bolje organizacije.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Sta moram napravit da bi igrao na tom natjecanju ili tu bug ligu?
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Sale_ds kaže...
Sta moram napravit da bi igrao na tom natjecanju ili tu bug ligu?

prijavit se

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 8:49 (cuspajz).
13 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

znam da je nevezano uz temu al ja i DjDomi iliti ga Fermi smo dugo vremena igrali MW2 na originalu i prikupljali materijala te sam nakupio 400gb materijala sa mw2 pa sam napravio evo vec 2. video pa pogledajte mislim da ce vam se svidjet i da cete umrijet od smijeha jer to nije obicna montaza 

Ontopic: normalno da GPL nisu gluposti jer su tamo svi timovi koji nesto znace na hrvatskoj sceni osim par njih: enVees, Riders of Avalon i par njih...bitno je i jer ako zelis postat netko i nesto neces igrat protiv no name timova na cb-u gdje ih je pola haxora nego ovako negdje

Potpis
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
kocka123 kaže...

znam da je nevezano uz temu al ja i DjDomi iliti ga Fermi smo dugo vremena igrali MW2 na originalu i prikupljali materijala te sam nakupio 400gb materijala sa mw2 pa sam napravio evo vec 2. video pa pogledajte mislim da ce vam se svidjet i da cete umrijet od smijeha jer to nije obicna montaza 

Ontopic: normalno da GPL nisu gluposti jer su tamo svi timovi koji nesto znace na hrvatskoj sceni osim par njih: enVees, Riders of Avalon i par njih...bitno je i jer ako zelis postat netko i nesto neces igrat protiv no name timova na cb-u gdje ih je pola haxora nego ovako negdje

Ajme crko sam na ovo ahahahaha, svaka cast decki {#}

BROSTEP, BLUD!
14 godina
COD4 BUG Liga

Dakle sluzbeno je zapocela priprema za turnir! Odustajem od ovog hostinga zbog neprofesionalne i neadekvatne pomoci. Molim da mi se jave svi donatori u pp kako bih mogao odmah naruciti servere od steel serversa jer nema veze ako su malo skuplji bar znam da valjaju...znaci svi koji zele/mogu donirati neka doniraju, nemoraju to biti velike svote ali nek vas se skupi 5 po 20kn to je vec 100kn i imamo za 2 servera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sardax kaže...
Moze malo pojasnjenje kako su to ciste gluposti? To je jedina cod zajednica u HR i timovi koji nesto znace i timovi koji zele naucit igrat i znacit nesto na HR sceni sudjeluju u gamersject online i offline natjecanjima. U regiji nema jace/bolje organizacije.

naravno da može pojašanjenje,gamersject je bio ok prije sve to stoji ali nekim odlukama Grabe ( i čuvenim skanalom oko njegovog Opela) srozao se ugled gamersjecta kao ozbiljne gamerske udruge.Zašto? Raspustili su skoro sve timove (cod2/cod4),sponzori ih baš izgleda ne vole čim žicaju donacije, čuo sam da idićeg lana možda neće ni biti jer se nema para. itd. itd. Znači kako vani neke organizacije igrača,bitno manje, bolje funkcioniraju od našeg gamersjecta koji očito životari na staroj slavi(ili na tome što su na lan dovukli poznatu ekpu iz svijeta pa haj ko fol mogu nešta napravit). Isprike za OT ali očito sardaxa zanima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice