Futura it - iskustva

poruka: 1.201
|
čitano: 595.221
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Futura it - iskustva
FanBoy kaže...

Daje li Futura popust na kupovinu nove komponente koja je u sadašnjem računalu riknula, a nije pod garancijom? Npr. rikne napajanje kojem je garancija istekla, hoću li dobiti popust pri kupovini novog?

Kupi si kod njih staro napajanje/dio? Ako jesi, ništa te ne košta pitati njih :) Iako po meni malo glupo, al eto nisi jedini koji ima čudne zahtjeve :D

VedroVis kaže...

Konkuretne cijene, narucio komp prije 3 godine, posto sam na otoku trebalo mu je tjedan dana. Došao je i nije se mogao upaliti, dečki na telefonu su mi sve objasnili i pomogli da otkrijem u čemu je problem, poslao sam PC i trebao sam platiti nesto sitno postarine jer su oni placali PC nazad, zamjenili neispravnu maticnu i sve 5. Narucivao sam i kasnije RAM i sve dode uredno te su spremni pomoc kupcima :)

10/10

3godine? Mogao si prije nešto napisati... Inače koliko si čekao da se riješi reklamacija? I, napisao si da si morao platiti poštarinu, a računalo je došlo neispravno? Inače koliko znam, oni prvih 7 dana plačaju poštarinu u oba smijera...

14 godina
Evo i od mene svake pohvale.
Narucio kuciste, CPU i MBO u petak, u subotu su nazvali da li potvrdjujem, u pon su komponente poslali i u utorak su stvari bile kod mene. Same pohvale. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Tek sad vidio ovu temu.
Također sve pohvale. Kupio cijeli komp za božić kod njih i stiglo razbijena prednja plastika na kućištu. Riješeno u jako kratkom roku s tim da je to bilo između božića u nove godine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Futura it - iskustva

Također imam pohvale za njih.

Dakle kada sam prodao laptop dobio sam u razmjenu računalo na kojem su bili neispravni rami.

Na računu su bili sasvim drugi rami, uz par izmijenjenih mailova kolega s posla je odnio njima rame na reklamaciju i odmah sam povratno dobio nove.

10/10.

Vjerujem da će mi oni biti jedan od top izbora kod kupovina novih komponenti.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Futura it - iskustva

Kako misliš odmah? Koliko su stari rami bili?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FakeDeath kaže...

Kako misliš odmah? Koliko su stari rami bili?

Dakle uzeli rame i odmah dali nove. Osim toga nisu jedini koji su mi tako napravili kod tih "jeftinijih stvari" i Chipoteci sam tako odmah dobio drugi miš.

2014 je kupljena cijela konfiguracija.

Nema tu što kod tih rama. Cijeli sustav je nestabilan bio, copy - paste radio errore nisi mogao niti jednu instalaciju napraviti ili extractat iz winrara nešto instalirati windowse itd.. + povremeni restart računala.

Micanjem tog keksa sve šljakalo, od kada sam dobio nove rame također sve šljaka.

Na temelju toga su znali da jednostavno nije ispravno i odmah sam dobio zamjensko.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 11:25 (toxic).
14 godina
Futura it - iskustva

Kupio gtx 1080 EG i prodavač mi spustio na jučerašnju cijenu i pred mnom smo otvorili kutiju i provjerili da li je sve ok u slučaju RMA.

Ovim putem se zahvaljujem osoblju na uslužnosti i profesionalnosti.

S moje strane svakako preporuka za kupovinu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Futura it - iskustva

Sada su se već zaredale 3-4 kupovine u Futuri i sve je upravo savršeno prošlo. 10+ od mene.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Naručio sam komplet komp iz Future prije nekih godinu dana ,sve u najboljem redu, stigao komp za 2 dana .

3 0 hvala 1
15 godina
Futura it - iskustva

Pitanjce za upucene.

Odaberem komponente , oni mi sloze i posalju. Kada bi htio nesto upgradeat (ram, storage) da li gubim garanciju otvaranjem kucista ? 

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Futura it - iskustva

Nema naljepnice, tak da ne gubiš ništa.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ne, komponente imaju svoje pojedinačne garancije. Kod većine trgovina naljepnice na kućištu predstavljaju besplatnu dijagnostiku u slučaju kvara - predpostavljam da je isti slučaj i sa futurom.

EDIT: eto kolega odgovorio da čak ni nema naljepnica pa onda nema frke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 10:02 (_mark0_69).
11 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

jel mozda moguce placanje sa skrillom ili netellerom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Nedavno kod njih uzeo proc, ploču, rame i kuler.

Dečki se cimali samnom pri odabiru, slali ponude, bili uslužni i pristojni.

Cijene su konkurentne. Uglavnom odsad prelazim sa ADM-a kod njih, pošto su mi bliže(zapadni dio Zagreba).

Moja preporuka za momke!

www.hhunity.org

3 0 hvala 1
14 godina
Futura it - iskustva

Samo pitanje. Ako želim posebno naručiti komponente od njih za cijelo računalo, i kad sve komponente stavim u košaricu samo kliknem "NARUČI" i oni će mi sami sastavit sve ili treba posebno napomenuti da sastave računalo? Da se nebi slučajno desilo da pošalju samo komponente bez da su sastavljene.

0 0 hvala 0
12 godina
Futura it - iskustva

Pa imaš napomenu valjda negdje kod narudžbe, pa tamo napiši da se složi.

0 0 hvala 0
15 godina
Worgen000 kaže...

Samo pitanje. Ako želim posebno naručiti komponente od njih za cijelo računalo, i kad sve komponente stavim u košaricu samo kliknem "NARUČI" i oni će mi sami sastavit sve ili treba posebno napomenuti da sastave računalo? Da se nebi slučajno desilo da pošalju samo komponente bez da su sastavljene.

Kad to stisneš, onda će na mail doć potvrda, pa možeš i tamo napisati.

10 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Ovaj mail ti popravi dan. :)

Iako je problem 98% u softweru, svejedno ću dobiti reklamaciju bez problema. :D

http://oi67.tinypic.com/214pp1d.jpg

Hvala futura, this made my day. :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Kod Future nikad nisam ništa reklamirao tako da tu nemam nikakvih iskustava. Što se tiče kupnje zasad sve skupa kupljeno 6 računala kod njih. Od narudžbe do isporuke prođe max. 2 dana. PC uvjek dobijem složen, s pristojnim cable managementom. Na upite mailom odgovaraju u sasvim pristojnom roku. Ako im je cijena konkurentna meni su uvjek 1. izbor.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Eto, danas ostavio grafu u futuri, osoblje ljubazno.. sad da vidimo reklamaciju na djelu. :D

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Evo već drugo iskustvo s njima i opet sve pet, prekjučer naručio monitor i par ventova oko 2 popodne, jučer u 11 ujutro su bili dostavljeni (u RI). Reklamacija zasad nisam imao, nadam se da ni neću 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

U ponedjeljak naručio komponente, u utorak dopodne stiglo (Daruvar). Sve složeno pa nisam morao ja, samo sam ubacio svoj hdd.

Odličan shop.

3 0 hvala 0
14 godina
Premeseagry kaže...

Eto, danas ostavio grafu u futuri, osoblje ljubazno.. sad da vidimo reklamaciju na djelu. :D

Koliko dugo si čekao grafu? Ili još čekaš? 

13 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Ma zanima me koliko je čekao na novu grafičku jer mene sada to isto čeka. Zamjena neispravne grafičke kupljene u futuri. 

15 godina
quickr kaže...

Ma zanima me koliko je čekao na novu grafičku jer mene sada to isto čeka. Zamjena neispravne grafičke kupljene u futuri. 

Čeka se cca 2 tjedna. Microline je brz. Barem je tako bilo s AMD 250X od prijateljice.

13 godina
Futura it - iskustva

Kako znaš da je microline? :)

quickr kaže...

Što prije reklamiraš prije će ti riješiti :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 9:53 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
FakeDeath kaže...

quickr kaže...

Je*ate jesi pametan  Rekli su testiranje dan-dva i vjerojatno zamjena za drugu pošto ovu nemaju više na lageru. 

14 godina

Kupujem u Futuri već godinama, nikad primjedbu nisam imao, savršen odnos sa kupcima, brzina i kvaliteta na vrhunskom nivou, a cijene pristupačne. I kao šlag na tortu, dobijem poziv danas...

Jučer (2.11, 9:00) sam ostavi grafičku u dućanu, reklamirao sam kvar. Danas (3.11. 12:00) su me zvali da mi je odobrena zamjena i popodne će me čekati u dućanu. Dan i pol je prošlo od reklamacije, dijagnostike do odobrenja nove grafičke. 

Futura, zakon ste.  Samo tako dalje  

15 godina
FakeDeath kaže...

quickr kaže...

Ma bilo je već riječi o tome. Mislim da oni samo s njima rade ili tako nešto.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice