COD4 BUG Liga

poruka: 432
|
čitano: 52.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

Proglašavam war između TIMA A i B nevažećim!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 21:48 (xxCROsainTxx).

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: COD4 BUG Liga
nick54312 kaže...
Mamaza kaže...

pa nije uredu od bakera ili brakera kako god tip je uletio umjesto carlija a nije u timu i kad se carli vratio tip tjera druge da izadu a on nece jer je bio prvi, pa kaj ce on izac??

Znači on nije prijavljen??

rekao sam carliju nekoliko sati prijec wara jel može bakar igrat, ovaj je reko da može i nije ga stavio...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
xxCROsainTxx kaže...

hvala

Im sorry, I cant be perfect
14 godina
protjeran
djdomi kaže...
nick54312 kaže...
Mamaza kaže...

pa nije uredu od bakera ili brakera kako god tip je uletio umjesto carlija a nije u timu i kad se carli vratio tip tjera druge da izadu a on nece jer je bio prvi, pa kaj ce on izac??

Znači on nije prijavljen??

rekao sam carliju nekoliko sati prijec wara jel može bakar igrat, ovaj je reko da može i nije ga stavio...

da al zas kad se carli vratio nije htio izac on je bio samo zamjena,a uopce di je on na forumu da se sam obrati nama a ne preko nekoga

i love cod4
16 godina
djdomi kaže...

nismo ti pokazali koje mi inače koristimo, morali smo ti komandirat u međuvremenu :D

kužiš, ako ti znaš taktike, koje su ok, a mi koristimo naše-doći će do konflikta.

A vi ste te taktike uvjezbavali(svi) danas ili?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
@nick54321 Ja sam masteradmin, ali ne volim banat ljude.
2.588 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

Pa o čemo onda govorimo ako nije niti iz Bug klana onda niti ne može igrat. Evo SS od završetka igre. http://www.xfire.com/profile/incover101/screenshots/?view#113779415

Kruger
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

e najbolje bi bilo da demoe uploada samo onaj za kojeg netko ima OPRAVDANU sumnju da haxa

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
djdomi kaže...

nismo ti pokazali koje mi inače koristimo, morali smo ti komandirat u međuvremenu :D

kužiš, ako ti znaš taktike, koje su ok, a mi koristimo naše-doći će do konflikta.

A vi ste te taktike uvjezbavali(svi) danas ili?

nedavno, nas 3 je bilo online, mogli smo vama takodjer al nije bilo nikog online :(

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
xxCROsainTxx kaže...

A ti si? o.O

14 godina
COD4 BUG Liga

ljudi neda mi se citat iza nego mi recite koji su danas bili warowi da mogu postat na facebook stranicu

znaci ko je protiv koga igro i koliko je zavrsilo

unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kocka123 kaže...

e najbolje bi bilo da demoe uploada samo onaj za kojeg netko ima OPRAVDANU sumnju da haxa

Ne demo mora ić kod admina (makar ne znam čemu taj demo služi) ali valjda je važan.

I lako sad za hack mi hoćemo ponavljanje wara uz drugog admina i druga pravila.

A i B tim:

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 21:41 (nick54312).
17 godina
neaktivan
marino708 kaže...

ljudi neda mi se citat iza nego mi recite koji su danas bili warowi da mogu postat na facebook stranicu

unaprijed hvala

Tim b pobjedio

strike: 8-12

crash:16-4

14 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

alo kako vi ne kuzite da je bakar najavljena zamjena 4 dana prije matcha pitao sam carlija reko je ok da naravno da moze i onda je on doso jer nekog nije bilo i tad se taj bot vratio i onda niko nije htio leavat NISMO MI KRIVI STA ON NIJE PRIJAVIO NJEGA KAO ZAMJENU KAKO TO NE KUZIS DIJETE DRAGO OD 11 GODINA

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

nedavno, nas 3 je bilo online, mogli smo vama takodjer al nije bilo nikog online :(

Pa ja sam danas od 18h konstantno bio na xf-u...

14 godina
neaktivan
kocka123 kaže...

alo kako vi ne kuzite da je bakar najavljena zamjena 4 dana prije matcha pitao sam carlija reko je ok da naravno da moze i onda je on doso jer nekog nije bilo i tad se taj bot vratio i onda niko nije htio leavat NISMO MI KRIVI STA ON NIJE PRIJAVIO NJEGA KAO ZAMJENU KAKO TO NE KUZIS DIJETE DRAGO OD 11 GODINA

Pa nitko do sad nije napisao da je taj bakar najavljen kao zamjenu.

Kruger
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
djdomi kaže...

Pa ja sam danas od 18h konstantno bio na xf-u...

nismo danas :D

14 godina
djdomi kaže...
marino708 kaže...

unaprijed hvala

Tim b pobjedio

strike: 8-12

crash:16-4

hvala

16 godina
djdomi kaže...

Aha,a jbg ja radnim danima neidem bas cesto na komp...

Al uglavnom dobro je bilo.

Samo trebamo nabavit mic-ove i bit ce odlicno{#}

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
djdomi kaže...

Aha,a jbg ja radnim danima neidem bas cesto na komp...

Al uglavnom dobro je bilo.

Samo trebamo nabavit mic-ove i bit ce odlicno{#}

imam mic, al je pokvaren.

edit: trebam nac jamstveni, negdje ga zagubio, ak ne nadjem, morat cu kupit nove :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 21:48 (djdomi).
15 godina
COD4 BUG Liga

neznam kako netko ko nije organizirao ovo moze proglasiti war nevazecim ali slazem se snjim

war ce se ponoviti a liga ce se pokrenuti opet kada budu svi serveri online da nebi bilo opet da nesto nece, neradi i sl...znaci lp do iduce subote ako sve bude radilo i bude ok

znaci, sve sto je danas odigrano je nevazece i kao takvo se neracuna ni u kakvu tablicu niti ista

molim vas da vise ne pljujete po organizaciji jer i ja sam covjek i mogu pogrjesiti...probat cu da danas rjesim cfg od servera obadva...evo sad mi samo recite ima li neka mapa koju nitko nevoli da izbacim iz rotacije 

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

neznam kako netko ko nije organizirao ovo moze proglasiti war nevazecim ali slazem se snjim

war ce se ponoviti a liga ce se pokrenuti opet kada budu svi serveri online da nebi bilo opet da nesto nece, neradi i sl...znaci lp do iduce subote ako sve bude radilo i bude ok

znaci, sve sto je danas odigrano je nevazece i kao takvo se neracuna ni u kakvu tablicu niti ista

molim vas da vise ne pljujete po organizaciji jer i ja sam covjek i mogu pogrjesiti...probat cu da danas rjesim cfg od servera obadva...evo sad mi samo recite ima li neka mapa koju nitko nevoli da izbacim iz rotacije 

danas war od CvD će se važit jer je nedavno krenuo bez problema.

15 godina
kocka123 kaže...

kako ti nekuzis..ja sam usao i kad si mi reko da ce on biti zamjena? prije 4 dana..haha, nemoj me vuc za jezik....a drugo ja sam usao i onda je on trebao izaci i gotova prica

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
14 godina
FiCoO kaže...

sad moram sve ove rezultate brisat sa facebook stranice:)

ma nije to neki problem al mi recite kad zavrsi bilo koji war posaljite mi pp koliko je zavrsilo i koji su timovi igrali.

tak da mogu stavljat na face stranicu

16 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

A sta je sa drugim (TDM) BUG serverom, moze IP?

a.k.a. T R 1 P L E X
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

ak će se ponavljat imamo vremena za trening:

napišite "team B" u post i kad sve možete igrat(trenirat).

heello i ja ćemo vam pokazat taktike(barem on , meni mic ne radi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

Ja ne želim da se mjenjaju timovi. Jer baš smo super ekipa.

Kruger
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je najbolje ovako:

1.Ako netko nemoze doc,da cijeli war igra zamjenski igrac.

2.Da taj jedan tim bude bez jednog igraca neko vrijeme dok nedode taj koji kasni.

I da se mora najavit kako ce biti(1. ili 2. primjer) i tko ce kasniti, ovdje u temi.

8 Slazem se
0 Neslazem se
8 Volim burek
16 godina
neaktivan
COD4 BUG Liga

Mogli bi uvrstit nas koji se nismo na vrijeme prijavili {#}, tj. napravit nove teamove u novoj temi (npr. COD4 BUG Liga [2]) jer ova nije baš uspjela.. i smanjiti broj igrača po teamu..

a.k.a. T R 1 P L E X
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ja ne želim da se mjenjaju timovi. Jer baš smo super ekipa.

slažem se

Im sorry, I cant be perfect
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice