![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ako neko moze u kratkim crtama objasniti kako se igra taj liga/turnir i imam li ja tu sta traziti posto sam cod poceo igrati prije jedno 10ak dana..
Ako neko moze u kratkim crtama objasniti kako se igra taj liga/turnir i imam li ja tu sta traziti posto sam cod poceo igrati prije jedno 10ak dana..
Čini se da neće još doskora nikakve lige biti :-D
Skupi još malo skilla i ako imaš iskustva u FPS-ovima od prije, mogao bi igrati.. Znači trebali smo igrat turnir (tim protiv tima) i onda koji tim bude bolji on ide dalje i tako do finala :), a liga je slična turniru, samo što se skupljaju bodovi po pobjedi..
Turnir se pocinje organizirati ovaj tjedan samo napominjem da su serveri offline jer nismo ih platili odnosno prelazimo na drugi hosting pa bih molio sve koji mogu bar po 20-30kn da doniraju za server, inace necemo biti u mogucnosti organizirati nista
Nevjerujem da ce ti itko dati,zato sto su ona 2 servera cijelo vrijeme bila prazna.
Nevjerujem da ce ti itko dati,zato sto su ona 2 servera cijelo vrijeme bila prazna.
hebiga skola ali sad se polako ekipa vraca
nisu bila prazna. Ja sam bio tamo skoro cijelo vrijeme.
nisu bila prazna. Ja sam bio tamo skoro cijelo vrijeme.
evo ovaj decko je jedan primjer ko je stalno bio na serveru uvijek sam ga vidao tamo
evo ovaj decko je jedan primjer ko je stalno bio na serveru uvijek sam ga vidao tamo
Jedan od 2-3
ja mogu gotovo svaki dan biti na serveru al mislim da je to trosenje vremena jer 1v1 ili 2v2 je katastrofa
ja mogu gotovo svaki dan biti na serveru al mislim da je to trosenje vremena jer 1v1 ili 2v2 je katastrofa
Tako je i kod mene.
Prije sam dolazio na server da pocnu ljudi dolazit(kad vide da netko igra udu),ali dosadilo mi je cekat sat vremena da igramo 3vs3.
Tako je i kod mene.
Prije sam dolazio na server da pocnu ljudi dolazit(kad vide da netko igra udu),ali dosadilo mi je cekat sat vremena da igramo 3vs3.
tak i ja ali ostanem na serveru ako je prazan onda jumpam dok netko nedodje pa ona dodje moj frend pa njegov i vise puta smo igrali 5vs5
al vise sam jumpo
jos ako netko nedolazi 20 min pozovem nekoga ako je online :)