Ovo je stvarno sprdnja samo takva:
"Poštovani,
hvala Vam na upitu.
Artikl koji ste naručili (op. a. prije tjedan dana) TV 55" LG OLED 55C4 ima rok isporuke do 10 radnih dana od dobavljača, na naše skladište. Nakon dolaska artikla na stanje, narudžba se obrađuje i predaje dostavnoj službi te ćete biti o istomu obaviješteni.
Srdačan pozdrav,
Big Bang"
Znači na web stranici piše: "Isporuka u roku do 10 radnih dana". Al ne vama - njima. Hahahhaa. Ak taj TV ne dođe u roku 5 dana neće oni moje pare više nikad vidjeti.
A cuj to ti je danas pod normalno i vecina trgovina tako radi, pa tko bi sve to imao na stanju, malo i ti pretjerujes! Evo ja sam narucio monitor i rekli su 10-tak dana! Jedan sam cekao preko mjesec jer sam narucio pred bozicne praznike kad se roba vise ne narucuje zbog invertura i sl pa sam otkazao, nisu mi nista rekli! Treba biti realan!
Tebi "Isporuka u roku do 10 radnih dana" ništa ne znači? Ak netko treba biti realan to su oni. Pa nek napišu isporuka u roku do 30 dana i sve 5. Muljaju i ti ih još opravdavaš.... Ne treba mi TV i tak mi je svejedno, al rade magarce od kupaca.