Proglašavam war između TIMA A i B nevažećim!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nije uredu od bakera ili brakera kako god tip je uletio umjesto carlija a nije u timu i kad se carli vratio tip tjera druge da izadu a on nece jer je bio prvi, pa kaj ce on izac??
Znači on nije prijavljen??
rekao sam carliju nekoliko sati prijec wara jel može bakar igrat, ovaj je reko da može i nije ga stavio...
hvala
pa nije uredu od bakera ili brakera kako god tip je uletio umjesto carlija a nije u timu i kad se carli vratio tip tjera druge da izadu a on nece jer je bio prvi, pa kaj ce on izac??
Znači on nije prijavljen??
rekao sam carliju nekoliko sati prijec wara jel može bakar igrat, ovaj je reko da može i nije ga stavio...
da al zas kad se carli vratio nije htio izac on je bio samo zamjena,a uopce di je on na forumu da se sam obrati nama a ne preko nekoga
nismo ti pokazali koje mi inače koristimo, morali smo ti komandirat u međuvremenu :D
kužiš, ako ti znaš taktike, koje su ok, a mi koristimo naše-doći će do konflikta.
A vi ste te taktike uvjezbavali(svi) danas ili?

Pa o čemo onda govorimo ako nije niti iz Bug klana onda niti ne može igrat. Evo SS od završetka igre. http://www.xfire.com/profile/incover101/screenshots/?view#113779415
e najbolje bi bilo da demoe uploada samo onaj za kojeg netko ima OPRAVDANU sumnju da haxa
nismo ti pokazali koje mi inače koristimo, morali smo ti komandirat u međuvremenu :D
kužiš, ako ti znaš taktike, koje su ok, a mi koristimo naše-doći će do konflikta.
A vi ste te taktike uvjezbavali(svi) danas ili?
nedavno, nas 3 je bilo online, mogli smo vama takodjer al nije bilo nikog online :(
A ti si? o.O
ljudi neda mi se citat iza nego mi recite koji su danas bili warowi da mogu postat na facebook stranicu
znaci ko je protiv koga igro i koliko je zavrsilo
unaprijed hvala
e najbolje bi bilo da demoe uploada samo onaj za kojeg netko ima OPRAVDANU sumnju da haxa
Ne demo mora ić kod admina (makar ne znam čemu taj demo služi) ali valjda je važan.
I lako sad za hack mi hoćemo ponavljanje wara uz drugog admina i druga pravila.
A i B tim:
ljudi neda mi se citat iza nego mi recite koji su danas bili warowi da mogu postat na facebook stranicu
unaprijed hvala
Tim b pobjedio
strike: 8-12
crash:16-4
alo kako vi ne kuzite da je bakar najavljena zamjena 4 dana prije matcha pitao sam carlija reko je ok da naravno da moze i onda je on doso jer nekog nije bilo i tad se taj bot vratio i onda niko nije htio leavat NISMO MI KRIVI STA ON NIJE PRIJAVIO NJEGA KAO ZAMJENU KAKO TO NE KUZIS DIJETE DRAGO OD 11 GODINA
nedavno, nas 3 je bilo online, mogli smo vama takodjer al nije bilo nikog online :(
Pa ja sam danas od 18h konstantno bio na xf-u...
alo kako vi ne kuzite da je bakar najavljena zamjena 4 dana prije matcha pitao sam carlija reko je ok da naravno da moze i onda je on doso jer nekog nije bilo i tad se taj bot vratio i onda niko nije htio leavat NISMO MI KRIVI STA ON NIJE PRIJAVIO NJEGA KAO ZAMJENU KAKO TO NE KUZIS DIJETE DRAGO OD 11 GODINA
Pa nitko do sad nije napisao da je taj bakar najavljen kao zamjenu.
Pa ja sam danas od 18h konstantno bio na xf-u...
nismo danas :D
unaprijed hvala
Tim b pobjedio
strike: 8-12
crash:16-4
hvala
Aha,a jbg ja radnim danima neidem bas cesto na komp...
Al uglavnom dobro je bilo.
Samo trebamo nabavit mic-ove i bit ce odlicno
Aha,a jbg ja radnim danima neidem bas cesto na komp...
Al uglavnom dobro je bilo.
Samo trebamo nabavit mic-ove i bit ce odlicno
imam mic, al je pokvaren.
edit: trebam nac jamstveni, negdje ga zagubio, ak ne nadjem, morat cu kupit nove :(
neznam kako netko ko nije organizirao ovo moze proglasiti war nevazecim ali slazem se snjim
war ce se ponoviti a liga ce se pokrenuti opet kada budu svi serveri online da nebi bilo opet da nesto nece, neradi i sl...znaci lp do iduce subote ako sve bude radilo i bude ok
znaci, sve sto je danas odigrano je nevazece i kao takvo se neracuna ni u kakvu tablicu niti ista
molim vas da vise ne pljujete po organizaciji jer i ja sam covjek i mogu pogrjesiti...probat cu da danas rjesim cfg od servera obadva...evo sad mi samo recite ima li neka mapa koju nitko nevoli da izbacim iz rotacije
neznam kako netko ko nije organizirao ovo moze proglasiti war nevazecim ali slazem se snjim
war ce se ponoviti a liga ce se pokrenuti opet kada budu svi serveri online da nebi bilo opet da nesto nece, neradi i sl...znaci lp do iduce subote ako sve bude radilo i bude ok
znaci, sve sto je danas odigrano je nevazece i kao takvo se neracuna ni u kakvu tablicu niti ista
molim vas da vise ne pljujete po organizaciji jer i ja sam covjek i mogu pogrjesiti...probat cu da danas rjesim cfg od servera obadva...evo sad mi samo recite ima li neka mapa koju nitko nevoli da izbacim iz rotacije
danas war od CvD će se važit jer je nedavno krenuo bez problema.
kako ti nekuzis..ja sam usao i kad si mi reko da ce on biti zamjena? prije 4 dana..haha, nemoj me vuc za jezik....a drugo ja sam usao i onda je on trebao izaci i gotova prica
sad moram sve ove rezultate brisat sa facebook stranice:)
ma nije to neki problem al mi recite kad zavrsi bilo koji war posaljite mi pp koliko je zavrsilo i koji su timovi igrali.
tak da mogu stavljat na face stranicu
A sta je sa drugim (TDM) BUG serverom, moze IP?
ak će se ponavljat imamo vremena za trening:
napišite "team B" u post i kad sve možete igrat(trenirat).
heello i ja ćemo vam pokazat taktike(barem on , meni mic ne radi).
Ja ne želim da se mjenjaju timovi. Jer baš smo super ekipa.
Mislim da je najbolje ovako:
1.Ako netko nemoze doc,da cijeli war igra zamjenski igrac.
2.Da taj jedan tim bude bez jednog igraca neko vrijeme dok nedode taj koji kasni.
I da se mora najavit kako ce biti(1. ili 2. primjer) i tko ce kasniti, ovdje u temi.
8 | Slazem se |
---|---|
0 | Neslazem se |
8 | Volim burek |
Mogli bi uvrstit nas koji se nismo na vrijeme prijavili , tj. napravit nove teamove u novoj temi (npr. COD4 BUG Liga [2]) jer ova nije baš uspjela.. i smanjiti broj igrača po teamu..
Ja ne želim da se mjenjaju timovi. Jer baš smo super ekipa.
slažem se