Zynga poker CRNI EKRAN !?

poruka: 51
|
čitano: 9.676
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kad otvorim navedeni browser onda mi izbaci crni ekran ... moli bi pomoc da rijesimo to ...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:30 (bojan1992).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa koji browser koristis?
pokusaj preko nekog drugog. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ija imam isti problem već tri dana i nikako da ga riješim.Ima li tko da može pomoči?Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene sve normalno

EDIT:Probaj sa drugim browserom i ne zaboravi updateat flash player...

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 18:35 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako probao sam sa 4 razlicita browsera...Onda sam update-o flash...To nije pomoglo!
Kod prijatelja koji ima stariji flash radi. Ja sam skino stariju verziju (istu ko njegovu) i nije islo... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zynga poker CRNI EKRAN !?
Kiki 1001 kaže...

Ovako probao sam sa 4 razlicita browsera...Onda sam update-o flash...To nije pomoglo!
Kod prijatelja koji ima stariji flash radi. Ja sam skino stariju verziju (istu ko njegovu) i nije islo... 

Pokušaj očištiti sve sa CCleanerom...

13 godina
neaktivan

Očistio i sa CCleanerom i opet ništa...

13 godina
neaktivan

MENI SE PRIJE DVA DANA POJAVIO CRN EKRAN NA POKERU, POKUSAVO SAM SVE ALI I DALJE JE CRN EKRAN.DALI JE NETKO RIJESIO TAJ PROBLEM I KAKO.HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DEVIL88 kaže...

MENI SE PRIJE DVA DANA POJAVIO CRN EKRAN NA POKERU, POKUSAVO SAM SVE ALI I DALJE JE CRN EKRAN.DALI JE NETKO RIJESIO TAJ PROBLEM I KAKO.HVALA

Isključi Caps Lock,meni je sve normalno...

13 godina
neaktivan

Evo napravio sam tako sto sam srusio windows i stavio drugi ..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja srušio xp stavio w7 srušio i njega opet stavio xp i opet sve isto...Dali tko zna kako da to riješim.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Evo i ja srušio xp stavio w7 srušio i njega opet stavio xp i opet sve isto...Dali tko zna kako da to riješim.

Pa što onda nisi ostavio Windows 7,jesi provjerio jel na njemu radi? Ako imaš uključenu ekstenziju Adblock provjeri jel na listi Zynga Poker...

Ukoliko i dalje isto probaj skenirati sa Malwarebytes-om,možda je neki virus uletio...

13 godina
neaktivan

Na Windows 7 je isti problem kao i na Xp. Imam tri racunala na jednom je Xp, na drugom W7, a na trecem isto Xp. Ovaj treci je vrlo star i jako steka, ali radi Poker (Sa puno...puno stekanja). Na ova prva dva mi uopce ne radi s time da su oba neki dan re-installirana (S pocetkom problema). Adblock nisam uključio. A sto se tice virusa sumnjam.

A ovaj Xp na kojem sam sada nije update-an pa sad mozda je i do toga neki problem...

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Na Windows 7 je isti problem kao i na Xp. Imam tri racunala na jednom je Xp, na drugom W7, a na trecem isto Xp. Ovaj treci je vrlo star i jako steka, ali radi Poker (Sa puno...puno stekanja). Na ova prva dva mi uopce ne radi s time da su oba neki dan re-installirana (S pocetkom problema). Adblock nisam uključio. A sto se tice virusa sumnjam.

A ovaj Xp na kojem sam sada nije update-an pa sad mozda je i do toga neki problem...

Probaj ga updateat...

13 godina
neaktivan

Evo resetiram racunalo pa javljam napredak...

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Ako i to ne uspije,probaj izbrisat aplikaciju sa facebooka pa opet instalirat...

Dakle odeš ovdje izbrišeš poker i opet odešovdje i klikni dopusti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:14 (Marko :D).
13 godina
neaktivan

Nista od toga... Jos uvijek isti problem. Vec ludim!!!

15 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Kiki 1001 kaže...

Ako i to ne uspije,probaj izbrisat aplikaciju sa facebooka pa opet instalirat...

Dakle odeš ovdje izbrišeš poker i opet odešovdje i klikni dopusti...

Jesi probao ovo što sam napisao

13 godina
neaktivan

Sad i prije dva dana...

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Sad i prije dva dana...

A ovo? http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100207140522AAw5qxj

16 godina
protjeran

Svi koji ste srusili windowse zarad zenga igara dobili ste prst na dolje.Prva stvar radi takve stvari radit rusenje windowsa je apsurdna glupost, kao prvo, kao drugo problem 100% nije u windowsima jer pobogu ljudi pa na FB ulazite preko browsera.Niste razmislili o tome da deinstalirate browser rucno pobrisete folder, skinete ponovno browser stavite novi flash player i silverlight i pokusate dosta stvari prije nego oborite windows.Niti je XP niti Windows 7 kriv zarad toga.Stvarno do kuda ljudi idu zarad takvih glupih stvari.CC cliner nije jedini program za ciscenje historije i cookisa.Najlahkse je slupat Windows.Mozda cu od vas pobrat i ja palce na dole i ko je kakve komentare ali zaista ovo postaje psihicko pitanje ljudi zarad FB igara obaraju windows-e {#}

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Sad i prije dva dana...

A ovo? http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100207140522AAw5qxj

Ne...

15 godina
neaktivan

Problem 100% nije do windows nego do browsera,ako koristiš chrome u adress bar upiši about:plugins i vidi ako je flash na popisu,a onemogućen je omogući ga...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Problem 100% nije do windows nego do browsera,ako koristiš chrome u adress bar upiši about:plugins i vidi ako je flash na popisu,a onemogućen je omogući ga...

Browser je Mozilla , a covjek koji je zapoceo raspravu je problem rjesio re-installiranjem Windowsa.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Browser je Mozilla , a covjek koji je zapoceo raspravu je problem rjesio re-installiranjem Windowsa.

Stavi chrome,i u adress bar upiši about:plugins i pronađi flash.Ako ga ima i onemogućen je,omogući ga,a ako ga nema na popisu instaliraj ga...

EDIT:Čitao sam po googleu i mnogo ljudi koristi firefox i imaju isti problem...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:28 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Stavi chrome,i u adress bar upiši about:plugins i pronađi flash.Ako ga ima i onemogućen je,omogući ga,a ako ga nema na popisu instaliraj ga...

EDIT:Čitao sam po googleu i mnogo ljudi koristi firefox i imaju isti problem...

Evo napravio sam i to i nema nikakvih promjena.

15 godina
neaktivan

Jesi otišo about:plugins?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da i flash je omogućen.

15 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Da i flash je omogućen.

Daj slika pa stavi sliku na forum,da vidimo...Onemogući ga i odi na poker i opet daj sliku...

13 godina
neaktivan
Kiki 1001 kaže...

Da i flash je omogućen.

Daj slika pa stavi sliku na forum,da vidimo...Onemogući ga i odi na poker i opet daj sliku...

Sliku kako poker izgleda kada je omogućen flash i kada nije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice