DFCLU62UZK
50kn popust iznad 500kn
vrijedi do 31.12.22
DFCLU62UZK
50kn popust iznad 500kn
vrijedi do 31.12.22
Ima li nekih novih kodova ovih dana?
Zna netko mozda rade li Mall poslovnice sutra na Dan antifašističke borbe?
Telefon za informacije im je useless.
Zna netko mozda rade li Mall poslovnice sutra na Dan antifašističke borbe?
Telefon za informacije im je useless.
Koliko znam, postoji samo jedna poslovnica - u King Crossu. A King Cross radi sutra 9-20h.
Sporiji shop po pitanju otpreme nisam vidio.
Kupio Iphone 15 PM 20.9.2023 .... još uvijek čekma isporuku. U trenutku kupovine, predviđeni rok isporuke bio je 22.9.2023 ... užaš iskustvo.
Naručio sam SSD pouzećem u četvrtak. Odabrao prioritetnu dostavu (koštala je 1€) da mi stigne u pon ujutro.
Dobio sam email u petak da "nisu stigli predati artikl dostavi". I dalje mi stoji dostava 23.10. a nemam nikakav novi info.
Kako stupiti u kontakt s njima? Zovem, automat me izbacuje "poslali smo vam SMS, hvala".
Nemaju očito napisanu email adresu.
Nemaju web chat.
Samo i dalje stoji 23.10. a ne vjerujem da će danas stići jer na webu stoji "Narudžba se priprema" još od četvrtka.
Kakva je ovo glupost od web shopa?
Hoću nešto naručiti na web shopu, unesem podatke, ali mogu samo podići u trgovini na j. Jankomiru??
Ne mogu nikako preporučiti ovo je smiješno
Hoću nešto naručiti na web shopu, unesem podatke, ali mogu samo podići u trgovini na j. Jankomiru??
naručio u srijedu navečer 1 proizvod za 10€, jutros stiglo u BoxNow paketomat, besplatno
Koji artikl hoces naruciti?
Evo meni za Makita busilicu prolazi normalno, a i prije sam narucivao od njih na svoju adresu.
naručio u srijedu navečer 1 proizvod za 10€, jutros stiglo u BoxNow paketomat, besplatno
Koji artikl hoces naruciti?
Evo meni za Makita busilicu prolazi normalno, a i prije sam narucivao od njih na svoju adresu.
Majka je našla nekakav set nekakvi lonci ne znam
Pisalo dostupno, ali samo u trgovini preuzimanje
A na web shopu je
Ne razumijem
Koja je poanta web shopa onda?
Upravo to, na taj način je besplatna dostava. Dostava za dva do tri dana.
Pa nije bilo nikakve opcije dostave, isključivo fizički da pokupim u trgovini