Youtube premium
- poruka: 1.231
- |
- čitano: 445.903
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni isto danas došao Mail da mi ukidaju Premium pretplatu. Ja sam bio u Južnoj Africi prijavljen. 😁
Danas bratiću ugasili skroz mail na koji je imao premium, što sam mu ja dao, main acc na koji ide premium i dalje živ.
i meni javili danas. indija.
ja i dalje postojim u turskoj familiji preko gamsgoa
oni vjeroajtno nisu uzeli preko gamsgo ako sam dobro shvatio, nego old school sami preko VPN-a
mislim da je gamsgo sad jedina opcija
je vam ga Gale uter'o
jel vam dosao email jer je istekla pretplkata pa je islo produzenje ili u pola razdbolja?
ja sam na kombinaciji ARG family + Revolut kartica i jos mi sve radi
i ovo sto pise "skroz ugasili email" .. jel to nastupilo odmah ili? imam "clanski" email koji mi je u redovnoj upotrebi pa ne bih volio da me ostave bez njega bez nekog grace perioda
meni argentina jos uvijek radi, single acc
jel vam dosao email jer je istekla pretplkata pa je islo produzenje ili u pola razdbolja?
ja sam na kombinaciji ARG family + Revolut kartica i jos mi sve radi
i ovo sto pise "skroz ugasili email" .. jel to nastupilo odmah ili? imam "clanski" email koji mi je u redovnoj upotrebi pa ne bih volio da me ostave bez njega bez nekog grace perioda
Uf, ovo za gašenje emaila ne zvuci dobro.
Ima ko da se dogodilo?
Aktivirao premium trial..
Možda sam nekaj propustil, nego, od kad sam podebljal (1gbits) brzinu, gledam 4k materijal na yt, al prisutan je buffering, kojih 2-3s.
Jel ima tko od vas problema s tim i kak ste to riješili?
Koristim brave borwser, probao na firefoxu, chromeu, al sve je to tu negdje.
Tnx
Ti se zaje*vas a Gale nas je cinkao i sad svrsava kako nas je usosio 😱
Drustvo kakva je procedura ako dobijem novu karticu od banke? Trenutna kartica se ostetila kojom je prijavljen premium na nigerije... jel se samo unesu novi podaci od kartice? Ili se mora i vpn koristiti? I jel za netflix isto pravilo vazi?
moraš prvo tu karticu na svvoj Google račun dodati...
Ispričavam se ali neznam gdje da pitam .
Znači imam malu curicu od 7 godina i sami znate da od gledanja crtića dode do nekih gluposti koje YouTube nudi pa me zanima kako mogu account gost izbrisati samo da mi stoji kanal YoutubeKids na TV .
Ako je potrebno i pretplatu plaćati spreman sam .
Hvala vam
Znači imam malu curicu od 7 godina i sami znate da od gledanja crtića dode do nekih gluposti koje YouTube nudi pa me zanima kako mogu account gost izbrisati samo da mi stoji kanal YoutubeKids na TV .
Hvala vam
Mislim da se ne može ukloniti račun gost
Hvala vam
Instaliraj YouTube kids on ima zasebnu aplikaciju i to je to.
meni je skroz korektna regularna cijena tube za obitelj.
nas četvero.
svi prebacili glazbu sa drugih servisa na yt music.
Ako tko ima mjesto u familyju, normalnom, bez Turske, Argentine,VPN i sličnog..... Bilježim se, plaćam po dogovoru, može i unaprijed.
Ako tko ima mjesto u familyju, normalnom, bez Turske, Argentine,VPN i sličnog..... Bilježim se, plaćam po dogovoru, može i unaprijed.
također...
imam 2 YT premium acc ( Turska i Ukrajina ) Turska se plaća Air Cash a Ukrajina Revolut -mj pretplata za oba !
Turska cca 2 god a Ukr cca 1god ( obiteljska)
meni je skroz korektna regularna cijena tube za obitelj.
nas četvero.
svi prebacili glazbu sa drugih servisa na yt music.
Mozda da youtube music nije katastrofalno smece... ili ako vas ima 4-6, mozda. Za dvoje je ekstremno skup s obzirom da ne nudi nista osim ad-free gledanja.
Nisam imao na racunu i nije moglo skinit za clanarinu...jel trebam sta uradit osim nadodat novaca na racun