Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 446.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Iphone 6
zvonac kaže...

Trajanje baterije na ip6?

Jel poboljsana dost spram 5s?

Nisam imao 5s pa ne znam usporediti. Mene drži dan i pol normalnoga rada. Ako ga silujem onda obavezno punjenje prije spavanja. ip6 plus je po tom pitanju kralj, ali on nije dolazio u pitanje zbog dimenzija.

13 godina
neaktivan
Iphone 6

Koliko dobra cijena je 4000kn za ip6 16GB(zaključan na jednu mrežu, neotpakirani)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Po meni jako dobra obzirom da su po 4800-4900 po oglasu a 5s po 3600-3800.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 6

a ovaj moj oglas? slušalice bi dao od 6-ice... http://www.njuskalo.hr/iphone-5s/iphone-5s-16gb-oglas-13645187

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
skank666 kaže...

a ovaj moj oglas? slušalice bi dao od 6-ice... http://www.njuskalo.hr/iphone-5s/iphone-5s-16gb-oglas-13645187

Na pce forumu se prodaje 5S 16Gb isto crni, star manje od godinu dana sa svom opremom i dodatnim caseom za 2600-2700kn. 

16 godina
odjavljen

e, ali to je PCE  a ovo je njuškalo, za tamo je dobro. :D {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
Iphone 6
A gle ja sam za novog dao 3000kn 1.5.2014. Na njuskalu ga pronasao. Vakumiran i sa tcom garancijom. Tvoj posto je star godinu dana nebi bas rekao sa vrijedi tu lovu al ak nades nekog bedaka zasno ne. Realno vrijedi po monem 2000kn.

1 1 hvala 0
13 godina
Iphone 6

LooooL

Sorry decko al tebi nisu svi doma. 5s da za 2k stavi? Pa po toliko se ip5 rabljeni prodaje u stanju kao njegov. Novi 5s ide za 3300 dan danas bez problema. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 6

Jedno je koliko vrijedi, a drugo je za koliko ide..dan danas se 4s prodaje za cca 1300kn, što je daleko od njegove prave vrijednosti

Mislim da na njuškalu za 2900/3000kn 5s ide bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa nisam bezveze bubnou cijenu... malo sam pogledao druge cijene i još je malo podigao zbog cijenkanja... uvijek podignem cijenu zbog cijenkanja... volim ja a i vole kupci kad misli da je spustio cijenu... :D

12 godina
Iphone 6
Pa to ti kazem realna cijena je 2000kn za mobitel star godinu dana i bez garancije a srugo je sto on moze traziti 2900kn i cekat da naide neki bedak i da mu ga za 2700. Al da iphone drzi cijenu drzi on je kao i golf kod nas na balkanu 😄 Edit: i ja razmisljam da svojeg stavim na njusku ima garanciju do 1.5 .2015 ali je izgreban malo sveukupna ocje 7.5/10 ima po rubovima tragove koristenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 15:23 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa moj ima garanciju, al to ne piše? fak, nisam napisao da ima još garancije.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 15:25 (skank666).
12 godina
Iphone 6
Haha koji lik 😄 pa kolko jos imas garancije?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
Haha koji lik 😄 pa kolko jos imas garancije?

malo manje od godine dana...

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Po meni jako dobra obzirom da su po 4800-4900 po oglasu a 5s po 3600-3800.

e a ti stvarno voliš pisati gluposti

daj mi nađi taj oglas za 5S

Prodajem svoj 5S sa garancijom i neće za 2500 otić, novi su nešto više, di si iskopao 3800 molim te? i nemoj mi sad linkat neki oglas jer i ja mogu stavit 5000kn za 5S, ali kažem, prodajem svoj već 2 tjedna i neide ni za 2600.

12 godina
Iphone 6
Pa normalno da nejde o tome i pricam. Ljudi nemaju para a pogotovo nemaju sa ti daju za rabljeni mobitel cca 2500-3000kn to je realnost. Stavis mob na oglasnik napises bez zamjena ali svejedno svi nude neke zamjene rijetko tko lovu.

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

evo stigo mi je iphone 6 jucer, malo sam se igro s njim jer zadnji iphone koji sam imo je bio 4s i to davno, dosad sam bio na s3. baterija je preporod nakon s3, na s3 cim sam odigro 15 minuta fruit ninja ode 20% baterije. mobitel je tanak, lagan, odlicno lezi u ruci, brz, nema laga u nicemu. kamera je odlicna.

imam samo pitanje, jel postoji jailbreak za ip6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

evo stigo mi je iphone 6 jucer, malo sam se igro s njim jer zadnji iphone koji sam imo je bio 4s i to davno, dosad sam bio na s3. baterija je preporod nakon s3, na s3 cim sam odigro 15 minuta fruit ninja ode 20% baterije. mobitel je tanak, lagan, odlicno lezi u ruci, brz, nema laga u nicemu. kamera je odlicna.

imam samo pitanje, jel postoji jailbreak za ip6?

Da, postoji.

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Iphone 6

imam ios 8.1.1. sad sam naso na netu neki pangu jailbreak, oce to radit s ovim iosom? jer pise da podrzava 8.1 jel ima kakve veze sto ja imam 8.1.1.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

imam ios 8.1.1. sad sam naso na netu neki pangu jailbreak, oce to radit s ovim iosom? jer pise da podrzava 8.1 jel ima kakve veze sto ja imam 8.1.1.?

Pangu je za iOS 8.1 i to ne radi na iOS8.1.1. Evo

kako jailbreak-at bilo koji iUređaj na iOS 8.1.1

1969 Dodge Charger R/T
11 godina
Iphone 6

Koju boju ste odabrali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
thebatman kaže...

Koju boju ste odabrali?

Planirao uzet bijeli ali kad sam dosao u tcom i vidio space grey varijantu sam se preomislio! Premocno izgleda u toj varijanti sa tim zaobljenim staklom na rubovima...
15 godina
neaktivan
Matthew26 kaže...
thebatman kaže...

Koju boju ste odabrali?

Planirao uzet bijeli ali kad sam dosao u tcom i vidio space grey varijantu sam se preomislio! Premocno izgleda u toj varijanti sa tim zaobljenim staklom na rubovima...

potvrđujem, i moj iphone 6 64GB je space gray, premoćno izgleda, ta mu boja najviše po meni štima

14 godina
Iphone 6
Da se samo nadovežem, osim što je moj model Plus, i za sada, so far, mogu kazati da sam prezadovoljan i iznimno oduševljen, a svemu tome prilažem jednu slikicu gdje je razvidno kako mi je ostalo nešto od prošlog mojeg belowed must have gadgeta i ganjc novog, čisto za usporedbu. I da, memorija, ofskroz, 64GB, za mene po mojem sasvim u redu.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 22:22 (ATJLučko).
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
Iphone 6

A ja se mislim... Imam priliku uzet 5s za 700kn ili 6 za 2400kn... Vridi li toliko vise?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Da se samo nadovežem, osim što je moj model Plus, i za sada, so far, mogu kazati da sam prezadovoljan i iznimno oduševljen, a svemu tome prilažem jednu slikicu gdje je razvidno kako mi je ostalo nešto od prošlog mojeg belowed must have gadgeta i ganjc novog, čisto za usporedbu. I da, memorija, ofskroz, 64GB, za mene po mojem sasvim u redu.

jesi li uspio smanjiti cijenu davanjem note 2 uređaja za 936 kuna u HTu

14 godina
Iphone 6
Uspio sam ga utopiti, za po meni podosta fer cijenu kao takvu od 936.00 kuna, obzirom se nisam želio ciganiti po njuškalima i ostalim bespućima, a sa ovim mojim belowed gadgetom sam polako ali sve više oduševljen, a crna boja na prednjoj stranici je jednostavno MRUK!!!!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 23:41 (ATJLučko).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Ja bi stisnuo i uzeo 6 al to sam ja 😄
13 godina
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Da ga je prodao na njusci za 300-400kn nizu cijenu opet bi bolje prosao.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
SimeKZ kaže...
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Da ga je prodao na njusci za 300-400kn nizu cijenu opet bi bolje prosao.

Zašto?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice