Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 446.932
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
Tsar kaže...

Instalirao sam 9.2 preko itunesa i mob je zapeo u recovery modu. Znači ona sličica usb kabela i itunesa je na ekranu i tu stoji, ne moze dalje. Pokusavam i ono power+home button da ga prepozna i ponudi mi restore u itunesu ali ni to ne pomaze....znaci uopce ga ne prepoznaje iako se uvijek cuje onaj zvuk kad se spoju kao da ubacim usb i prepozna ga. 

Sta mi je raditi?? Inace radi se o 5s modelu.

prema mojem dosadasnjem iskustvu, a imam ga, nešto ti se dogodilo kod skidanja, sljedeca stvar je da ga spojiš na komp na iTunes i tu probas neki restore napraviti, bilo bi dobro da imas backup na kompu, ali ako nemas najvjerojatnije si izgubio sve sto se dalo izgubiti i moras napraviti clean restore.

10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Dali si imao JB?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Zanima me kako obrisati pojedine mape u  galeriji. Evo slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 18:40 (Amazon637).

0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Zanima me kako obrisati pojedine mape u  galeriji. Evo slike

imas "edit" u gornjem desnom kutu, i onda ti se pokaze crveni kruzic, stisnes pa obrises :)

10 godina
Lijep pozdrav svima, od jučer imam problema na ovom uređaju i to pri korištenju WIFI-ja, dok radim na mobu i povezan sam na WIFI sve ide k'o po loju, kad zaključam zaslon i ostavim ga koju minutu on prekine vezu s WIFI-jem i kad ga otključan nakon 5-10 sekundi se ponovno poveže, može pomoć ljudi molim vas
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

To je normalno. Wifi ne radi kada je telefon zaključan.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kak mislis ne radi? Pa onda nebi dobivao nikakve notifikacije dok ga nebi otkljucao.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Kak mislis ne radi? Pa onda nebi dobivao nikakve notifikacije dok ga nebi otkljucao.

Neću kazati da je kolega 100% u pravu, ali, nisi niti ti kolega baš u pravu! 

Oko prijema notifikacija, pa kako bi primao u 4G ili 3G modu onda? 

Moje viđenje eventualno problema je do postavki u mobitelu, možda baš za konekciju sa WiFi mrežama?!

ATJ Lučko
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Dobivaš preko mobilnog interneta.

To je na iPhoneu tako od uvijek, na Androidu ima opcija da se to ugasi, tj. da Wifi stalno radi.

0 0 hvala 0
10 godina
Ako mobitel koristim dok sam na wifiju stižu mi poruke, ručno ili da se automatski zaključa zaslon nakon, ponovit ću, 5-10 sekundi wifi oznaka kod operatera gore lijevo se gubi, to gubljenje vidim kad upalim zaslon, znači stisnem home tipku i taj znak nestane i nakon par sekundi se opet pojavi i radi sve dok koristim mob...

Što se tiče prijema obavijesti, ne dobivam obavijesti na zaključani zaslon osim poruka i poziva, ali to naravno nije dio interneta, tako da svaki put moram ulaziti u npr. Whatsapp ili Messenger od Facebooka i onda mogu vidjeti nove poruke, napominjem ovo mi se nije događalo sve do jučer
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ATJLučko kaže...
omomomomoomm kaže...

Neću kazati da je kolega 100% u pravu, ali, nisi niti ti kolega baš u pravu! 

Oko prijema notifikacija, pa kako bi primao u 4G ili 3G modu onda? 

Moje viđenje eventualno problema je do postavki u mobitelu, možda baš za konekciju sa WiFi mrežama?!

Nije istina ugasite mobilne podatke pa probajte onda. 

Ja to cesto radim posto sam cesto izvan HR pa si na privatnom mobu u ovom slucaju 5s ugasim mobillne podatke i sve mi uredno dolazi. 

Znaci zelis reci da osoba koja nor ostane bez interneta zadnjih tjedan dana u mjesecu npr nece dobivati notifikacije jer je glupi iphone podesen tako da mu ne radi wifi kad je zakljucan.

sumnjam da su u appleu tak glupi. 

11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Jel se nekom desavalo da kad ga zovne neko il kad ti nekog zovnes da uopste ne cujes glas sagovornika vec svoj glas, a on kaze da mene cuje?

0 0 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...

Jel se nekom desavalo da kad ga zovne neko il kad ti nekog zovnes da uopste ne cujes glas sagovornika vec svoj glas, a on kaze da mene cuje?

Meni, do sada nije nikada! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Jel to za svaki poziv i na drugim mrežama?

11 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
miikaa77 kaže...

Jel to za svaki poziv i na drugim mrežama?

Trenutno sam samo sa svojim prico. Na diktafonu kad sam govorio, sve je okej, sad ne znam. Nije svaki poziv, svako drugi od prilike

12 godina
playjob kaže...
Ako mobitel koristim dok sam na wifiju stižu mi poruke, ručno ili da se automatski zaključa zaslon nakon, ponovit ću, 5-10 sekundi wifi oznaka kod operatera gore lijevo se gubi, to gubljenje vidim kad upalim zaslon, znači stisnem home tipku i taj znak nestane i nakon par sekundi se opet pojavi i radi sve dok koristim mob...

Što se tiče prijema obavijesti, ne dobivam obavijesti na zaključani zaslon osim poruka i poziva, ali to naravno nije dio interneta, tako da svaki put moram ulaziti u npr. Whatsapp ili Messenger od Facebooka i onda mogu vidjeti nove poruke, napominjem ovo mi se nije događalo sve do jučer

Notifikacije od Whatpsappa meni uredno dolaze na zaključan ekran, FB ne, samo vidim brojku na ikoni ako ima nešto, zvuk/vibracija ništa. Očito je FB opet nešto zasrao.

14 godina
Syke kaže...
playjob kaže...

Notifikacije od Whatpsappa meni uredno dolaze na zaključan ekran, FB ne, samo vidim brojku na ikoni ako ima nešto, zvuk/vibracija ništa. Očito je FB opet nešto zasrao.

Imate li ovako podešeno na iPhone-u postavke?

ATJ Lučko
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kakve su šanse da u Tele2 iPhone 6 kupljen na preplati bude otključan??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
volegradele kaže...

Mora ti isteć garancija

13 godina
neaktivan
playjob kaže...
volegradele kaže...

Mora ti isteć garancija

Mislim da ti ga po novome zakonu odmah moraju otključati ako ga kupuješ na pretplatu, a ako ga kupuješ na bonove treba proći godina dana.

10 godina
dRoID kaže...
playjob kaže...
volegradele kaže...

Mora ti isteć garancija

Mislim da ti ga po novome zakonu odmah moraju otključati ako ga kupuješ na pretplatu, a ako ga kupuješ na bonove treba proći godina dana.

Tako je kolega, u pravu ste, ja sam isto kupio iPhone 6 na bonove u Tele 2 pa sam zato registrirao u glavi da 'bonašima' mora isteći garancija da bi se mogao otključati uređaj, dok pretplatnicima (uzeo sam prije iP6, Galaxy S4 na pretplati u Tele 2) odmah to učine.

14 godina
Iphone 6 - Rasprava
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...
dRoID kaže...
playjob kaže...
volegradele kaže...

Mora ti isteć garancija

Tako je kolega, u pravu ste, ja sam isto kupio iPhone 6 na bonove u Tele 2 pa sam zato registrirao u glavi da 'bonašima' mora isteći garancija da bi se mogao otključati uređaj, dok pretplatnicima (uzeo sam prije iP6, Galaxy S4 na pretplati u Tele 2) odmah to učine.

Da nekako mi je normalno da ako već uzmem telefon na preplatu isti bi trebao bit otključan,jer njima bi trebalo bit svejedno tko koristi mobitel ,preplata se ionako  plača 2 godine bez obzira koji mobitel koristio!!

Mislio sam da jače mobitele zaključavaju,jer nedavno sam uzeo maloj LG G4c i bio je otključan bez pitanja!!

AUDIOFIL
13 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Svi mobiteli su ti od ove godine otključani tj od početka primjene onog zakona a to je bilo u 7mj.

Ne isplati im se više zaključavat, pa otključavat jer bi barem 90% korisnika tražilo otključavanje a to bi im predstavljalo nepotreban trošak...

Kupio sam Lumiu od T-mobile...lik ju je kupio u 10mj u T-mobielu - bila otključana.

S6 također kupljen u 10mj - Vip - bi otključan.

1 0 hvala 1
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Još novih novosti o nadoilazećim novim mobilnim gadgetima, i njihovim detaljima  !!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/report_apple_considering_lg_and_samsung_as_flexible_oled_suppliers-news-15785.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Zanima me da li zna tko koju dobru aplikaciju za gledanje videa preko Clouda (Google Drive, One Drive), a da nije VLC Player? Jer se non stop ruši kod pokretanja videa.

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Za one, koje ovakvo nešto zanima, pa se možda nađete, i obradujete

malo!

LINK; http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2016/01/10/ios-9-2-1-sucessfully-jailbroken/

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Evo još najava noviteta u iOS-u, vjerojatno prije ljeta, nadam se! 

LINK; http://www.gsmarena.com/ios_93_beta_brings_multiuser_support_to_ipads_only_in_schools_though-news-15997.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Evo nakon vise od 6 godina vratio sam se na iphone , uzeo sam 6 Plus, pa me zanima dali je moguce kao na androidu , otic na yt pronaci pjesmu , kopirat url, otici na yt to mp3 i skinuti u mobitel kao mp3, probao sam ali neide, dali ima ikakav drugi nacin , jer mi se neda zajebavat sa itunes.

ps: cim konektiram iphone i komp, itunes zablokira, dal netko zna u cem je problem?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 22:25 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice