IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 540.347
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Haha, loadanje igara nema apsolutne veze s arhitekturom procesora. U igrama koje su portane s iOSa na Android, iPhone ce uvijek pobjedit. Kada su kompajlirane i pisane u Javi, Android uredaji u takvim igrama dosta cesto na hardver izvuku pobjedu.

Takoder, S7 rendera fajlove za 2560x1440...SE za rezoluciju PET puta manju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

4 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
....

Opet ti sa svojim viđenjem argumenata koji bi ljudi trebali uzeti u obzir pri kupnji mobitela. Zbilja misliš da si toliko toliko toliko pametan da znaš bolje od mene i još milijardu ljudi što nama treba i na što bi MI trebali dati SVOJE novce. Možeš li si utuviti u glavu da meni iphone obavlja apsolutno sve što trebam i još ostane viška ne znam koliko funkcija?

Torrent je nekoliko puta napisao da niko nema primjedbu da neko kupi bilo sta radi image koji taj proizvod nosi. svako trosi svoje pare kako zeli ali pravdanje da je to jer ima veci scor u antutu ili da je taj telefon zakon i bez konkurencije, najbolji bla bla jednostavno ne stoji i to cu uvijek pobijati. sledeci put citaj sta pisem prije nego komentarises.....

blackeagle29 kaže...
I sad da ga pitas po cemu to je ajfon najjaci javio bi se r36 s pricom kakve mi mobitele imamo i da nis ne valjaju...

Nego, torrent.. ima razlike izmedu bmwa i "krntije" ko npr lada... s bmwom necu i ne mogu doci do klijeti, a s ladom bi bez problema doso, tak da nikak ne stoje te usporedbe mobitela s autima

Pa i ja sam rekao da ne stoji... NE znam sto to meni govoris....

9 godina
odjavljen
eVGA-011 kaže...

Ljudi ne shvataju da je iPhone jako dobar telefon. Evo ja sam bio iznenadjen kada sam video da iPhone SE otvara brze i browser i brze se pali i brze u poruke ulazi i brze u igricu ulazi od Galaxy S7, mozda zato sto je Galaxy S7 samo multi Geekbench bolji skor, ima vise jezgra a single mu je slabiji nego A9 procesor na iPhone SE. A A10 ubija, Quad, trenutno najbolji procesor za mobilne. Ali ljudi vole Octa core. Podseca me malo na AMD kada su ga kupovali jer se klokuje vise od Intel i ima "8 jezgra" posle je ispalo da ima 4 pa AMD samo sto nije bio tuzen i da je na kraju krajeva Intel prvi izbacio pravi i 4 core i 6 core i 8 core i 10 core desktop procesor ne Xeon/Opteron modele.

Pogledajte, pao je sa visine i raspao se ali je i dalje radio iPhone SE.

Nego ljudi ne mogu da ga plate, i ne vole sto moraju da placaju posle stvari i onda izguzicare jeftino polovno tamo vamo neki Android i krenu da citaju onu propagandu svih koji su se okumili na Apple i misle da imaju sta ja znam bolji telefon. Nije bolji telefon najnoviji Samsung je redovno losiji od najnovijeg Apple i stigne ga sa sledecim modelom, ali o atraktivnosti uredjaja, istina je da Apple vlasnici mnogo vole vise njihov uredjaj. Ja recimo moj iPhone SE koji je daleko od najbolji iPhone ne bi dao ni za jedan jedini Android. A Android vlasnicima ostaje da na 3 meseca menjaju za jos malo bolje performanse i tako stalno. Android nema dusu kao Apple. To je jedina takva kompanija na svetu sa takvom vizijom i politikom kao Apple, sve druge su na isti kalup, LG, Samsung, HTC, SONY,... Neke su bolje neke gore, neke su prijatnije neke manje ali kao Apple nema.

Apple bukvalno kreira gadget modu i on izmislja sta ce biti moderno i trazeno. Za mene je vredno imati njihov telefon i da sam na mestu bilo koje osobe koja ima Galaxy S6, S7 prodao bi ih u oglasima i uzeo 6s ili 6s Plus.

Fora kod Appla je sto i kada se novi pojave stariji modeli su ultra trazeni i pozeljni jos godinama i dobijaju iOS unapredjenja i rade super.

Kladim se da nemas vise od 13 godina ako i toliko... Ako iams vise poansas se kao neko ko ima 1 godina...NE mogu da plate a ekipa ovdje redovno ima isto toliko skupe mobitele ;) Nema svako problem sa keshom ali ti imas problem u glavi da neko NE ZELI IPHONE!!! I ti kao tipicni balknaca to ne mozes shvatiti. NE ZELIM IPHONE jer je preskup za ono sto nudi a prestar sam da me interesuje kur...e po kaficima pred curicama. Isto tako ne zlim golf i sve ostalo sto tipicni balkanac zeli. Ako ti nesto ne shvatas mozda je do tebe...;) Zaast mislis da je tvoje misljenje istina. To je tvoje misljenje i nista vise od toga. Apple ima viziju kako pokrasti. Sve na iphoneu je razvio neko drugi. Svi su na isti kalup a iphone izgelda izvana isto vec 3 godina a na ekranu isto od prvog iphonea... Dobijaju uanpredjenje? U vojsci? Koaj to unapredjenja dobijes. Nabroj taksativno. A sve i jedno ja vec imam godinama na svoj mizernom jadnom mobitelu koji sam izguzicario ;)  

13 godina
neaktivan

Pa nije samo load igara nego i brze udje Browser, brze otvara mail, i prvi postane operativan kada se upali, hahahaa najnoviji Samsung S7, covece.

Pa jedino sto mogu da rade je da stavljaju kameru, osecam da im je i kamera na istoj rezoluciji gora slika nego Apple. Mogu da se kladim. 

Ljudi ne glupirajte se nego prelazite u pravi tabor polako. 

Da li kod vas u Hrvatskoj ima Spigen original torbice, kod nas nema nista, tako ruzne maske ima da ja ne znam ko to nosi.

Da li ste citali vi uopste, 56% kupaca iPhone 7 su vec kupovali iPhone, ostali su presli sa drugim kompanija.

To govori sigurno da znatno veci broj ljudi koji kupe iPhone nastavlja da ga kupuje, naravno ne kupuju svake godine, nego su imali 1-2 i ovo je treci recimo a veci broj vlasnika ostalih telefona menjaju razne marke sa Samsung na Xperia, sa Xperia na Samsung, pa Motorola, pa LG. To govori da nisu sasvim zadovoljni i da nisu potpuno zavoleli svoj telefoncic.

Od tih 45% musterija koji su presli sa drugih telefona moze se reci da mnogo veci broj napusti Galaxy za iPhone nego iPhone za Galaxy.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 10:55 (eVGA-011).
9 godina
odjavljen

U moru smijesih likova ti si najsmjesniji ;) Koliko puta ga dnevno palis? Cime se ti bavis pa ti te milisekunde igraju ulogu ;) Ti osecas? Hahhahahaha ajd nemam vremena vise pricati sa djecom ;)

13 godina
neaktivan

Ne igraju milisekunde ulogu, igra ulogu sto je moj telefon ikona i sto je pozeljniji cak i kada je sporiji a ne kada je jos brzi.

Zato sto je iOS majka prema Androidu. Sami protiv svih a opet najaci. Apple carstvo se siri, dobili su jos jednog clana, mene a to automatski znaci da ce dobiti jos 50 narednih godina.

Sta bih dao za ovaj Black iPhone 7, 32GB dovoljno, ne Jet nego obican...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 10:59 (eVGA-011).
15 godina
neaktivan
eVGA-011 kaže...

Ne igraju milisekunde ulogu, igra ulogu sto je moj telefon ikona i sto je pozeljniji cak i kada je sporiji a ne kada je jos brzi.

Zato sto je iOS majka prema Androidu. Sami protiv svih a opet najaci. Apple carstvo se siri, dobili su jos jednog clana, mene a to automatski znaci da ce dobiti jos 50 narednih godina.

Sta bih dao za ovaj Black iPhone 7, 32GB dovoljno, ne Jet nego obican...

hahahahahaha, tvoj teledon je ikona!!!! Šta to znači, majke ti rođene? 

Apple carstvo se tako dobro širi da im year to year prodaja manja u svakom kvartalu zadnjih godinu dana.

16 godina
IPhone 7, rasprava!

eVGA-011 ne kužim kaj se vi borite za #1 ovca na forumu ili šta?

Stavi na 2:30 

iPhone (bilo koji u svojoj gen.) je odličan telefon, ali daleko od toga da je najbolji i najzaokruženiji. Brz, pouzdan i kvalitetan. Međutim najbolji ni u jednom segmentu baš i nije osim u dodatnoj opremi. Možda baratanju galerijom, cloudom i tu i tamo kvalitetom poznatijih aplikacija.

Kamera? Nope. Display? Nope. Zvučnici? Nope. Multitasking? NOPE. Konektori? NOPE. File management? BIG NOPE. Iskorištenost prostora? BIG NOPE. Budi realan.

Ovdje sam došao raspravljat u vezi problema iPhonea 7 Plus kojeg ću vjerojatno dobit kao službeni, a ne izd*kavanje na nešto što iPhone nije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 11:08 (Mitch).

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

hahahaha, najsmješnija tema na fourmu. Samo naprijed dečki, ovo je bolje nego ići u kino. PS DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, Danny_HR su očito najljeniji moderatori na ovom forumu. Pa ovdje pola teme treba izbrisati. hahahahaha rofl, lmao, lol. 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ljudi moji prestani te se zamarat s tri mušketira( Mirko, Torent i onaj Kinez)....likovi spamaju temu i vode raspravu u nedogled. Prestanite odgovarat na njihove komentare., jer uvijek postoji kod njih ZAŠTO, ALI i sl.

Oni misle da znaju bolje od VAS ŠTO JE BOLJE ZA VAS. Potpuno suludo. Oni znaju što Vama više odgovara od samih Vas. Tko su oni da Vi njima polažete račune zašto ste dali 1000 eura za mob., a ne 200 eura. Vaša lova vaša odluka. Tri mušketira spamaju temu s nebitnim konstatacijama za korisnike Iphonea zadnjih 10 stranica. MODERATOR NEMA ŠTO JE OČITO. Na forumu.hr bi već davnih dana bili banani.

Cilj teme je Iphone 7 a ne usporedba Andorida i OS-a., a tu se konstantno uspoređuje Iphone s ostalima., i onda kad ti njih pitaš pa koje vi mobitele imate - onda se čude kao pura dreku...a oni konstantno rade usporedbe

Osobno Vam je najpametnije da se više neodgovarate na sve to. Ljudi su jalni i takvo je naše društvo.

Čekam nekog da prvi kupi Iphone 7 da se ponovno mogu vratit u raspravu.

Do tad budite pametni i ignorirajte ih ili se zamarajte ako imate viška vremena.

Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 11:10 (R36).

2 0 hvala 0
9 godina
Cek, prvo kazes da je najbrzi onda kazes da je najbolji iako nije najbrzi? Pa daj to kaj je mozda i brzi je jednu SEKUNDU U DANU, brzi od tog naspram ansroida nije.. i tolko o tom kolko se kuzis u mobitele, to sa slike nije ajfon 7 nego ajfon 7 PLUS, lako se kur*it da je bolji se sa 640x1136 rezolucijom... pa mob star 5 god ima bolju rezoluciju...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ljudi moji prestani te se zamarat s tri mušketira( Mirko, Torent i onaj Kinez)....likovi spamaju temu i vode raspravu u nedogled. Prestanite odgovarat na njihove komentare., jer uvijek postoji kod njih ZAŠTO, ALI i sl.

Oni misle da znaju bolje od VAS ŠTO JE BOLJE ZA VAS. Potpuno suludo. Oni znaju što Vama više odgovara od samih Vas. Tko su oni da Vi njima polažete račune zašto ste dali 1000 eura za mob., a ne 200 eura. Vaša lova vaša odluka. Tri mušketira spamaju temu s nebitnim konstatacijama za korisnike Iphonea zadnjih 10 stranica. MODERATOR NEMA ŠTO JE OČITO. Na forumu.hr bi već davnih dana bili banani.

Cilj teme je Iphone 7 a ne usporedba Andorida i OS-a., a tu se konstantno uspoređuje Iphone s ostalima., i onda kad ti njih pitaš pa koje vi mobitele imate - onda se čude kao pura dreku...a oni konstantno rade usporedbe

Osobno Vam je najpametnije da se više neodgovarate na sve to. Ljudi su jalni i takvo je naše društvo.

Čekam nekog da prvi kupi Iphone 7 da se ponovno mogu vratit u raspravu.

Do tad budite pametni i ignorirajte ih ili se zamarajte ako imate viška vremena.

Pozdrav.

Ipak si ti najsmješniji lik na forumu. Čovječe božji, pa ti si taj koji stalno ljudima priča da su Apple i Samsung najbolji izbor za nas, a da su Kinezi, BlackBerry i sve ostalo šljam. A nikad koristio nisi ni jedno ni drugo i nemaš blagog pojma o čemu pričaš. Nikakvog.

16 godina
Ajmo ovak, otvorite blog, iznosite svoje subjektivne dojmove. Ili nek vam daju spam temu pa se koljite.

Tko nema 7cu ili ne planira nabavit van iz teme

2 0 hvala 1
9 godina
odjavljen

I sto je najgore nigdje mi ne spominjemo druge telefone osim ako neko spomene i mi odgovorimo. Tema se treba zvati hvaljanje iphone 7 jer se kritike ne smiju iznijeti....

Ja opet napominjem da nemam problem da neko kupi iphone jer je njemu to zadovoljstvo ali ako tvrdi da je najbolji, ikona i sl budalastine itekako cu odgovoriti na to. Ko ima problem sa time slobodno neka me blokira...

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ajmo ovak, otvorite blog, iznosite svoje subjektivne dojmove. Ili nek vam daju spam temu pa se koljite.

Tko nema 7cu ili ne planira nabavit van iz teme

Super mi je kako ti R36 stišće TU, a prvi je koji skreće s teme svaki put kad smo pokušali pričati o bateriji, kameri ili bilo čemu drugome na iPhoneu 7.

Ja ga ne planiram nabaviti, ali me zanima jer mnogo volim tehnologiju tako da ću ostati u temi.

Anyway, kako to da još nitko ovdje nije kupio i iznio kakve dojmove? Ima li uopće itko da ga planira kupiti?

14 godina
Mirko935 kaže...
ivicask kaže...

The HTC 10, which is currently our top-rated phone camera, and therefore still the gold medalist, was clearly designed to optimize image quality, using a large 10mm phone thickness (“Z” dimension), with an f/1.8 aperture, and a sensor whose area is 60% larger than that of the iPhone 7. This gives the HTC an image quality advantage over the iPhone 7, as confirmed by their respective DxOMark scores of 88 for the HTC 10 and 86 for the iPhone 7, but the HTC 10’s advantage comes at the expense of a thicker handset.

https://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-7-camera-review-better-than-ever

Znači kamera je jako dobra, al nije spektakularna uspram trenutalnih telefona,  Samsung S7 i HTC 10 i dalje vode iako su izašli prije nekoliko mjeseci...

Na*eb'o si... (u iPhone temama se ne smije uspoređivati s drugim telefonima, pogledaj što su iOvce rekle na pretprošloj stranici)

Syke kaže...

Opet ova dva pajaca trolaju a moderatora nigdje.

Koga ja trollam?Linko sam respektabilan review iPhone7 kamere, realno gledano sva 3 telefona imaju više manje jednaku kameru i 95% korisnika neće skužiti razliku.

Ali isto tako činjenica je ta da je Apple uvijek imao top kameru i uvijek uveo nešto "revolucionarno" u novim modelima telefona,  sada sa iPhone7 samo hvataju konkurenciju...

15 godina
neaktivan
ivicask kaže...

Koga ja trollam?Linko sam respektabilan review iPhone7 kamere, realno gledano sva 3 telefona imaju više manje jednaku kameru i 95% korisnika neće skužiti razliku.

Ali isto tako činjenica je ta da je Apple uvijek imao top kameru i uvijek uveo nešto "revolucionarno" u novim modelima telefona,  sada sa iPhone7 samo hvataju konkurenciju...

Ja sam se šalio samo...

Mislim da nije mislio da ti trolaš nego Torent i ja. Ali, kao što možeš vidjeti, nitko nije ni prokomentirao tvoj post jer su prezauzeti s tim da pljuju po drugim ljudima.

Ako ništa, napokon su uveli OIS na mali iPhone. Samo mi nije jasno zašto nisu i na njega stavili ovu drugu kameru. Malo mi blesavo da tko želi bolju kameru mora kupiti onu ciglu od telefona.

10 godina
IPhone 7, rasprava!

Stigao jucer Iphone 7 matt black.. Bateriju sam jucer ispraznio skroz i napunio je.. Danas u 7 sati minimalnog korištenja (30-40 minuta surfanja, 3g cijelo vrijeme upaljen kao i Wifi, par SMS poruka i poziva, alarma koji me budio skoro 2 sata non stop) mi ostalo 85% baterije još.. Jucer nakon brutalnog korištenja baterija mi se nakon 10 sati (3 sata toga nisam bas nesto previse koristio) ispraznila skroz, baterija je dosla sa oko 75% napunjenosti.

Što se tice "Hiss gate"-a, ima ga malo pri opterecenju, da bi ga cuo moras biti skroz blizu apple loga da bi cuo, i to se bas moras zatvoriti u praznu sobu gdje ne prodiru zvukovi izvana da bi cuo, bar u mom slucaju. Kad snimam video, isto u praznoj sobi, cuje se sustanje i raznorazni dodatni zvukovi. Iskreno mi ne smeta hiss gate, ali kad snimam video to sto uhvati je malo previse, dal mogu dobiti drugi zbog toga sto se cuje, neznam, pokusati cu rijesit.

Svida mi se ta nova home tipka. Otisak prsta za razliku od iphone 6 radi bolje i brze. Kamera naspram iphone 6 je vrhunska. Brzina samog iphone 7 je okay. Novi zvucnici na iphonu su okay isto. Ta nova boja matt black je isto (bar meni) okay.

Ono sto mi smeta, je sto kod izlazenja iz aplikacija ima kao neki mali lag, sad jel to tako na novom softwaru ili je neka greska ili lag ili sto god vec, mozda ce biti ispravljeno u narednom updejtu.

Dal imam feeling kao kad sam sa 3gs presao na iphone 4 ili kad sam sa iphone 4 presao na iphone 5s ili sa iphone 5s na iphone 6, nemam nazalost, nema nista znacajnoga novoga, da sam presao na 7 plus sigurno bi bilo (jer nikad nisam koristio plus verziju)!

Nemojte kupovati nikako iphone 7 ako imate iphone 6s.. niti morate kupovati ako imate iphone 6 na iOS9 (iOS10 laga i usporio mi iphone) i ako imate jos garancije na njega (moje misljenje), ja bi pricekao neki upgrade ekrana ili neceg znacajnog.. ili ako imate iphone 6 ili 6s a htjeli biste preci na 7 plus, onda mi ima tu nekog smisla, iako je preskupa ta 7 PLUS verzija (bar trenutno).

Sto me nasmijalo je bjeskalica kad ju koristis u mracnim prostorijama ili vani po mraku, koja razlika izmedu bjeskalice na iphone 6 i iphone 7, kao da nosis reflektor sa sobom. Jedno 10-15 minuta sam ko retard hodao ulicom sa upaljenom bjeskalicom i divio se koliku povrsinu osvjetli, koliko dobro i koliko daleko.

Ako netko ima kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte/pitajte

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 15:22 (Croshadow1234).

5 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Nemaš ovaj problem s videom? Ovaj šum?

Btw, je li ti i na iPhone 6 taj lag kad stisneš Home da izađeš iz neke aplikacije? Meni se čini da je baš nešto jako čudno u tome zadnjih dana. Onako, mislim da mu doslovno oko cijele sekunde treba da reagira, a kladio bih se da je na 9.3.5 reagirao instantno.

Koliko je brži općenito u odnosu na 6?

10 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Nemaš ovaj problem s videom? Ovaj šum?

Btw, je li ti i na iPhone 6 taj lag kad stisneš Home da izađeš iz neke aplikacije? Meni se čini da je baš nešto jako čudno u tome zadnjih dana. Onako, mislim da mu doslovno oko cijele sekunde treba da reagira, a kladio bih se da je na 9.3.5 reagirao instantno.

Koliko je brži općenito u odnosu na 6?

Moram se ispraviti u vezi videa.. Jucer mi je ocito stisan ostao a ja kralj nisam skuzio to. Da hiss gate nije nikakav problem, nema sanse da ga cujes pri bilo kakvom koristenju, ali ovo oko videa, da to radi i kod mene, cuje se jako sustanje i zvukovi "hiss gate", dati cu ga u ponedjeljak na popravak da vidimo jel mogu dobiti drugi. 

Ma meni Iphone 6 i kod izlazenja, nekad kod otvaranja i nekad random lagovi koji na 9.3.5 nisu bili. Kod otvaranja mu kao sto si ti napisao, treba sekundu vise da otvori, kao da su ga namjerno usporili zbog Iphone 7, jer vecinu usporedivanja su bazirali na Iphone 6.

Brzi je nesto.. ali nekako mi ima i iphone 7 laga, puno manji nego iphone 6 ali mi nije fluidno 100%.. valjda trebaju ovaj iOS10 ispolirati jos malo

Edit : Iako me strah i da ga dam na popravak i da mi daju drugi, postoji sansa da ce me opet zadesit taj isti problem. Iako da budem iskren, zadnji put sam snimao video prije godinu i par mjeseci dok sam bio na moru. I prije toga ne pamtim kad sam snimao, tako da nije problem, ali svejedno cu ga slat na servis.

Edit 2: Kolega je isto kupio prije 2 dana iPhone, isto je imao problem sa "Hiss Gate"-om, ali nije gledao dal mu video kupi zvukove zbog toga, no prodao je taj iPhone jer je htio Silver boju a kupio Matt Black, danas mu je stigao Silver i isto se malo cuje i na njemu "Hiss Gate", rekao je kasnije malo isprobati dal mu kad snima Video isto pokupi to sustanje kao meni, pa vam javim sta mi je rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 16:10 (Croshadow1234).
9 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Kakvi su stereo zvucnici jer mi je to rjesenja sa dva razlicita zvucnika u dva razlicita pravca glupavo ali kako radi u praksi. Ista je jacina i kvalitet? Probaj neki test video koji generise stereo zvuk isti na oba kanala....

Eto sto se tice laga imas li ikakvu opciju oko animacija? Moze li se to podesiti na bilo koji nacin? Kao na androidu brzina 1,0,5 i 0?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 15:39 (Torent).

0 0 hvala 0
9 godina
Ispolirat ce te lagove ali nis cudno da su usporili zbog usporedbi, ima graf google trazenja "iphone slow" vremenski usporeden sa datumima izlas ka novih ajfona, i vidi se da je prije i poslije izlaska ajfona neki period najvise trazenja tog
9 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...
Ispolirat ce te lagove ali nis cudno da su usporili zbog usporedbi, ima graf google trazenja "iphone slow" vremenski usporeden sa datumima izlas ka novih ajfona, i vidi se da je prije i poslije izlaska ajfona neki period najvise trazenja tog

ZAr nije blesavo da izdas novi os u kojem nema apsolutno nista spektakularno novo i da ne ispoliras to? Sta su onda radili godinu dana... Testirali emojie?

10 godina
Torent kaže...

Kakvi su stereo zvucnici jer mi je to rjesenja sa dva razlicita zvucnika u dva razlicita pravca glupavo ali kako radi u praksi. Ista je jacina i kvalitet? Probaj neki test video koji generise stereo zvuk isti na oba kanala....

Eto sto se tice laga imas li ikakvu opciju oko animacija? Moze li se to podesiti na bilo koji nacin? Kao na androidu brzina 1,0,5 i 0?

Jucer sam bas pustao glazbu malo na Iphone 6 i pa onda na Iphone 7 da cujem razliku. Iskreno bolje mi je na iPhone 7, "prirodnije" mi zvuci (nemam trenutno bolju rijec). Malo je glasniji (nekih 10-20%) i cistoca zvuka je malo poboljsana (10-20% isto). Rekao bi u odnosu na iPhone 6, iPhone 7 ima malo bolje zvucnike. (sry sto stalno pisem rijec "malo", ali iskreno neces doziviti neku "VAOOO" razliku u zvucnicima izmedu iPhone 6 i iPhone 7)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 16:06 (Croshadow1234).
9 godina
odjavljen

Nisam mislio na to nego na odnos izmedju zvucnika jer su razlicito pozicionirani (otvor prema vani) razlicito usmjereni(jedan desno jedan prema slusaocu. Je li to izbalansirano. Da li se desni cuje isto kao i lijevi. NE znam kakav je na IP6 niti bilo kojem drugom vec me interesuje ova izvedba. Kazem ti izgleda mi blesavo da neko zvucnike tako izvede al et.

10 godina
Torent kaže...

Nisam mislio na to nego na odnos izmedju zvucnika jer su razlicito pozicionirani (otvor prema vani) razlicito usmjereni(jedan desno jedan prema slusaocu. Je li to izbalansirano. Da li se desni cuje isto kao i lijevi. NE znam kakav je na IP6 niti bilo kojem drugom vec me interesuje ova izvedba. Kazem ti izgleda mi blesavo da neko zvucnike tako izvede al et.

Moja greška, ispricavam se.

Slusao sam sad pjesmu od Sia - Alive.. I skuzi se da ovaj desno (gdje je inace uvijek bio zvucnik) glasniji od lijevoga.. Kad preklopis prstom ovaj desni, da cujes samo lijevi i onda lijevi preklopis prstom da cujes samo ovaj desni, skuzis da je kvalitetniji zvuk na ovome desnom (gdje je originalno uvijek bio zvucnik) i glasniji isto.

Evo poslusao sam jos dvije pjesme ista stvar (iako jucer nisam to primjecivao dok mi sad nisi rekao, jer se nisam toliko obazirao).

Sve tri pjesme sam poslusao na youtube.

Evo i sad sam dvije preko "Deezer" aplikacije, isto ista stvar.

Ali mi iskreno ne smeta, ali se skuzi razlika kad malo pazljivije poslusas.

Edit: Kod svih 5 pjesama sam maksimalno pojacao iPhone

Edit 2: Na manjim glasnocama se razlika sve manje i manje cuje/skuzi, kad maksimalno pojacas onda se najbolje osjeti razlika

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 16:03 (Croshadow1234).
9 godina
odjavljen

Zato mi i jeste blesavo jer svi ti faktori igraju kod zvucnika i nisam ni mislio da se nece primijetiti razlika... Po meni sljampavo izvedeno samo da se moze reci da ima stereo a sad ce krenuti komentari kako sam hater ;) Ne volim polovicna rjesenja....

10 godina
Torent kaže...

Zato mi i jeste blesavo jer svi ti faktori igraju kod zvucnika i nisam ni mislio da se nece primijetiti razlika... Po meni sljampavo izvedeno samo da se moze reci da ima stereo a sad ce krenuti komentari kako sam hater ;) Ne volim polovicna rjesenja....

Razumijem te.

Ali u svakom slucaju bi svima koji zele kupit iPhone 7 preporucio da pricekaju jedno mjesec-dva da ti uredaji s tolikim problemima sa "Hiss Gate"-om i snimanjem videa produ (ako je to problem samo do pojedinih uredaja koji su proizvedeni medu prvima).

Znao sam i ja sam da nije pametno kupovati uredaje koji su tek izasli dok proizvodac te startne greske ne pocisti, ali nema veze, vidjeti cemo sta se da napravit u vezi tih zvukova kod snimanja videa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 16:29 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Moram se ispraviti u vezi videa.. Jucer mi je ocito stisan ostao a ja kralj nisam skuzio to. Da hiss gate nije nikakav problem, nema sanse da ga cujes pri bilo kakvom koristenju, ali ovo oko videa, da to radi i kod mene, cuje se jako sustanje i zvukovi "hiss gate", dati cu ga u ponedjeljak na popravak da vidimo jel mogu dobiti drugi. 

Ma meni Iphone 6 i kod izlazenja, nekad kod otvaranja i nekad random lagovi koji na 9.3.5 nisu bili. Kod otvaranja mu kao sto si ti napisao, treba sekundu vise da otvori, kao da su ga namjerno usporili zbog Iphone 7, jer vecinu usporedivanja su bazirali na Iphone 6.

Brzi je nesto.. ali nekako mi ima i iphone 7 laga, puno manji nego iphone 6 ali mi nije fluidno 100%.. valjda trebaju ovaj iOS10 ispolirati jos malo

Edit : Iako me strah i da ga dam na popravak i da mi daju drugi, postoji sansa da ce me opet zadesit taj isti problem. Iako da budem iskren, zadnji put sam snimao video prije godinu i par mjeseci dok sam bio na moru. I prije toga ne pamtim kad sam snimao, tako da nije problem, ali svejedno cu ga slat na servis.

Misliš da će ti dati drugi zbog toga? Jesi možda tražio na internetu, je li taj šum normalan? Realno, ne snimam ni ja mnogo video, pa mi nije bitno, čisto me zanimalo je li to normalno ili samo neki imaju taj problem.

Jelda? Meni se isto čini da se usporio i da na jako puno mjesta zna zatrzati s iOS 10, ali strah me reći Ovaj lag kod izlaženja iz aplikacije sam sad usporedio sa svojim mobitelom i baš je strašno sporo na iPhoneu. Kod mene instant izađe. Ne mislim flejmati ili whatever, nego nemam drugi iPhone pa nemam s čim drugim usporediti. Kao što rekoh, kladio bih se da je tako bilo i na iP prije iOS 10. Baš im je kiks taj update. Osim ako je ovo što kažeš namjerno usporeno, ali onda ne bi trebalo i kod tebe na iP7 trzati.

Brži samo "nešto"...? Pa ja sam očekivao da ćeš reći da je, onako, nebo i zemlja razlika, ipak je to dvije godine noviji procesor. Iskreno, ne zvučiš mi baš kao da si se nešto oduševio. Ja mislio kad dođu prvi dojmovi da će biti da ljudi skaču od sreće.

15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

E, Croshadow1234, da te pitam još nešto. Vidio sam da dosta ljudi kažu po internetu da im je manja svjetlina na iPhoneu 7 nego na starijima iako bi navodno novi displej trebao biti 25 % svjetliji. Kako je to kod tebe? Kakav je općenito displej? Je li bolji štogod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice