Zynga poker CRNI EKRAN !?

poruka: 51
|
čitano: 9.675
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pa postavi sliku na forum i da usput odi na stranicu poker i na klikni desni klik i pošalji sliku s desnim klikom... 

EDIT:Stavi sliku kad je omogućen sa desnim klikom

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:51 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zynga poker CRNI EKRAN !?
Kiki 1001 kaže...

Evo

Movie not loaded,nemože pronaći .swf datoteku od pokera...Idem nešto vidjeti..

EDIT:Probaj putem ovog linka http://apps.facebook.com/texas_holdem/index.php?count=0&fb_bmpos=5_0&fb_source=bookmarks_favorites&ref=bookmarks&src_track_str=Poker+FB+Bookmark+Other+%25ACTION%25+o%3ABookmark%3A2009-03-11

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:03 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

EDIT:Probaj putem ovog linka http://apps.facebook.com/texas_holdem/index.php?count=0&fb_bmpos=5_0&fb_source=bookmarks_favorites&ref=bookmarks&src_track_str=Poker+FB+Bookmark+Other+%25ACTION%25+o%3ABookmark%3A2009-03-11

Opet isto.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Opet isto.

Jesi unistaliro Flash sa Revom?

Probaj vidjeti ovako:

1. Otiđi ''Run'' i upiši ovo %systemroot%\system32\drivers\etc i klikni OK
  2. Nađi hosts file i otvori ga u notepadu (ništa ne diraj) i pošalji sliku da vidim jel unutra nešto...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:09 (Marko :D).
13 godina
neaktivan

Evo

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Evo

Unistaliraj sa revom i odaberi zadnju opciju prije deinstaliranja vl.deinstalerom...

13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Evo

Unistaliraj sa revom i odaberi zadnju opciju prije deinstaliranja vl.deinstalerom...

Nista od toga. Ali sve jedno hvala na trudu.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Neznam stvarno,do flasha nije,do hosts filea nije i imamo jos jednu šansu klikni ovdje i reci što piše...

13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Neznam stvarno,do flasha nije,do hosts filea nije i imamo jos jednu šansu klikni ovdje i reci što piše...

It's just you. http.... is up.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Ne nešto je do zynginog .swf filea,ja moram ići.Pozdrav 

13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Hvala. Nadam se da nisam bio dosadan.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...
Kiki 1001 kaže...

Evo

Hvala. Nadam se da nisam bio dosadan.

Pa igraj na onom drugom računalu koje blokira,samo malo počistiš cookie,povjest i cache sa ccleanerom i bit ce ok...

13 godina
neaktivan

Grafička ima probleme ... Točke i crte se pojave na ekranu i takvi problemi.. Pa mi se ne isplati igrat.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Grafička ima probleme ... Točke i crte se pojave na ekranu i takvi problemi.. Pa mi se ne isplati igrat.

Probaj se javit u zyngin Support....

13 godina
neaktivan

decki evo ja citam ovdje ovo vec pet dana i sve sam pokusao, brisao kolacice, stavljo nive windowse instaliro adobe flash milion puta i bla bal bla, pratio vase prijedloge i na kraju rjesio problem ovako....sasvim slucajno al neka Bogu hvala...

skinio sam usput naravno sve moguce preglednike i nigdje nije htio uci u poker dok nisam napravio ovo: internet exp/tools/internet options/delete/all temp files, presevre favorites web data, cookies, history... DELETE i radi !!!!! hahah

pva sranja izgleda nije obrisao u nijednom pregledniku kompletno osim u ovome i zato vjerojatno sada radi!!! pokusajte!!!

13 godina
neaktivan
gele kaže...

decki evo ja citam ovdje ovo vec pet dana i sve sam pokusao, brisao kolacice, stavljo nive windowse instaliro adobe flash milion puta i bla bal bla, pratio vase prijedloge i na kraju rjesio problem ovako....sasvim slucajno al neka Bogu hvala...

skinio sam usput naravno sve moguce preglednike i nigdje nije htio uci u poker dok nisam napravio ovo: internet exp/tools/internet options/delete/all temp files, presevre favorites web data, cookies, history... DELETE i radi !!!!! hahah

pva sranja izgleda nije obrisao u nijednom pregledniku kompletno osim u ovome i zato vjerojatno sada radi!!! pokusajte!!!

Super! Ovo je i meni pomoglo... Puno ti hvala.

13 godina
neaktivan
Zynga Poker

Imam jedan problem kada ocu da udem na poker ovo mi izbaci Your information has been sent to our customer service department. We will review your case (est. time 72 hours) and take action as necessary.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Naime imam problema sa Zynga pokerom na facebooku.Vidim da i kolega sa prethodnog posta ima takav problem.

Banali su me 130m i prihvatio sam da ćeš izvidjeti moju situaciju i odgovoriti u roku od 3 dana pa mi možda vrate 

chipove.Već 3 mjeseca u zelenom okviru mi dolazi obavijest kao i kod kolege.

To mi je veoma važan profil jer sam 91. level i tamo su mi svi prijatelji.

Hvala svima koji su mi željni pomoći {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
heh sumnjam da ce ti, tj da ti moze neko pomoc odavde! banan si tamo jer si vjerotno radio nesto sto se ne prilici njihovom TOSu... e sad, jedino sto ti preostaje, je to da ih moljakas i ljubis im guzice da ti vrate account... al cisto sumnjam, ako su zabiljezili neku vecu aktivnost dijeljenja chipova na tvom accountu...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
13 godina
neaktivan

Da priznajem,poslao sam 10m,al bih htio neg mi samo vrate da mogu igrati -.-

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice