Možda malo offtopic, koliki je rok za popravak, i nakon koliko radnih dana mogu zatražiti novi uređaj, ako ovi ovoga ne poprave?
Već je jedno 18 radnih dana u servisu mob, radi Home tipke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li mi se javit u PP netko tko ima Ip4s, da bi pomoću njega instalirao siri na svoj ip4.
Tu je sve objašnjeno kako, pa ako ima koja dobra duša da pomogne, jer nemam pri ruci niti jedan ip4s:)
Ako se netko od androidaša ne slaže samnom oko performansi uređaja, neka citira dio posta s kojim se ne slaže i potkrijepi argumentima, poželjno screenshotova.
Kao što sam rekao, novi sam u svijetu smartphoenova, tako da sam za nekakav "kvazibenchmark" uređaja koristio http://browsermark.rightware.com, pa androidaši, napravite 2 testa, jedan bez ijedne upaljene aplikacije i onda sa upaljeno 50ak aplikacija.
Fakat lupaš bezveze majke mi...
ja imam obadva uređaja i SGS2 je brži u stock browseru.
Ukoliko ti je namjera svađati se, trollati ili izazivati svađe odaberi drugi forum.
I kad me već vučeš za jezik evo ti dva screenshota sa SGSII.
Veći score je bez upaljenih aplikacija, a drugi sa manjim scoreom je +65 aplikacija upaljenih u pozadini.
Na videu je stari Firmware SGSII kao prvo, a na slici oni usporedni rezultati.. reka san već, njih se ne gleda. Nikad nisu točni. Ja na desireu imam preko 50000.
znam da je taj rezultat apsolutno nebitan i u konačnici briga me, ali samo pitam: kaj mislliš dal je taj rezultat dobio sa stock browserom, i tvorničkim megaherzima, romom, kernelom i koječime...?! bez onih nabrijavanja?
znam da je taj rezultat apsolutno nebitan i u konačnici briga me, ali samo pitam: kaj mislliš dal je taj rezultat dobio sa stock browserom, i tvorničkim megaherzima, romom, kernelom i koječime...?! bez onih nabrijavanja?
Pari mi se da je ovo tvornicki (ne znam kakav je ICS browser, ali baca na stock), al sta ima veze i da nije.
:) sad ću ja stavit od iPhone 4.
Pari mi se da je ovo tvornicki (ne znam kakav je ICS browser, ali baca na stock), al sta ima veze i da nije.
pa onaj lik gore se hvali da je dobio 100 000 na tom nekakvom testu. ja ga sam pitam jel možda nabrijavao mobitel ili je sve tvornički
evo ovdje lik ima sve najnovije koliko se kužim i dobio je 89 000. niti ne znam što je XILA2
vidi se na 2:45, datum je 21.01.2012
#!
pa onaj lik gore se hvali da je dobio 100 000 na tom nekakvom testu. ja ga sam pitam jel možda nabrijavao mobitel ili je sve tvornički
evo ovdje lik ima sve najnovije koliko se kužim i dobio je 89 000. niti ne znam što je XILA2
vidi se na 2:45, datum je 21.01.2012
#!
To što ti gledaš je GingerBread. XILA2 ti je talijanska verzija samsung Firmwarea http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona
Ovaj naš što je postao ima noviju verziju Stock browsera čini mi se, tako da on ima ICS. Bar mislim.
pa jel se uopće može skinuti taj ics na sgs2 kod nas? i misliš li da ga lik ima?!
to zna, u svaom slučaju malo je dvojbrno hvalit se sa rezultatima benchmarka a tko zna kako si modificirao mobitel. ja te njegove rezultate nigdje na netu ne mogu naći, barem ne na stock uređajima. al nema veze, ionak me ne zanima tema više
pa jel se uopće može skinuti taj ics na sgs2 kod nas? i misliš li da ga lik ima?!
to zna, u svaom slučaju malo je dvojbrno hvalit se sa rezultatima benchmarka a tko zna kako si modificirao mobitel. ja te njegove rezultate nigdje na netu ne mogu naći, barem ne na stock uređajima. al nema veze, ionak me ne zanima tema više
Pa naravno da može preko one stranice koju sam ti da svatko može skinit svaki firmware.
Nije dvojbeno. Ako uređaj može zašto ne, nismo mi krivi što se iOS ne može puno modificirat.
Pa naravno da može preko one stranice koju sam ti da svatko može skinit svaki firmware.
Nije dvojbeno. Ako uređaj može zašto ne, nismo mi krivi što se iOS ne može puno modificirat.
Ako nije problem stavit custom rom, onda sa tom kolicinom znanja kompletna iOS modifikacija je izy pizy.
Android 4.0.3 I9100XXLPB verzija, skinuta sa SamMobile stranice, znači čisti stock ROM ICS-a. Nema overclocka, ni friziranja ni raznoraznih kernela...ČISTI STOCK.
I to je poznato da stock browser na ICS-u diže surfanje na totalno next level.
preporuka nekog programa kojim mogu vidjeti koliko mi je video velik, koji format je i tako isto za slike?
Sto znaci ova opcija 'aktiviraj 3G' u iOS 5.1? Imam 1GB mobilnog interneta od VIPa, a naplacuje li se vise kada 'aktiviraj 3G' stavim na ON?
Pitao, ne naplaćuje se dodatno...

super je mob i 3,5 incha je sasvim dovoljno al ja ostajem na 3gs-u dok ne dode iphone 5.
to ti uključuje 3G mobilnu mrežu koja ti omogućava brži prijenos podataka, ali jako troši bateriju...
Eto i ja se sa četvorke prebacio na 4S hehe
ako netko zeli kupit iPhone 4s neka se javim na PM za daljnje informacije
pozz
pozz
Zašto ga prodaješ?
pozz
Zašto ga prodaješ?
jucer sam dobio jednog za rodendan, a 2 mi netrebaju.

Lucky bastard!
Lucky bastard!
Ide ono kum do mene s malim paketom, i ja si mislim ono kai pak sam sad to dobil? Opet neki bezvezni lancic?? Kasnije strgam omot s kutije i ono iPhone 4s ( ni na kraj pameti mi nije bilo da je nesto u vezi tehnologije a kamoli iPhone )
Ide ono kum do mene s malim paketom, i ja si mislim ono kai pak sam sad to dobil? Opet neki bezvezni lancic?? Kasnije strgam omot s kutije i ono iPhone 4s ( ni na kraj pameti mi nije bilo da je nesto u vezi tehnologije a kamoli iPhone )
dobar tebi taj kum
Bok,
u utorak sam dobio ovog predivnog ljubimca, ali imam par nedoumica. Znam da je to snažan smartphone, i da mu se baterija mora brzo prazniti, ali muči me osvjetljenje.
Na koliko vi svoje držite? Imam onaj auto-brightness upaljen, i kada mi je osvjetljenje na pola, isprazni se za nekih 6-7 sati, a kada ga držim na četvrini osvjetljenja, onda drži malo dulje, oko 8 sati. Moram napomenuti da ne igram igrrice, niti sam na 3G-u. Neznam zašto se baterija tako brzo isprazni. Mrzim to što ne mogu uživati u svim blagodatima za koje je taj mob stvoren bez odricanja brightnessa.
Koji su vaši savjeti za štednju
Ja imam također svjetlinu namještenu na pola i upaljen je senzor za svjetlinu. 3G, WLAN i GPS (kod navigacije i pronalaženja mreže) su stalno upaljeni. Mobitel koristim podosta (puno telefoniram i imam po pola sata video poziva dnevno) a baterija mi traje 1-1.5 dana ovisno o upotrebi. Prvih 2 mjeseca mi baterija nije mogla izdržati duže od 20 sati iako sam gasio 3G i dosta ga manje koristio ali izgleda da se sada baterija popravila, tj. ustabilila jer sam ju uvijek punio do 100% kada se ispraznila ispod 5%. Ovdje govorim o iOS 5.0.1 + jailbreak (puno dodataka sa Cydie). Po komentarima na net-u vidim da je baterija još izdržljivija na iOS 5.1 ali pošto još ne postoji jailbreak onda nisam ni htio stavljati na iOS 5.1
Bok,
u utorak sam dobio ovog predivnog ljubimca, ali imam par nedoumica. Znam da je to snažan smartphone, i da mu se baterija mora brzo prazniti, ali muči me osvjetljenje.
Na koliko vi svoje držite? Imam onaj auto-brightness upaljen, i kada mi je osvjetljenje na pola, isprazni se za nekih 6-7 sati, a kada ga držim na četvrini osvjetljenja, onda drži malo dulje, oko 8 sati. Moram napomenuti da ne igram igrrice, niti sam na 3G-u. Neznam zašto se baterija tako brzo isprazni. Mrzim to što ne mogu uživati u svim blagodatima za koje je taj mob stvoren bez odricanja brightnessa.
Koji su vaši savjeti za štednju
pogasiti sistemske lokacijske servise, daklem location services - system services, sve na off
neznam jeste primjetili ali danas vam je free iZovi taxi aplikacija.