Apple iPhone 8/8 Plus, rasprava!
- poruka: 637
- |
- čitano: 224.563
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ovaj ekran na osmici je tolko ruzan.. taj zub,
majko mila koji idioti rade u dizajnu,
pa mogli su samo povuc u ravninu to cijelo,
a dole skroz ekran kako i je,
ovako ta 2 coska neupotrebljiva
Za ovaj novi X Galaxy S8 izgleda kao Victorijin anđeo naspram Lucije Lugomer. Al ne sumnjam da će takav sa cijenom od 999$ pomlatit prodajne rezultate...
Ima netko link gdje ce biti live prijenos??!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ako imas neki apple uredaj mozes ic samo na apple stranicu preko safarija i direkt gledat,a ovako ce se na yt naci neki live sigurno..
Ljepota je u oku promatrača...,neš ti gore onog "zuba". Stvarno veliki problem.
prijenos je standardno na apple.com
mozes gledat ak imas Safari (iOS il MacOS) il Edge browser od MS-a
na YT ce Cnet prenosit kao i puno drugih, neznam hoce li Apple na svom YT kanalu imat live stream
onda cu lijepo pogledati na ipadu prije nocne :)
Izgleda jednako S8-ici...
Smijesno.
Ajd realno čemu takvi hejtovi se uvijek nađu....pa ljudi su toliko sr*** po iphone 6 zbog izgleda da su ovi morali napravit uređaj isti ip5 sa jačinom ip6 da bi na kraju imali enormno malu prodaju, nema potrebe hejtat kad će ti za 2 mjeseca uređaj bit potpuno normalnog izgleda, zašto NE inovativnostima?
Evo i potvrda onoga, što sam ja izgleda nekako prečuo !
LINK; http://www.gsmarena.com/ios_11_comes_on_september_19_watchos_-news-27230.php
Kolko ce negdje biti Iphone X na pretplatu kod nas?
Kolko ce negdje biti Iphone X na pretplatu kod nas?
Bas i mene to zanima, ali vidim da je u engleskoj 999 funti u slobodnoj prodaji ( a u americi 999$, nigdje logike)
to su cijene bez poreza koliko sam skuzio, dakle kod nas cijena jos 25% gore, uglavnom impresioniran sam novim A11, ostalo je tipicna Apple "inovacija"
Pretpostavljam da na ovo mislis
http://www.smartphonehrvatska.com/2017/09/10/iphone-x-wallpaperi-download/
Ako je ovo istina, onda onaj hype oko kontroliranja je too much overrated, obzirom se to dela već neko izvjesno dulje vrijeme.
LINK; http://www.gsmarena.com/truedepth_camera_of_iphone_x_works_like_the_kinect-news-27242.php
Ajd nek neko sabere koliko adaptera treba da povezes iphone sa mbo i da koristis sve mogucnosti oba uredjaja...A koliko ti treba za vrhunski win lap i android phone. Ovo drugo je nula....
i8 nije vrijedan paznje. Fon je reciklirani i7 i kupovina definitivno nema smisla. X je eto nesto novo ali bem ga ja ako je normalo dati za fakin telefon 8-10tis kn :). Uglavnom po starom...uzmi lovu ako se moze...a moze se....
Bas me zanima dali video snimanje ima stereo zvuk ....
koji je reciklirani IP6... U prilogu se vidi veliki dizajnerski napredak unazad par godina....
Dogodit će se isto ono kao i Samsungu. Nitko nije htio S6 nego svi S6 edge.
Ovdje će biti navala na Iphone X a ne na Iphone 8/8 plus
koji je reciklirani IP6... U prilogu se vidi veliki dizajnerski napredak unazad par godina....
Ja bi reko da je to i taktika. Imas iP 8 koji je meh... a sa strane Xa koji je dizajnerski bomba. Mada sam opet gledo ko MKBHDa da ima dosta mesa nego S8 primjerice.
Ja bi reko da je to i taktika. Imas iP 8 koji je meh... a sa strane Xa koji je dizajnerski bomba. Mada sam opet gledo ko MKBHDa da ima dosta mesa nego S8 primjerice.
Normalno da je taktika...X će se prodavat kao lud. Morat ću baš pogledat što kaže MKBHD.